iVar je napisao/la:14 100%smijem ruku u vatru staviti da završava osnovnu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
iVar je napisao/la:14 100%smijem ruku u vatru staviti da završava osnovnu
evo joj decko 100 % provjerenoBadrHari je napisao/la:
Mala dominiratek tek ti je 16 godina, bukvalno ...
![]()
( ko god se napali u postovima ispod je pedofil )
Meni se dešavalo gdje stižu zahtjevi za prijateljstvo pa kad uđes tu možes pogledati ko me sam ja slao zahtjeve i nađem 10 nekih, kao da sam ja poslao, a nisam ih u životu vidio?L'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
Znam da imaju ovi fazoni lajkaj pa da vidiš sadržaj, ali to nikad i ne otvaram, tj. ne lajkam uopšte, jer čim vidim idem gore na iksić i izlazim sa stranice.
I ovo mi se dešavalo :ugeek:TimeLine je napisao/la:Meni se dešavalo gdje stižu zahtjevi za prijateljstvo pa kad uđes tu možes pogledati ko me sam ja slao zahtjeve i nađem 10 nekih, kao da sam ja poslao, a nisam ih u životu vidio?L'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
Znam da imaju ovi fazoni lajkaj pa da vidiš sadržaj, ali to nikad i ne otvaram, tj. ne lajkam uopšte, jer čim vidim idem gore na iksić i izlazim sa stranice.
Eno coutninho fino objasnio, sve je bagra smislila, na veceini stranica X = LikeL'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
alkoholPuma je napisao/la:Ma hajde te stranice sto su mi lajkane, al kad nadjem u prijateljima ljude za koje nemam pojma ko su![]()
![]()
Niti kako su dospjeli meni medju prijatelje.
Sta je rec ?Civa je napisao/la:Evo jedna poznanica iz "Švecke" i neke razlike vidi žeMske ima po 70 lajkova na slikama ,a u nas one masnoće što poziraju pred ogledalima 200 lajkova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.