Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ne moze beskonacno brojeva stati na karticu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa imam 130 brojeva na sim kartici 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kolko vrijedi samsung i9000 galaxy s, polovan?
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
max do 250 km
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E ja ne znam koja je caka s ovim flash playerom, ali na onom starom telefonu sam mogao normalno gledati tekme, fakticki svaki stream otvara fino i pored onih silnih dosadnih reklama, ali na ovom ne ide nikako, rijetko koji stream pokrece, a i ako uspije, reklame ga totalno syebu dok ih pozatvaram..ovo mi se vala nimalo ne svidja..
Slična situacija i kod mene. Ispočetka normalno mogao gledat utakmice sad rijetko koji link da otvori, i kad otvori nema tona.
koji browser koristite za gledanje streamova, koji vam je android i imate li flash player instaliran? koliko znam adobe flash player ne podržava android 4.0+ .. ja nekako guram sa ovim flashfox browserom.. (koji je praktično Firefox sa flash playerom)
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pokusavao sam i preko standardnog pretrazivaca i chrome-a, al isto..android mi je 4.1.2, a mislim da imam flash player instaliran, ima ga medju aplikacijama:

Na onom starom telefonu je bio android gingerbread..

Na onom starom telefonu je bio android gingerbread..
Papastathopoulos je napisao/la:Na onom starom telefonu je bio android gingerbread..
Evo ti i odgovora... Instaliraj taj Flashfox i vidi, meni Flash player ne treba sad, pa ne znam radi li...viKK je napisao/la:koliko znam adobe flash player ne podržava android 4.0+
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
samo ne znam otkud njemu instaliran flash player (piše 0mb što je još čudnije). kod mene je android kitkat 4.4 (preko custom ROM-a naravno), i flash player nit radi nit se može naći (prava verzija tj).
Kad odeš na Google Play, prvo što izbaci za flash player je Adobe Flash Player, a kad to skineš, dobiješ ustvari settings pravog Adobe Flash Playera, a pošto ga nemaš, odeš na Adobe stranicu i pokušaš ga skinuti, no bezuspješno (bar je ovako bilo kod mene na starom mobitelu, no to je za Androide 2.3 i 4.0, ti nemaš šta gledati onda), pa je i on možda to skinuo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Pa kako onda to riješiti da možemo rahat gledati stream na mobu.
Keep walking.
preko ovog mozes gledati https://play.google.com/store/apps/deta ... puffinFree" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Pa kako onda to riješiti da možemo rahat gledati stream na mobu.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ok,to je browser.bob je napisao/la:preko ovog mozes gledati https://play.google.com/store/apps/deta ... puffinFree" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Pa kako onda to riješiti da možemo rahat gledati stream na mobu.
A sta trebam dalje?Jel trebam flash instalirati?
Keep walking.
- The_Target
- Kontakt:
Pozdrav,pitanje...na mobitelu ( marketu )ne mogu otvoriti opciju search,a na instagramu mogu samo pokrenuti instagram,( ne vidim pocetnu stranicu,objavljene fotografije...),cak sam pokusavao obrisati i ponovo instalirati al betuspjesno,mobitel je samsung galaxy ace,jel neko ima rjesenje ili moj android ne moze da podrzava ove aplikacije,hvala unaprijed
Rođeni brato
To je browser koji ima built-in flash (ugradjen), tako da ne trebas.Cautinho je napisao/la: Ok,to je browser.
A sta trebam dalje?Jel trebam flash instalirati?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Cautinho
- Kontakt:
Jesi siguran?
Probao sam neki stream a pored neke kockice i piše flash missing.
Naravno,nigdje streama.Ako moze netko samo da stavi kakav bezveze stream da znam da radi
Naravno,nigdje streama.Ako moze netko samo da stavi kakav bezveze stream da znam da radi
Keep walking.
Mobilni- gdje, kako, šta?
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... ci=41&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Jesi siguran?
Probaj ovaj, sada sam provjerio preko puffina i radi.
A za ono prvo, siguran sam jer npr. iphone ne podrzava flash, ali radi sa browserima koji ga imaju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Cautinho
- Kontakt:
"Not in free trial time.
Please upgrade flash service.
Click me"
To mi se pojavi.I pored ikonica crveno f sa nekim uskljičnikom žute boje.
Please upgrade flash service.
Click me"
To mi se pojavi.I pored ikonica crveno f sa nekim uskljičnikom žute boje.
Keep walking.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apple nema s njima ugovor, nemam kartice da kupim Puffin da mogu normalno gledat streamove, free verziju sam već ispucaoPogba je napisao/la:http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... ci=41&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Jesi siguran?
Probaj ovaj, sada sam provjerio preko puffina i radi.
A za ono prvo, siguran sam jer npr. iphone ne podrzava flash, ali radi sa browserima koji ga imaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!