Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Nisam ovdje da provociram i izvinjavam se ako sam nesto pogresno napisao... Samo me zanima zasto hayat zeli sretnu novu godinu sa jelke kad muslimani to ne smiju. I to Ammar i Fikret 

Za sve ti hvala Amare!
ma jok ba, nego sam siguran dibidus da će neko doći i optužit' me da sam anti islamski okrenutUnofficialpage je napisao/la:što iVar kaže ne smije se nikom mišljenje nametat, govorit to je tako i nema dalje. Tačno je da je muslimanu zabranjeno slavit nemuslimanske praznike. Dok neko sam ne donese odluku da želi da slijedi šerijatska pravila to jest sunnet i Kur'an mi ne možemo i ne smijemo ništa. Ja nit' je slavim nit' ću je i kad slavit.
Trebaju ovo moderatori imati u vidu, ti se brineš za njihiVar je napisao/la:haj sad fino da ne pravimo moderaciji posla u 2014. da obrišemo sve, bespotrebna nam je rasprava![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se.
Ušli smo u godinu kad se SP održava.
Ušli smo u godinu kad se SP održava.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta vam nije jasno? Cinjenica da je ovo Silvestrovo i tu nema nikakve polemike, tako da se bezveze raspravljate.
Sretno svima koji slave
Sretno svima koji slave

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
čudo na fb nije niko objavio od krmka "sretna nova godina"
senaid se komir'o, neka mala mu napisala da je duša il tako nešto
ja pričam s kolegom o monumentima (
) i kontam koji film gledat'...
cura nema

ja pričam s kolegom o monumentima (

cura nema

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne moras javno iznosit nistaiVar je napisao/la:čudo na fb nije niko objavio od krmka "sretna nova godina"senaid se komir'o, neka mala mu napisala da je duša il tako nešto
![]()
ja pričam s kolegom o monumentima () i kontam koji film gledat'...
cura nema

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bolan ja bi do neba skak'o da mi koja napiše za novu godinu tako
da vi znate koji ste sretnici kad to dobijete, još da znate iskoristit
ja ću umrijet neoženjen 

da vi znate koji ste sretnici kad to dobijete, još da znate iskoristit

Sta ja mogu kad smo dobri.Jos kad mi nekad stavi ono bratko <3,dodje mi da je zveknem lopatom po glavi.iVar je napisao/la:bolan ja bi do neba skak'o da mi koja napiše za novu godinu tako![]()
da vi znate koji ste sretnici kad to dobijete, još da znate iskoristitja ću umrijet neoženjen
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ako ti kaže volim te bruda, samo dopiši, obližeš mi muda

Jedna od taktika

javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina

u akciju odmahiVar je napisao/la:javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majke mi do ujutru pisanjeOtelo je napisao/la:u akciju odmahiVar je napisao/la:javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Prisoner 14 dana
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
sretna nova kešmen 

kakvo prizemljenje moj otelo, nije za priče, eto nisi više najrazočaraniji : )) laku noć svimaiVar je napisao/la:majke mi do ujutru pisanjeOtelo je napisao/la:u akciju odmahiVar je napisao/la:javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

j.bm ovu godinu iz temelja

Dobro je,živ sam.
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi svima vam cestitam novu godinu, da nam svima bude puna zdravlja i veselja i da osvojimo SP.
Mi smo je ovdje proslavili na Ko Samui nekih 6 sati ranije nego u Europi, na plazi, beachparty, muzika, vatromet, nekoliko hiljada ljudi, i sa nekim zenskima iz Australije, mnogo bolje nego Svabice.
Nikad vise novu godinu u sivom Berlinu, hebo snijeg i hladnocu.
Upravo dolazim pri sebi, toliko utisaka, a kapi nisam popio. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nerkolfc, soxx i 10 gostiju.