Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
'izlaz' desno gore zavisi na sta mislis, imas ispod relea ova dva prolaza (tunel) to nije nikakav izlaz...a drugi skroz desno ti je kapija ja mislim (mozda grijesim), uglavnom nije bilo izlaza, jedini izlaz ti je bio da postanes dezerter ili tunel zivotazokyy je napisao/la:Šta označavaju ove crvene 'mrlje' i šta je ovaj 'izlaz' gore desno?
I ovo dolje lijevo smeđe i ljudi bježe? (ne mislim na Tunel nego iznad malo pa lijevo)
gledao sam taj film...vala tamo su ga prikazali kao frajercinutuzlak1987 je napisao/la:
Evo i najboljeg sovjetskog snajperiste, po njemu je radjen i film "Enemy at the Gates"
iVar je napisao/la:Poster Handschar divizije iz drugog svj. rata![]()
???alan_kardec je napisao/la:
frapantno je kako niko nije odreagovao na ovu sliku, a na forumu sve sami osvjedočeni antifašisti, svima puna usta tolerancije, suživota... jadno.
Prodji temu od pocetka. Bila je reakcija na prethodnu sliku od istog forumasa, a ova je bila samo nastavak provokacije na koju nije trebalo nasjesti....alan_kardec je napisao/la: frapantno je kako niko nije odreagovao na ovu sliku, a na forumu sve sami osvjedočeni antifašisti, svima puna usta tolerancije, suživota... jadno.
U ratu nikad ne treba zaliti ljude koji su odlucili da ubijaju i cine zlocine, pune mrznje itd, vec ovakve slucajeve koji su primorani svoje djetinjstvo podrediti situacijama za koje nisu dorasli. Nazalost, veliki nas je broj takvih.SalePD je napisao/la:
12-godišnjak za volanom traktora, iz kolone u kojoj je bilo 250.000 srpskih civila protjeranih u akciji "Oluja". 4.8.1995
Bilo, ne ponovilo se.
Bilo je ovakvih slučajeva na svim stranama.Sabinho je napisao/la: U ratu nikad ne treba zaliti ljude koji su odlucili da ubijaju i cine zlocine, pune mrznje itd, vec ovakve slucajeve koji su primorani svoje djetinjstvo podrediti situacijama za koje nisu dorasli. Nazalost, veliki nas je broj takvih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.