Triple facepalm.BluesForever je napisao/la: Božija kazna.
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
a ti svrsavs na novu godinu eee pa hajd ti meni objasni sta ce ti donijeti nova godinabodi123 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu, cuj meni ovo nista ne znaci, ostacu kod kuce i cekam Mirzu, pa jao, nidje veze stvarno, jednom u godini je ovaj dan i treba ga proslaviti kako treba, oni koji piju nek se napiju sa rajom naravno po kaficima, vikendicama, oni koji ne piju trebaju opet proslaviti kako to dolici, pomislim da pojedini nemaju drustva, pa da ovako to iskazuju.
P.S Sretna svima nova godina koji to slave, nadamo se svi da ce biti bolje, kako za drzavu tako i za kladaru, sport, ljubav, zdravlje itd...

napit se možeš svakog petka/subote, a nova godina će svakako doći, dočekao ti nju ili ne. nakon dva dana ce ti to biti na kraj pameti, jer imaš svoje brige.. osim ako živiš na grbači roditelja pa te nije briga nizašta.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav je ovo cirkus na Face tv
u sta je otislo preko "100 000 KM"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nažalost sramota za Grad Sarajevo, sramota za Face, pa brate mili kao da su amateri radili.....Ponos Torina je napisao/la:Kakav je ovo cirkus na Face tv![]()
![]()
![]()
u sta je otislo preko "100 000 KM"
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 01 jan 2014, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
takodje, sretna i vama, nego ne znam o cemu zborite, o kakvom cirkusu se radi?
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ljudi muslimani ne slave novu godinu 1. januara vec u zavrsetku novembra... 
Ovo je hriscanski praznik.

Za sve ti hvala Amare!
Ma o ovom dočeku na Trgu Djece Sarajeva, ono što se vidjelo na TV-u je katastrofa, em oskudni izvođači, em nekvalitetan prenos (ne znam kako je uživo zvučalo), ono što se emitovalo je totalno amaterski...sonik24 je napisao/la:takodje, sretna i vama, nego ne znam o cemu zborite, o kakvom cirkusu se radi?
Ko ima RTCG Sat ili Pink plus

Internacionalni praznik.Predstavlja puni obilazak Zemlje oko Sunca.BosniaHerzegovina je napisao/la:Ljudi muslimani ne slave novu godinu 1. januara vec u zavrsetku novembra...
Nesto kao dobar dan kad kazes

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zadnja izmjena: iVar, dana/u 01 jan 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
boli me qrac, ja sam ateistaBosniaHerzegovina je napisao/la:Ljudi muslimani ne slave novu godinu 1. januara vec u zavrsetku novembra...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
naravno da ne slavimo, ali ovdje vjerujem da ima forumasa koji nisu muslimani...BosniaHerzegovina je napisao/la:Ljudi muslimani ne slave novu godinu 1. januara vec u zavrsetku novembra...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Zasto hriscani ne slave Bajram, Ramadan... ?iVar je napisao/la:i ti doš'o iz Danske da pričaš narodu šta se slavi a šta ne? Mojne toga ba, uzivas u zemlji koja se ne bazira na tim šerijatskim pravilima i pokušavaš ih uvesti u društvo..BosniaHerzegovina je napisao/la:Ljudi muslimani ne slave novu godinu 1. januara vec u zavrsetku novembra...
Ovo je hriscanski praznik.nek narod radi šta hoće, ne možeš ni na kog uticati
a i nisi pravi vjernik ako to radiš ovako, brini i vjeruj za sebe..
@Otelo nema kod njega dobar dan, takvi te prekore pogledom..
Za sve ti hvala Amare!
Iz istog razloga zbog kojeg muslimani ne slave Bozic,Uskrs 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
e yebem te logiko, znaci ako je lik iz druge drzave, onda nema pravo da prica o tome sta treba biti preneseno cijelom covjecanstvu?
Sretan praznik svim kršćanima i od mene.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Profesor je napisao/la:e yebem te logiko, znaci ako je lik iz druge drzave, onda nema pravo da prica o tome sta treba biti preneseno cijelom covjecanstvu?

a najsmjesnije sto i kolega iVar mislim da zivi van BiH

haj sad fino da ne pravimo moderaciji posla u 2014. da obrišemo sve, bespotrebna nam je rasprava 
ja se izvinjavam svima ako sam uvrijedio nekog

ja se izvinjavam svima ako sam uvrijedio nekog

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
što iVar kaže ne smije se nikom mišljenje nametat, govorit to je tako i nema dalje. Tačno je da je muslimanu zabranjeno slavit nemuslimanske praznike. Dok neko sam ne donese odluku da želi da slijedi šerijatska pravila to jest sunnet i Kur'an mi ne možemo i ne smijemo ništa. Ja nit' je slavim nit' ću je i kad slavit.

Trebaju ovo moderatori imati u vidu, ti se brineš za njihiVar je napisao/la:haj sad fino da ne pravimo moderaciji posla u 2014. da obrišemo sve, bespotrebna nam je rasprava![]()

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 01 jan 2014, 00:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 5 gostiju.