jes' slusao hladno pivo?SiamoNoi je napisao/la:Dobro je,živ sam.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kažu da je to raj na zemlji, jedan drug je išao tamo prije dvije godine, i danas priča o tom putovanju. Vrlo podcijenjena lokacija.Principatus je napisao/la:Mi smo je ovdje proslavili na Ko Samui nekih 6 sati ranije nego u Europi,
sta je reći kumeIlPrincipe je napisao/la:Sta reci kada od 02:00 do 05:20 provedeš u policijskoj stanici zbog tuče sa pijanim seljačinama
prebili ga zbog oblačenjaLenBias je napisao/la:pritvoreni swag
Trenutno mi je to nemoguća misija, za godinu dana možda. Australke su poznate po kulturi i odgoju, jbg, najveseliji narod na svijetu, nemaju nikakve brige, moraju biti opušteni. Ja sam se zakuc'o u Budvi, nije loše, kompletna domaća estrada je ovdje, Merlin, Ž. Joksimović, Severina, Zdravko Čolić, Jelena Rozga, itd... Budva će biti novi Monte Carlo. Samo je problem što je naše govorno područje, pa se odmah osjećaš kao domaćiPrincipatus je napisao/la:@Virtu4l
Ove cure iz Australije su mi stvarno simpaticne do sada, mnogo izuzetno lijepih, dobro odgojene, ono bas imaju klasu, uuuh dolazi ovamo.![]()
swaaaaaaaaagIlPrincipe je napisao/la:Sta reci kada od 02:00 do 05:20 provedeš u policijskoj stanici zbog tuče sa pijanim seljačinama
Bitno je da nisi dobio batine. A ostalo ce se rijesit , nista strasno.IlPrincipe je napisao/la:Ja imao problema sa svojom bivsom djevojkom koja me zvala samo da normalno porazgovaramo i neki njen iprijatelji pijani naletiše na mene, tu ja zovnem svoje frendove, oni dobiju batina, oni razvale vrata od zgrade i vrata od lifta.. u stanicu tamo-vamo ma haos
THAT'S SWAG BITCH !
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 11 gostiju.