FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 16 jan 2010, 08:09

utakmica losa, tesko da je mogla biti gora :roll:
valjda se previse ocekivalo... haj´, 3. boda su bitna.
dok su djeca imala snage bili su i bolji od bayerna(prvo poluvrijeme) naravno, odsustvo 3-4 standardna igraca, kao i nedovoljno spreman kapiten salihovic olaksase bayernu put na pijervo misto ;)
neko rece kako je olic imao "los dan" :lol: ne bih rekao... prije ce biti da ga je mali beck strpao u djep ;)
steta sto malac nije nas :x
jedino me obradovao gol kloze-a nadam se da ce se izboriti za mjesto u prvih elf jer igracina je to(uh, dobro je sto ona lopta ne prodje do marija :lol: inace bi tekma zavrsila 1:0)
robena ne treba ni spominjati niti ga uvrstavati medju ostale smrtnike-tip je svemirac :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jan 2010, 13:24

Rummenigge: "Ribery je najbolji igrač u Bundesligi i učinit ćemo sve da ga zadržimo"

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je rekao kako će uprava ovog bundesligaškog kluba učiniti sve što je u njihovoj moći da produže ugovor sa francuskim reprezentativcem Franckom Riberyem, koji istječe na kraju sljedeće sezone.

26-godišnji nogometaš, koji je kao i veći dio sezone trenutno izvan terena, konstantna je tema medijskih špekulacija oko mogućeg prelaska u Real, Barcelonu, Chelsea i Manchester United, čemu je i sam pridonio svojim izjavama.

"Naš cilj je produžiti ugovor sa Franckom. Ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da ga zadržimo u Bayernu. Luois van Gaal je rekao kako je on uvjeren u Riberyevu važnost za momčad Bayerna. Franck je, bez dileme, najbolji igrač u Bundesligi." rekao je Rummenigge.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 jan 2010, 16:19

vi koda niste jucer gledali tekmu,,pa majku mu van bomel je bio najbolji pojedinac na terenu,,sto se defanzive tice da njega nije bajern bi bio jako supalj,,dete se malo veselite ovoj pobjedi napokon nas krenulo,,alii ne ne odma se udara po kapitenu,,dolazi u pitanje ko za koga navija,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 16 jan 2010, 16:39

Ja ću samo reći da ovo što spominju oko Gomeza, pa ljudi šta ste navalili, frajer kad je zabio 5-6 utakmica zaredom, od toga 3-4 bili za 1-0, hvalili ste ga na sva usta. I jednu utakmicu ne zabije gol, vi haos napravite... pomalo ljudi, pomalo.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 16 jan 2010, 16:40

isakovich je napisao/la:vi koda niste jucer gledali tekmu,,pa majku mu van bomel je bio najbolji pojedinac na terenu,,sto se defanzive tice da njega nije bajern bi bio jako supalj,,dete se malo veselite ovoj pobjedi napokon nas krenulo,,alii ne ne odma se udara po kapitenu,,dolazi u pitanje ko za koga navija,,
VOLIM BAYERN
ma ovi "vasi" navijaci su gotovo svi skriveni navijaci Reala,pogotovo ovaj @rob de bagro za njega pouzdano tvrdim da je Realovac :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 16:51

Uff, sto su neki raspekmezili :mrgreen:
Mesar je u prvom halbzeitu imao 6-7 pogresnih dodavanja, nekoliko puta pogibljeno startovao. Nista novo za njega, cisti prosjek. Zao mi sto Tymo ne moze dobiti sansu od njega, i sto je najgore, vjeruje se da ce produziti u Bayernu.
Sto je nekima omiljeni igrac, to je drugi par cipela.

Gomeza sinoc nije htjelo, malo i peha imao (stativa), ali je u nekoliko navrata ispao smijesan.
Mislim na onu scenu kada ga je Robben uposlio kod one kontre, njegovo lose primanje lopte je zaustavilo akciju kada je bio u situaciji 1 na 1 sa golmanom.

Kritika mora biti, koji je vama? Pogotovo na onu sinocnju prikazanu igru, nista posebno.
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 jan 2010, 19:33

geronimo je napisao/la:
Sta se cudis "sveti sisoje"? :D
Prva stvar je da se ja slazem sa tvojim komentarom, a druga je, zar nije mogao biti kraci!? :mrgreen:
Ma nako pitam, nisam odmah skont'o, sta se palis, da te ne zveknu ove sise :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
A drugo, za kratkocu, jbg takva je i utakmica sinoc bila: po kratkom postupku :lol: :lol: :lol: :D :D :D

redradidsciplina
Kontakt:

Post Postao/la redradidsciplina » 16 jan 2010, 21:31

Neznam sto kritikujete van Bommela, dobro igra. U prvom puluvremenu je bio los al i cjeli tim nije briljirao u prvom poluvremenu. Schweini i badstuber su imali po jednu katastrofalnu gresku a njh niko ne kritikuje.
I nekontam ove relaovce sto su na ovom forumu, idi tamo ne topic reala i raspravljaj o ronaldovoj frizurici ili vec o cemu vi tamo pricate.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 jan 2010, 23:46

isakovich je napisao/la:vi koda niste jucer gledali tekmu,,pa majku mu van bomel je bio najbolji pojedinac na terenu,,sto se defanzive tice da njega nije bajern bi bio jako supalj,,dete se malo veselite ovoj pobjedi napokon nas krenulo,,alii ne ne odma se udara po kapitenu,,dolazi u pitanje ko za koga navija,,
VOLIM BAYERN
ne gleda se samo jedna utakmica, nego se gleda zadnja sezona i po do dvije u kojim anije nista napravio ;)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 jan 2010, 12:18

Danas na Doppelpas-u nad DSF-u Nerlinger gost. Kaze sva pisanja oko Adlera, Khedire itd. da su samo spekulacije i da oni nisu nikog kontaktirali. Slicno kao sto nasi ligasi govore, dovodice samo igrace koji su bolji od onih koji su trenutno tu. Za Adlera je bilo neko pitanje, kaze on nije na prodaju, a Udo Lattek mu odgovara da ni Klose nije bio na prodaju pa su ga doveli. :D :D :D :D :D
I jos, pitanje je bilo, treba li Bayer strahovati od Bayerna, neki idol se javlja i kaze da je Salke jedina prijetnja, a da nas mogu zaboravit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 jan 2010, 13:55

Moram napraviti malu korekciju, manje je dana prošlo od kako Bayern nije bio na prvom mjestu. Znači, nije 600 dana nego oko 380 (gore-dole koji dan, nećemo sitničariti...) U zadnjem kolu jesenjeg dijela, Bayern je igrao 2:2 sa Stuttgartom i izbio na prvo mjesto, a dan kasnije je Hoffenheim remizirao sa Schalkeom i bili smo bodovno izjednačeni... Ko ne vjeruje, nek provjeri!

Šta ste odjednom osuli drvlje i kamenje po Gomezu?! Do Božića ste ga dizali u visine, a sad, kad nije najbolje naštima nišanske sprave... Polako ljudi, dok je Klose u uzlaznoj formi, ja se ne brinem 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jan 2010, 15:02

dr.adnan je napisao/la: Šta ste odjednom osuli drvlje i kamenje po Gomezu?! Do Božića ste ga dizali u visine, a sad, kad nije najbolje naštima nišanske sprave... Polako ljudi, dok je Klose u uzlaznoj formi, ja se ne brinem 8-)
Gomez je uz Lahma i Robbena bio najbolji,covjek 90 minuta duela nije izgubio,svaku je loptu uspio zagraditi vratiti u vezni red ili gurnuti u napad,radio je sve ono sto s druge strane Ibisevicu nije polazilo za rukom,falio je samo gol,ali je pun samopuzdanja i u formi je,djeluje kao najspremniji.

Vezano za Bommela,on i Svajni su bili losi u prvom,Bommel je pokusavao neke pasove preko cijelog terena,Maicousel ih je sve pokupio,a Svajniu je bilo potrebno pola minute od momenta prijema lopte do momenta kada zeli uputiti pas,sve je haman lopte izgubio,kako je vrijeme odmicalo oni su dobili na sigurnosti kao i ostatak tima.Nasa desna strana sa Robbenom i Lahmom je odlicna i ukoliko se uigraju mogla bi biti najbolja u Europi,ali potrebno je vremena i zdravlje Robbena,bice zanimljivo vidjeti kako ce surađivati Badstuber i Ribery lijevo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 jan 2010, 16:08

Evo Toni dao gol za Romu! Nije direktno vezano za Bayern, ali sam stalno pratio kako će se Toni uklopiti u novu ekipu...
Ranije sam spomenuo, dobar mi je Golić, ali mi je bolji Klose-Toni tandem. Ali, nenadmašni po meni iz novije historije je Elber-Sergio/Jankcer :D
Sent from my Philips Smart TV.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 16:41

dr.adnan je napisao/la:Evo Toni dao gol za Romu! Nije direktno vezano za Bayern, ali sam stalno pratio kako će se Toni uklopiti u novu ekipu...
Ranije sam spomenuo, dobar mi je Golić, ali mi je bolji Klose-Toni tandem. Ali, nenadmašni po meni iz novije historije je Elber-Sergio/Jankcer :D

2 komada Tonia :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 16:46

Vracaj ga u Minhen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 23:32

Kakav ba Sorensen ,niej on za BAyerna a i ima 33 godine ;)
Treba uzeti mladog i perspektivnog golmana :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 23:36

bavarian_bk je napisao/la:Kakav ba Sorensen ,niej on za BAyerna a i ima 33 godine ;)
Ja uopste ne znam otkud ta prica. Prvi put sam cuo odnosno procitao na ss.ba portalu. Uostalom, on i nije golman za Bayern.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 23:42

omerbavarac je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Kakav ba Sorensen ,niej on za BAyerna a i ima 33 godine ;)
Ja uopste ne znam otkud ta prica. Prvi put sam cuo odnosno procitao na ss.ba portalu. Uostalom, on i nije golman za Bayern.
ja sam cuo na bht-u kad je komentator pricao nesto ,ja se bas zacudio :o :o
btw. valjal avatar :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 23:43

Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 23:49

PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....
Posteno. :D :D :D :D :D

@Bavarian: Dobar avatar. Gdje si kupio? :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.