http://www.rotoworld.com/headlines/nba/ ... e-ailments" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
darkoavaks je napisao/la:Lumani prepisano i odigrano.kod mene u kladionici otawa 2.20 chikago 2.05
Hmmmm, moguce da ovo znaci da ce max igrati nekih 25-30 minuta, ali opet... a mozda i nedr.van nostrand je napisao/la:@reds
http://www.rotoworld.com/headlines/nba/ ... e-ailments" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu odlična noć 6/8 nadam se da ste pratili neštoRobin je napisao/la:Memphis - Chicago OVER 181.5
Minnesota - Dallas UNDER 213.5
Utah - Charlotte 2 / x2 - 2.10 / 1.75
New Orleans - Portland OVER 212.5
Igrači:
Al Jefferson OVER 18.5 - 18 dao, loše loše
Kemba Walker UNDER 19.5
Lillard OVER 21.5
Wall OVER 21.5
SRETNO!![]()
94-97Head je napisao/la:Denver-Miami 2,5 h2 1,85
Ja ne vidim kako Denver moze dobiti ovaj Miami.Miami ce ovo pregaziti ovo ko plitak potok i naravno da ocekujem sa 2+ razlike.Ovo mi je bas upalo u oci.
New Orlans-Portland 209,5 over
Sta reci,odlcne napadacke ekipe koje gotovo svaku utakmicu daju 100+ poena tako da ocekujem da prebace ovo lagano.
Teletovic(13.5) VISEdiplomatija je napisao/la:Hajd razradite malo večerašnje utakmice i igrače NBA da uplatimo do 17 sati da gorim večeras
110 - 108fixator je napisao/la:NO Pelicans-Portland over 202,5 1,40
Na zapadu nas očekuju zanimljiv dvoboj između jako kvalitetnih protivnika New Orleansa i Portlanda. Portland je ove godine sve iznenadio i igra odlično dok New Orleans po jačini rostera možda ne pruža igre koje se od njih očekuju no oni su mlada neiskusna momčad i otuda dolazi puno oscilacija no oni imaju jako lijepu budućnost ako ostanu zajedno.Igrali su 22.12 (prije 8 dana) i skor je bio 217 poena, jos da dodam da A.Davis igra poziciju centra nakon povrede te ocekujem njegov over i nekih 18+ poena u ovoj prosloj tekmi im je zabio 21p uz 61% šuta.
Utah Jazz- Charlotte Bobcats under 196,5 1,41
U dvoboju Jute i Šarlota po dosad prikazanoj igri ne očekuje nas lijepa košarka odnsono susret sa malo koševa. I Utah i Charlotte nisu pozante šuterske ekipe te svoju igru više baziraju u reketu i na šutevima sa poludistance, dok rijetko se odlučuju za šut od tri poena naročito Charlotte, tome u prilog idu i brojke koje kažu da je Charlotta po prosjkeu postignuti trojka na 30. mjestu u nba sa 5 trojki po susretu dok ni Utah nije ništa bolja sa 6 trojki po susretu drže 27. mjesto. Ovom paru u prilog ide da obje ekipe igraju spore napade sa jakom sporim protokom lopte to se najviše odnosi na Utah koji igraju na napad koji završava sa šutom nakon 20 sekundi igre u napadu. Gledao sam ih protiv clippersa i Utah je samo tako usporila tekmu i jedni su Clippersi završili na 98 poena a kući postižu oko 111, i također Utah je dosta napada završavala sa zvukom sirene jer nisu imali ideje u napadu, a danas igraju protiv solidne obrambene ekipe koja je bolja od Clippersa te očekujem da budu imali još više problema u napadu i da tekma bude sa malo poena.
uplaceno u bet365
sretno
I nije bas tako, U zadnje medjusobnom cak je phenix dobio albu. Ovi rezultati od 30 razlike su bili akd je djedovic igri za albu, kad je alba bila iole dobra ekipa. hagen je izgubio kod broose basketsa 104:93 dakle 11 razlike, a tu je hendikep sigurno bio veci. Ne bih ja ovo igrao..Iskodee je napisao/la:Poklon kladionica za NG
Alba 12,5+ - Hagen H1 1.85
Pogled na medjusobne susrete,alba je svaki dobila od 30-40 razlike ,po meni poklon kvota od 1.85..pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.