Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 16 jan 2010, 00:48

joj ronalda jest se preznojio :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jan 2010, 12:15

marcelo car sad mi je jš draži postaće mi draži i od Pipite,ako nastavi s dobrim igrama,a cr9 se ukenjo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jan 2010, 12:19

hoce Raula inter :lol: :lol: :lol:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 16 jan 2010, 12:20

MElloo je napisao/la:hoce Raula inter :lol: :lol: :lol:
ja bi ga dzaba dao 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jan 2010, 12:23

JameS 23 je napisao/la:
ja bi ga dzaba dao 8-)
pa odmaa sutra bio bi atentat nad perezom
VDV ostaje i ovo ljeto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jan 2010, 13:02

hoće oni slikačuj Raula hoće koje su to budale to bi bilo ko kad bi mi tražili zanetija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 jan 2010, 13:29

Ma to su vjerovatno onako neke novinarske patke ... Raul treba i vjerovatno hoce zavrsiti karijeru u Madridu, ali trebao bi dobiti i nesto vecu minutazu, jer barem koliko sam ja primjetio kada je dobivao priliku nije lose igrao ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jan 2010, 13:35

Genghis je napisao/la:Ma to su vjerovatno onako neke novinarske patke ... Raul treba i vjerovatno hoce zavrsiti karijeru u Madridu, ali trebao bi dobiti i nesto vecu minutazu, jer barem koliko sam ja primjetio kada je dobivao priliku nije lose igrao ...
slažem se možda da ovu ronalda na klupu,a da on i benz igraju,a može i raul i ronaldoda igraju,a da benz bude na klupi

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 16 jan 2010, 14:18

Genghis je napisao/la:Ma to su vjerovatno onako neke novinarske patke ... Raul treba i vjerovatno hoce zavrsiti karijeru u Madridu, ali trebao bi dobiti i nesto vecu minutazu, jer barem koliko sam ja primjetio kada je dobivao priliku nije lose igrao ...
Ma to i jest problem u svemu, ta minutaza. Pa Guti je bio dugo vremena ozljedjen, gotovo 70 dana, i covjek se vrati na teren i u zadnjih 10 minuta podijeli tako dobre lopte da ih Alonso takve nije mogao dati u 15 utakmica primere...

Raul je dobar, trudi se, trci, ali je izgubio "nos" za gol. Ako ikome treba davati vise prilika to je sigurno Guti. Definitivno najbolji izdavac kojeg je Real Madrid ikad imao

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:04

Vaceras moram pobijediti.....0-1 nije bitno samo neka su 3 boda...Barca bi mogla kiksati opet kod kuce protiv Seville koja igra bez najmanje 7igraca

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:12

Napomena da zadnja 4gostovanja na San Mamesu smo dobili...prosle godine 2-4 :!:

Ovi su gladni da pobijede sad CR,KAKA,raju....Real Madrid C.F

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jan 2010, 17:13

fabio je napisao/la:Vaceras moram pobijediti.....0-1 nije bitno samo neka su 3 boda...Barca bi mogla kiksati opet kod kuce protiv Seville koja igra bez najmanje 7igraca
Nada zadnja umire,jel :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:20

drop je napisao/la:
fabio je napisao/la:Vaceras moram pobijediti.....0-1 nije bitno samo neka su 3 boda...Barca bi mogla kiksati opet kod kuce protiv Seville koja igra bez najmanje 7igraca
ma da su tu raja..Kanute,Fabiano,Sergio Sanchez,Renato,Zakora....bilo bi jako tesko Barci...vako kad vidim koji sastav ce vaceras izvesti prema MARCI,,,ostavit ce NEGREDA na klupu zbog umora a staviti u spic A.KONE je "dobar" brz ali nije klasicni spic igrac 9,,i jos nema ni dovoljno tekmi u nogama Seville,,kad igra Lolo u sredini terena...i neki Valieanta stopera...oslabljena Sevilla jako...ali mogu izvuci X :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jan 2010, 17:25

fabio je napisao/la:
drop je napisao/la:
ma da su tu raja..Kanute,Fabiano,Sergio Sanchez,Renato,Zakora....bilo bi jako tesko Barci...vako kad vidim koji sastav ce vaceras izvesti prema MARCI,,,ostavit ce NEGREDA na klupu zbog umora a staviti u spic A.KONE je "dobar" brz ali nije klasicni spic igrac 9,,i jos nema ni dovoljno tekmi u nogama Seville,,kad igra Lolo u sredini terena...i neki Valieanta stopera...oslabljena Sevilla jako...ali mogu izvuci X :lol: :lol:
Aha mogu mogu ;) ...ko što su ga i neki dan izvukli na svom terenu.
A to za Da su ovi ili oni...da su babi muda jbg :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:40

Ajd bolan ljudi su vas izbacili bez 7 igraca iz prve postave Squilachi,Sergio Sanchez,Perrotti,Kanute,Zakora,Luis Fabiano,Renato...pobijdili vas sa boljim razultatom na NOU CAMPU..ako vas pobijede opet sa 4 igraca i 7zamijene onda ste smijesni...a i da oduzmu bod dovoljno :mrgreen: :mrgreen: uhhhh kako je samo slaba "nepoznata"klupa Seville sve neki junior....da vama fali Messi,Ibra,Xavi,Iniesta...sta bi se pisalo... :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jan 2010, 17:45

fabio je napisao/la:Ajd bolan ljudi su vas izbacili bez 7 igraca iz prve postave Squilachi,Sergio Sanchez,Perrotti,Kanute,Zakora,Luis Fabiano,Renato...pobijdili vas sa boljim razultatom na NOU CAMPU..ako vas pobijede opet sa 4 igraca i 7zamijene onda ste smijesni...a i da oduzmu bod dovoljno :mrgreen: :mrgreen: uhhhh kako je samo slaba "nepoznata"klupa Seville sve neki junior....da vama fali Messi,Ibra,Xavi,Iniesta...sta bi se pisalo... :lol: :lol:
Ti opet sa pricom Šta bi bilo kad bi bilo ŠBB KBB...pa fala Bogu da nam ne fale igraci,za druge me boli briga...vas je izbacio treceligaš,niko mu ni imena ne zna,nekakav Alcorn...zar to nije presmiješno do bola??
To je bruka nad brukama...nas je bar Sevilla izbacila koja je klub od imena i tradicije.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:49

drop je napisao/la:
fabio je napisao/la:Ajd bolan ljudi su vas izbacili bez 7 igraca iz prve postave Squilachi,Sergio Sanchez,Perrotti,Kanute,Zakora,Luis Fabiano,Renato...pobijdili vas sa boljim razultatom na NOU CAMPU..ako vas pobijede opet sa 4 igraca i 7zamijene onda ste smijesni...a i da oduzmu bod dovoljno :mrgreen: :mrgreen: uhhhh kako je samo slaba "nepoznata"klupa Seville sve neki junior....da vama fali Messi,Ibra,Xavi,Iniesta...sta bi se pisalo... :lol: :lol:
Ti opet sa pricom Šta bi bilo kad bi bilo ŠBB KBB...pa fala Bogu da nam ne fale igrace,za druge me boli briga...vas je izbacio treceligaš,niko mu ni imena ne zna,nekakav Alcorn...zar to nije presmiješno do bola??
To je bruka nad brukama...nas je bar Sevilla izbacila koja je klub od imena i tradicije.
ajd izbacivala je i vas drecegligaska ekipa..uostalom nije ni Real ni Barca jedini klubovi iz top 10tak da ispadaju od treceligasa,,ispadali su i Bayern,Milan,Man,Liverp....itddsa tim sto taj trecaligas u 3ligi pusi od REAL MADRIDA B :lol: :lol: samo kazem da vam fali vi bi odma se predali :mrgreen: ujjj nema Messija,Ibre,Inieste,,,nemoze Barca danas da igra SEDMICA zalosti u LA CATALUNA :?:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 17:59

Da se vratim tekmi vaceras na SAN MAMESU..inace jedan od najljepsi stadiona u Spaniji i jedan od najstarijih,stil engleskih stadiona arhk.je bio covijek koji je radio Anfilld itddd.dosta o tome..Bilbao znaci zadnjih 4 godine kod kuce uzastopno ispracuje Real spustene glave,,a kad god dodju u glavni grad BASKIJE,,traju velike bobasticne izjave..ali na tome se zavrsi u jutro se povucu u svoju rupicu :mrgreen:
SASTAV REAL MADRID C.F:

--------------------------------------Benzema----------------------------------------------
----------------Marcelo---------------Kaka----------C.Ronaldo--------------------------
----------------------------------Xabi------Lass(Gago)-------------------------------------
------------Arbeloa--------Garay----------Albiol-------S.Ramos------------------------
------------------------------------Casillas---------------------------------------------------

IDEMO PO 5 POBIJEDU ZA REDOM NA SAN MAMESU :mrgreen: :mrgreen:

HALA MADRID

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 jan 2010, 18:08

E.Garay:

Zelim da uspijem u Real Madridu,vijerujem u sebe svoje kvalitete,,znao sam da ce me gledati kroz lupu na pocetku kad sam stigao ali sam ubijedio trenera i sport.diraktivu sa radom na treningu a i u tekmama koje sam odigra do sada,u Racingu je lakse bilo jer je manji klub,ovdje u Real sam znao da prodjem po Madridu vani pa da me narod ni prepozna,dok je sad drukcija situacija :lol: :lol: Mozemo da pobijedimo Barcu samo da nebude povreda,,to cemo dokazati na Bernabeu..
"A Cristianu sam rekao da mi ostavi nekad slobodni udarac da ija ga izvedem"

Garay je poznat po jakom sutu u prvoj sezoni u Racingu je zabio 10tak komada a stoper :lol: ...sa tim da je 2 penala.4 slobodnih,4 glavom

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 18:25

Vjerujem u pobjedu ovdje, mislim da ne smiju prosuti bodove iako Atletico Bilbao nije nikad bio lagan protivnik...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.