S tim se hvale samo 14-godišnjaci.Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote![]()
Još sam zaspao ispod stola, al hajd, sad je sve ok
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
realnozokyy je napisao/la:S tim se hvale samo 14-godišnjaci.Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote![]()

Željeznicar za život cijeli !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zokyy je napisao/la:
S tim se hvale samo 14-godišnjaci.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
LenBias je napisao/la:pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
jedna vrata, druga vrataiVar je napisao/la:LenBias je napisao/la:pa dobro, nije zavrsio u pritvoru, ne moras ga sada ismijavati![]()
![]()
završiš u stanici i budeš faca

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vozač otvori balkonska

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Što piješ kad ne znaš ?Belmin6 je napisao/la:Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote![]()
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo
*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

ostro je to strijela ali previse ljudi bilo i kafic manji pa se ne moze vise, i zbog ovoga su me prozivali

meni se i na to ljubljenje digne pa moram da prikrivam, kontam vidit ce narod

-
- Kontakt:
Ja pio senzaciju.
tuzlak1987 je napisao/la:nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo![]()
ostro je to strijela ali previse ljudi bilo i kafic manji pa se ne moze vise, i zbog ovoga su me prozivali![]()

15.10.2013.
- tyler durden
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo

Sprite..gojzerica je napisao/la:Ja pio senzaciju.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
bolja je banana za djevojketuzlak1987 je napisao/la:nije to careOtelo je napisao/la:*bg brate,dignut ce ti se dogodinetuzlak1987 je napisao/la:Kod mene je zavrsilo na ljubljenju i fatanju..Vise nije moglo![]()
ostro je to strijela ali previse ljudi bilo i kafic manji pa se ne moze vise, i zbog ovoga su me prozivali![]()

Sinoć prvi put povratio u životu(bez bolesti),al' što je najgore mislim da to nije od alkohola,već od onog što sam jeo uz alkohol.