Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
za papira, vrh
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije ni papir danas ono sto je nekada bio.5 godina tabanja nije malo , ko voli nek' izvoli.Bosniacum Lilium je napisao/la:za papira, vrh

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
- Kontakt:
Hahaha, baš!Johny je napisao/la:Sta je rec ?Civa je napisao/la:Evo jedna poznanica iz "Švecke" i neke razlike vidi žeMske ima po 70 lajkova na slikama ,a u nas one masnoće što poziraju pred ogledalima 200 lajkova
Ovo je iskreno prosjecno ruzna djevojka.Plaho mutava faca uz ove rumene obraze ne zasluzuje ni tih 70 lajkova.

Sve biraći a lafo j.ebaci, a nema j.baca od biraca.
Tabali bi je vi ne bi razmisljali, joj kad bi vam zamirisalo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bez muke nema nauke, mislim papiraJohny je napisao/la:Nije ni papir danas ono sto je nekada bio.5 godina tabanja nije malo , ko voli nek' izvoli.Bosniacum Lilium je napisao/la:za papira, vrh

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
@Ljiljan zna
nego ako @Civa ima jos kakvih "poznanica za papira" iz Skandinavije slobodno neka postavi profile, necemo se mi ljutiti

nego ako @Civa ima jos kakvih "poznanica za papira" iz Skandinavije slobodno neka postavi profile, necemo se mi ljutiti

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sta ima propan boca, cura ima rupu izmedju zuba isto ko prolaz u alternativnu dimenzijuElegant je napisao/la:Sve biraći a lafo j.ebaci, a nema j.baca od biraca.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da nisam birao - dosad bih oborio Chamberlainov i Atilin rekord.Elegant je napisao/la:Sve biraći a lafo j.ebaci, a nema j.baca od biraca.

Elegant inače zna ko prati koju ligu, ko je kakav lik (ko bira, ko ne bira, ko yebe, ko ne yebe), a o kvazimoralu da ne govorim. Ja se za ovom curom ne bih okrenuo, nema tih para -> dakle, u startu je odbačena k'o ona iz indijske serije.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Postavio bih ja ali ne pašu eto , više vole Bosanske lajk devojke :3miki_92 je napisao/la:@Ljiljan zna![]()
Tako blizu, a tako daleko.
pitanje je bil' se ona okrenula za tobomMonolog je napisao/la: Da nisam birao - dosad bih oborio Chamberlainov i Atilin rekord.![]()
![]()
Elegant inače zna ko prati koju ligu, ko je kakav lik (ko bira, ko ne bira, ko yebe, ko ne yebe), a o kvazimoralu da ne govorim. Ja se za ovom curom ne bih okrenuo, nema tih para -> dakle, u startu je odbačena k'o ona iz indijske serije.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ne bi je bejzbolskom palicom, a kamoli necim tvrdjim
A .ebaca aman !
b 

I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Elegant je napisao/la:Sve biraći a lafo j.ebaci, a nema j.baca od biraca.

izdominirao rečenicu, jos šatro neke cenzure

ko bira, masturbira
pravi primjer sam ja

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
Joj kad vidim ove pojedine ''trebe'' što glume mafiju preko ovih statusa, to je sevap natabat'.
Ako hocete da na brz i efikasan nacin skinete lajk sa tih stranica, odete na opciju "Kreiraj stranicu" i u gornjem desnom uglu ispod imena pojavi se opcija "Stranice koje volim", kliknete to i imate sve izlistano.
Pored toga mozete pristupiti activity logu, najlakse tako sto ukucate u ovaj search bar gdje trazite prijatelje i stranice. Tu doslovno mozete naci sve hronoloski poredano, svaki lajk (kako stranica, slika tako i statusa) pa sta ste komentarisali, ali i ako ste nekome poslali zahtjev za prijateljstvo itd.
Valjda sam sta pomog'o
Pored toga mozete pristupiti activity logu, najlakse tako sto ukucate u ovaj search bar gdje trazite prijatelje i stranice. Tu doslovno mozete naci sve hronoloski poredano, svaki lajk (kako stranica, slika tako i statusa) pa sta ste komentarisali, ali i ako ste nekome poslali zahtjev za prijateljstvo itd.
Valjda sam sta pomog'o

to desole, sad sam dislajko bruku stranica
Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.
Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.
A ova:

Ne biste ni nju,ha?
Yebote.

Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.

A ova:

Ne biste ni nju,ha?
Yebote.

You'll never walk alone.
ne, hvala
Ne valja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.