http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1070" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

pricali su,lagali su a argumentima ih uvijek unistimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bayern@heart je napisao/la:
Bavarci moji SRETNA VAM NOVA GODINA SVE NAJBOLJE ŽELIM NAJVIŠE ZDRAVLJA, A OSTALO ĆE DOĆI.
NAŠEM BAYERNU U NOVOJ ŽELIM SLIČAN BROJ TROFEJA KAO U PREDHODNOJ I DA SE MI I DALJE VESELIMO![]()
MIA SAN MIA FC BAYERN
Omere, nemoj tako pričati bolan!!! Imamo jedan trofej za pokupiti više u ovoj godiniOmerbavarac je napisao/la:Mojim Bavarcima sve najbolje u novoj kalendarskoj godini a ekipi isti broj trofeja kao i u prosloj.![]()
Ginter je na radaru.
Nek uzmu isti broj i ja presretan.dr.adnan je napisao/la: Omere, nemoj tako pričati bolan!!! Imamo jedan trofej za pokupiti više u ovoj godini
Da nisi zamijenio Tarnata i LinkeaOmerbavarac je napisao/la:@sonik24: iz mog takodjer.
Stoje: Linke Santa Cruz, Jancker, Babbel, Tarnat
Čuče: Fink, Salihamidzic, Paulo Sergio, Kuffour, Kahn, Matthaus.
Borba sa zutim oko Gintera je od danas zvanicna.
Nije da nam bas nesto treba, ali veliki je talenat i kod njih bi se prije razvio u boljeg igraca jer bi dobijao vise sanse za igru. Taman dok ga razviju u klasu, onda cemo ga uzeti i to zabadava.
Haman da jesam.Brezovac je napisao/la: Da nisi zamijenio Tarnata i Linkea
Tarnat isti Linke, samo malo drugciji..skrozzzOmerbavarac je napisao/la:Haman da jesam.Brezovac je napisao/la: Da nisi zamijenio Tarnata i Linkea![]()
Tu dvojicu igraca sam dosta cesto mijenjao a evo ocigledno je i dan danas takva situacija.
Uvijek su mi izgledali nekako isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.