Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la chily-rz » 30 dec 2013, 22:13

Rodjak,njegova djevojka i moja 'viza za buducnost' ,odnosno njena rodica iz Svabske,. :mrgreen:

U pizdu materinu ja bas sad nasao na nosu da curim,nervozan sam i malo fali da poludim,.Rodica je do jaja a ja sam prije za analgin i kapsule nego za pivu ili ned'o Bog nesto ljuce sto bi na ovoj hemiji moglo da me utuce..

Imam bronhi bombone i joint trave za ciscenje,ove godine imam cak i zelju za proslavom.

Samo da joj ne kihnem u facu i sve ok.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 dec 2013, 22:16

chily-rz je napisao/la:Rodjak,njegova djevojka i moja 'viza za buducnost' ,odnosno njena rodica iz Svabske,. :mrgreen:

U pizdu materinu ja bas sad nasao na nosu da curim,nervozan sam i malo fali da poludim,.Rodica je do jaja a ja sam prije za analgin i kapsule nego za pivu ili ned'o Bog nesto ljuce sto bi na ovoj hemiji moglo da me utuce..

Imam bronhi bombone i joint trave za ciscenje,ove godine imam cak i zelju za proslavom.

Samo da joj ne kihnem u facu i sve ok.
Obavezno onaj tylol hot sat prije sjedeljke,držaće te 4-5 sati ponesi još jedan za oko ponoći,on sa pivom neće načiniti nepopravljivu štetu ;) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 dec 2013, 22:29

Fecox je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Nisam pio evo vec 5 mjeseci, a sad se predomišljam da li da pijem za novu ili ne.. :? :mrgreen:
Ista situacija i kod mene,obzirom da je sjedaljka zatvorenog tipa i sastav ekipe moraću cugnut,ybga da me meze ne ufati barem :lol:
ma libo me, pit ću pa šta Bog da, jbt 30 kermi tal, žao mi da dam a da ne iskoristim barem malo od tog uloženog. :mrgreen:

još mi kaže jaran biće nekih treba iz drugog grada, if you know what i mean. :mrgreen: 8-) :ugeek:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 dec 2013, 22:31

madridist je napisao/la: Obavezno onaj tylol hot sat prije sjedeljke,držaće te 4-5 sati ponesi još jedan za oko ponoći,on sa pivom neće načiniti nepopravljivu štetu ;) .
Hvala rodjak. Ja sam na taj prasak u kesici potpuno zaboravio a dobar je za nahladu,moj 'stari' to preventivno pije. Jbt,navalio covjek k'o da je kompot ili caj,jel vidi da je kihnuo odma vadi iz steka a poslije prica suplju kako je danasnja omladina 'lohotna',pa skrene na pricu o ratnim nocima provedenim na minusu pod 'cetnickim' snajperima,kao,ne moze njemu zima nista :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 dec 2013, 22:32

:lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2013, 22:34

Veju, Veju pahulje, mraz po staklu šara, stize nova godina a ja nemam para !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 30 dec 2013, 22:42

krmak je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Meni se sve cini da cu kod kuce ostat, pozvat par prijatelja...Cuo sam da u Mostaru na otvorenom se ceka Nova, ali se placa 10 KM :lol: :roll: ..
docek na "otvorenom" organizira privatnik... nista cudno, ovaj grad je odavno u kurcu
to ti kazem, ne bi na takvo nesto otisao nikad..

neki moji priajtelji na kupres otisli, rek'o sta's tamo nema snijega :lol: ..
RIP CITY!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 dec 2013, 22:45

Elegant je napisao/la:Veju, Veju pahulje, mraz po staklu šara, stize nova godina a ja nemam para !
a nas boli kara

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 30 dec 2013, 22:48

QUARTERBACK je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Veju, Veju pahulje, mraz po staklu šara, stize nova godina a ja nemam para !
a nas boli kara
RIP CITY!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 30 dec 2013, 22:53

Fecox je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Nisam pio evo vec 5 mjeseci, a sad se predomišljam da li da pijem za novu ili ne.. :? :mrgreen:
Ista situacija i kod mene,obzirom da je sjedaljka zatvorenog tipa i sastav ekipe moraću cugnut,ybga da me meze ne ufati barem :lol:
ma libo me, pit ću pa šta Bog da, jbt 30 kermi tal, žao mi da dam a da ne iskoristim barem malo od tog uloženog. :mrgreen:

još mi kaže jaran biće nekih treba iz drugog grada, if you know what i mean. :mrgreen: 8-) :ugeek:
Korespodencija :lol: 30 kermi tal i žižulje (doduše Švica al ellem),prioritet je da se ne urokam ko stoka i kapital ne bude ko geometarski koljić :mrgreen:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 dec 2013, 23:15

Fecox je napisao/la:
Fecox je napisao/la: Ista situacija i kod mene,obzirom da je sjedaljka zatvorenog tipa i sastav ekipe moraću cugnut,ybga da me meze ne ufati barem :lol:

Korespodencija :lol: 30 kermi tal i žižulje (doduše Švica al ellem),prioritet je da se ne urokam ko stoka i kapital ne bude ko geometarski koljić :mrgreen:
ahahaha ma brate ako zbarim sutra koju neću se urokati, a ako ne zbarim ne gine mi urokavanje :lol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 dec 2013, 23:20

kako mozete da ne pijete po 5 mjeseci :lol:

ja vec dva mjeseca skoro svaki treci dan , treniram da budem spreman za novu godinu :D

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 30 dec 2013, 23:37

Blue_He4rt je napisao/la:Ma za Novu je najbitnije da si blizu kuce tj.mozes se i vratit poslije unistenja :mrgreen: Ako si dalje prozivit ces i nekoliko dana u predstojecoj van doma.
Meni je nekih 50 metara,valjda stignem nekako. :mrgreen:
You'll never walk alone.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 dec 2013, 23:46

Meni 100 metara,valjda izađe na dobro sve :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 dec 2013, 23:48

Sutra se valja kvalitetno napiti, nece više nikad biti ulazak u 2014. :lol: :lol:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 dec 2013, 23:54

Belmin6 je napisao/la:Sutra se valja kvalitetno napiti, nece više nikad biti ulazak u 2014. :lol: :lol:

Ima srpska nova godina,popravni za sve koji sutra ne uspiju dobro obavit' pos'o haha

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 dec 2013, 23:56

Ne moze nijedna Nova Godina proci a da ne krene nesto naopako dan prije ili na dan Nove.... Standard. :twisted:

Mada ipak, valja se napit kako god, u subotu sam se na Giletu rasuo, za Novu se popravit. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 dec 2013, 00:09

Sutra u ovo doba grljenje, ljubljenje i ostale rutinske gluposti :evil:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 31 dec 2013, 00:10

Zarucnica,kum i kuma i pravac sutra posljepodne Plitivicka Jezera,navecer lagano uz muziku i dobru kapljicu,a sutradan obilazak NP,uglavnom u laganom stilu,valja vec u cetvrtak na posao...Prije je to bilo u stilu opijanja i grupisanja u copore po nas 20-setak al godinama dolaze neki novi interesi i otvaraju se neki drugi vidovi zabave i provoda,svako dobrooo forumasii...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 31 dec 2013, 00:12

Rekordmeister je napisao/la:Zarucnica,kum i kuma i pravac sutra posljepodne Plitivicka Jezera,navecer lagano uz muziku i dobru kapljicu,a sutradan obilazak NP,uglavnom u laganom stilu,valja vec u cetvrtak na posao...Prije je to bilo u stilu opijanja i grupisanja u copore po nas 20-setak al godinama dolaze neki novi interesi i otvaraju se neki drugi vidovi zabave i provoda,svako dobrooo forumasii...
jesi i ovo kopirao s nekog drugog foruma ? :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 14 gostiju.