a šta ćeš sajo konta da je to ko soker pa staviš izeta u mjesto medunjanina, isto ti jesajo10 je napisao/la:Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Cekaj, kakvo lijevo krilo?sajo10 je napisao/la:Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Izdržati, to je temelj vrline!
Pardon, je**jiga, zbuni me ovaj text sa Baljicem i lijevim krilom. Naravno mislio sam da na desno krilo. I gle cuda udje Izoni na desnu stranu i utisa Slovacku. A u debiju u Zenici u sredini nije se znalo ko pije ni ko placa. To isto vazi i za Kvrzica jer momak totalno pogresnu poziciju igra u repci (ono malo sto dobije da igra) nego sto to radi u Rijeci. Ali hajde, nije jedini...rogeRF je napisao/la:Cekaj, kakvo lijevo krilo?sajo10 je napisao/la:Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma to je pape, pozove 5 desnih krila i onda ih razbaca po terenu 
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
al to je presmijesno da ljudi u strucnom stabu ne znaju koji igrac koju poziciju igra oni su placeni da to znaju,a ne sam oto nego sve informacije zdravstveno stanje,trasnferi,utakmice,novi igraci skauting i slicno
Pape je birao strucni stab.
Piplica, Balja, Borce, Pape sto bi rekli strasan tandem.
Samo im jos legenda Nikola Nikic fali da budu ono tuto kompletni.Gumenix je napisao/la:Pape je birao strucni stab.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
@ zgembo89
druže, malo više respecta za Baljića, ako je napravio lapsus, ne znači da ne zna .. sigurno on pozicije u timu zna bolje i od tebe i od mene, a samim tim i od igrača iz repke
Baljić je također jedan od boljih igrača koje smo ikad imali
vjerovatno najbolji ljevak (krilni igrač) što je igrao za našu repku 
druže, malo više respecta za Baljića, ako je napravio lapsus, ne znači da ne zna .. sigurno on pozicije u timu zna bolje i od tebe i od mene, a samim tim i od igrača iz repke
Baljić je također jedan od boljih igrača koje smo ikad imali
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
''Vidio'' da ga stavio na lijevo krilo???I ovaj o biserima nasaosajo10 je napisao/la:Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upravo tako.Cepi1981 je napisao/la:Samo im jos legenda Nikola Nikic fali da budu ono tuto kompletni.Gumenix je napisao/la:Pape je birao strucni stab.
Hmm, duhovito malo je reci ali eto barem se nadam da si se zabavioharishp je napisao/la:''Vidio'' da ga stavio na lijevo krilo???I ovaj o biserima nasaosajo10 je napisao/la:Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare...
Druga je stvar sto je on tvoj idol...pa kako Pape kaze, tako je. Brate ne moze to tako, za sve ono sto radis dobro trebas se nagraditi ali isto tako treba da se kritikujes i kad ne ide bas dobro. Ne moze se sutiti..
- Romanista10
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Cepi1981 je napisao/la:Samo im jos legenda Nikola Nikic fali da budu ono tuto kompletni.Gumenix je napisao/la:Pape je birao strucni stab.
Samo nam jos Nikic fali. Dobro da se nisi limenog sjetio
I ovako smo "tanki" selektorski.
ja se sjećam samo njegovog gola protiv Španije za 1:0 iz slobodnog udarca kao i iz one scene Bola BOla reci BAlji da se ne zaj.ebava ali ne znači neko ako je igrao fudbal i bio dobar reprezentativac da treba biti selektor i u stručnom štabu preveliki je lapsus fuliti poziciju igrača koji pri tome uopste nije polivalentan znaci igra samo desno krilo da je Ivica OsIm to izjavio razumio bih..JTS je napisao/la:@ zgembo89
Baljić je također jedan od boljih igrača koje smo ikad imalivjerovatno najbolji ljevak (krilni igrač) što je igrao za našu repku
ma hajde, kod njega je barem lapsus
Pape takve gluposti često izjavljuje, a tek što zna postaviti Vedu na krilo 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Sportski direktor Grasshoppersa je potvrdio da je Galatasaray stupio u kontakt sa Grasshoppersima oko Hajrovica. Navnodno bi ga za 4 miliona eura pustili u Galatasaray.
Pored Galatasaraya, za Hajrovica su jos zainteresovani Fiorentina i Stoke City.
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 99755.html
Pored Galatasaraya, za Hajrovica su jos zainteresovani Fiorentina i Stoke City.
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 99755.html
Premiership je uvijek najbolja opcija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hajrović tvrdi kako neće imati nekih posebnih emocija u slučaju da bude igrao protiv svoje druge domovine, Švajcarske.
"Lično poznajem sve igrače iz reprezentacije Švajcarske. Meni je sasvim svejedno hoćemo li se sastati sa njima u Brazilu ili ne", kaže Hajrović, pa dodaje:
"Ja razmišljam samo o Bosni i Hercegovini. Ako budemo igrali sa Švicarcima, igraću kao i protiv svake druge ekipe. Nema tu šta, ja sam profesionalac koji je odabrao da igra za svoju domovinu i to su u Švajcarskoj razumjeli. Njima iskreno želim da doguraju što više u Brazilu, ali ako se sastanemo sa njima, izbacićemo ih", tvrdi Izet Hajrović.

"Lično poznajem sve igrače iz reprezentacije Švajcarske. Meni je sasvim svejedno hoćemo li se sastati sa njima u Brazilu ili ne", kaže Hajrović, pa dodaje:
"Ja razmišljam samo o Bosni i Hercegovini. Ako budemo igrali sa Švicarcima, igraću kao i protiv svake druge ekipe. Nema tu šta, ja sam profesionalac koji je odabrao da igra za svoju domovinu i to su u Švajcarskoj razumjeli. Njima iskreno želim da doguraju što više u Brazilu, ali ako se sastanemo sa njima, izbacićemo ih", tvrdi Izet Hajrović.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ponos!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Gledam vec je zaludio navijace Galate haha. Turci poludise na komentarima YouTube-snimaka. A u Svedskoj navijace Galate vec poceli da prave sastave sa Hajrovicem u prvim 11
Hajrovic - Sneijder - Bruma
Drogba - Burak

CAAAR!!
Hajrovic - Sneijder - Bruma
Drogba - Burak
CAAAR!!
Pa sta ce i drugo rec ? PR-Posla...kokakolas je napisao/la:Ponos!
I Seferovic ce isto to rec, samo obratno