Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 01 jan 2014, 00:56

Nisam ovdje da provociram i izvinjavam se ako sam nesto pogresno napisao... Samo me zanima zasto hayat zeli sretnu novu godinu sa jelke kad muslimani to ne smiju. I to Ammar i Fikret :lol:
Za sve ti hvala Amare!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 00:58

Unofficialpage je napisao/la:što iVar kaže ne smije se nikom mišljenje nametat, govorit to je tako i nema dalje. Tačno je da je muslimanu zabranjeno slavit nemuslimanske praznike. Dok neko sam ne donese odluku da želi da slijedi šerijatska pravila to jest sunnet i Kur'an mi ne možemo i ne smijemo ništa. Ja nit' je slavim nit' ću je i kad slavit.
iVar je napisao/la:haj sad fino da ne pravimo moderaciji posla u 2014. da obrišemo sve, bespotrebna nam je rasprava :)
Trebaju ovo moderatori imati u vidu, ti se brineš za njih :mrgreen:
ma jok ba, nego sam siguran dibidus da će neko doći i optužit' me da sam anti islamski okrenut :roll: predosjećam to i ispast će beze rasprava i belaj svima, 7x7x7x7x7x7... ako me razumiješ :) sad shvatam admina što ne da religiju na forum :) hajmo o drugim temama
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jan 2014, 00:59

Slažem se.

Ušli smo u godinu kad se SP održava. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jan 2014, 01:00

sta vam nije jasno? Cinjenica da je ovo Silvestrovo i tu nema nikakve polemike, tako da se bezveze raspravljate.

Sretno svima koji slave :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:02

čudo na fb nije niko objavio od krmka "sretna nova godina" :mrgreen: senaid se komir'o, neka mala mu napisala da je duša il tako nešto 8-)
ja pričam s kolegom o monumentima ( :? ) i kontam koji film gledat'...
cura nema :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jan 2014, 01:04

iVar je napisao/la:čudo na fb nije niko objavio od krmka "sretna nova godina" :mrgreen: senaid se komir'o, neka mala mu napisala da je duša il tako nešto 8-)
ja pričam s kolegom o monumentima ( :? ) i kontam koji film gledat'...
cura nema :mrgreen:
Ne moras javno iznosit nista ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:05

bolan ja bi do neba skak'o da mi koja napiše za novu godinu tako :mrgreen:
da vi znate koji ste sretnici kad to dobijete, još da znate iskoristit :mrgreen: ja ću umrijet neoženjen :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jan 2014, 01:10

iVar je napisao/la:bolan ja bi do neba skak'o da mi koja napiše za novu godinu tako :mrgreen:
da vi znate koji ste sretnici kad to dobijete, još da znate iskoristit :mrgreen: ja ću umrijet neoženjen :D
Sta ja mogu kad smo dobri.Jos kad mi nekad stavi ono bratko <3,dodje mi da je zveknem lopatom po glavi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:23

ako ti kaže volim te bruda, samo dopiši, obližeš mi muda :lol: :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jan 2014, 01:28

Jedna od taktika :lol: :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:37

javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina :roll: :? :oops: :shock: :o :twisted: :D :mrgreen: :lol: :D :D :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jan 2014, 01:41

iVar je napisao/la:javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina :roll: :? :oops: :shock: :o :twisted: :D :mrgreen: :lol: :D :D :D
u akciju odmah

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:55

Otelo je napisao/la:
iVar je napisao/la:javila mi se neostvarena ljubav...dobra nova godina :roll: :? :oops: :shock: :o :twisted: :D :mrgreen: :lol: :D :D :D
u akciju odmah
majke mi do ujutru pisanje :)

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 01 jan 2014, 01:58

Prisoner 14 dana
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 01:59

sretna nova kešmen :)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 jan 2014, 02:49

sretna nova raja ;)
Željeznicar za život cijeli !

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 jan 2014, 03:11

[youtube][/youtube]

:shock:
RIP CITY!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 01 jan 2014, 04:00

iVar je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
u akciju odmah
majke mi do ujutru pisanje :)
kakvo prizemljenje moj otelo, nije za priče, eto nisi više najrazočaraniji : )) laku noć svima :)

j.bm ovu godinu iz temelja :cry:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jan 2014, 04:08

Dobro je,živ sam.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jan 2014, 04:10

Ljudi svima vam cestitam novu godinu, da nam svima bude puna zdravlja i veselja i da osvojimo SP. :mrgreen: Mi smo je ovdje proslavili na Ko Samui nekih 6 sati ranije nego u Europi, na plazi, beachparty, muzika, vatromet, nekoliko hiljada ljudi, i sa nekim zenskima iz Australije, mnogo bolje nego Svabice. :mrgreen: Nikad vise novu godinu u sivom Berlinu, hebo snijeg i hladnocu. :mrgreen: Upravo dolazim pri sebi, toliko utisaka, a kapi nisam popio. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nerkolfc, soxx i 10 gostiju.