Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Johny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Johny » 30 dec 2013, 21:25

:lol: :lol: :lol:

Ja ba, bolji Salah igrac od Pedra zato sto je ovaj imao par dobrih predstava protiv Chelsea.

Da ne duljim , Pedro od kako je usao u prvi tim Barcelone , tj. od onog dana kada je Pep sjeo na klupu Barcelone , je najbolje krilo ekipe.Mnogo tesko je igrati uz Messija i pratiti njegovu brzinu a Pedro je igrac koji se najbolje od svih krila koja igraju i koja su igrala u Barci ,razumije sa genijalcem.Uz sve to daleko je najbolji realizator u Barceloni ako izuzemo Messija.

Prije bih rekao podcjenjen igrac koji zna sa loptom uz to je drama brz i prodoran.Da ne valja , davno bi letio iz Barcelone a siguran sam da jos dugi niz godina nigdje ne ide jer je veoma zahvalan igrac.Ove sezone uz Cesca i Neymara daleko najbolji igrac Barcelone ;)

Tello ce biti odlicno pojacanje za Liverpool , to je igrac kao krojen za ELP-a.Limitiran u glavu ali strasno brz i kada ima prostor on to koristi ubitacno.Barcin sistem mu ne dopusta mnogo da koristi svoje adute ali sam siguran da u EPL-u ce imati mnogo uspjeha .
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 dec 2013, 21:28

Ma jašta, Pedro podcijenjen igrač.

U njemu se krije WC igrač, najbolje krilo u Evropi a i šire.
Dođi u Liverpool :lol:
Ja te volim, volim Željo..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 dec 2013, 21:28

Pedro gluho bilo kao i Telo samo sto bi drugi bar bio pozajmica i u rekordnom roku bi se vratio u spansku sapunicu...

Salah bi bio ok igrac,znas sta dobijas i nadas se da moze pokazati nesto vise,napredovati itd...
Guarin je vec nesto ali koliko je to realno...mislim da je za Lucasa umjesto kojeg bi nekako upao izmislio fudbal...

Ali svejedno se nadam da cemo se istresti bar za jedno top pojacanje koje sigurno donosi prevagu,ovo je sve krpljenje,ulaganje u buducnost,ali daj jednog da valja kad se vec nije kesiralo zadnjih prijelaznih rokova...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 dec 2013, 21:29

gio10 je napisao/la:Ma jašta, Pedro podcijenjen igrač.

U njemu se krije WC igrač, najbolje krilo u Evropi a i šire.
Dođi u Liverpool :lol:
Najbolji definitivno nije ali WC jeste.Prvo krilo Barcelone i Spanije je sve samo ne klocina kakvom ga vecina smatra.Taj igrac je jedan od rijetkih uz Messija koji je rjesavao svojim golovima velike utakmice ;)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 30 dec 2013, 21:30

Kako ce Pedro pored strasnog Salaha biti najbolje krilo. :lol: Cuj Salah je dobar, a Pedro je los. Jedna prvotimac Barcelone drugi Basela. Svasta.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 dec 2013, 21:32

Svašta se danas smatra WC igračem pa tako i Pedro

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 dec 2013, 21:33

U par navrata ga nazvaše krhkim, lik fizički najspremniji igrač u ekipi, odustvovao zbog povrede samo dva puta po dvije sedmice od kada nastupa za prvi tim.

Najbolji strijelac Španije zadnje dvije godine, standardan prvotimac, vjerovatno zbog toga što Del Bosque nema interneta pa je uskračen za mnoge mudrosti sa ss.ba foruma.
Don't hate what you don't understand.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 dec 2013, 21:34

Taj neki Pedro je izgleda mnogo zafrkan fudbaler.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2013, 21:37

E jbg sad, nije ni toliko dobar. Ljudi moji, idete iz krajnosti u krajnost. Dobar je igrač i mislim da bi bio odlično pojačanje, ali napraviste Maradonu od njega. :mrgreen:

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 30 dec 2013, 21:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:E jbg sad, nije ni toliko dobar. Ljudi moji, idete iz krajnosti u krajnost. Dobar je igrač i mislim da bi bio odlično pojačanje, ali napraviste Maradonu od njega. :mrgreen:
U odnosu na Salaha i jest Maradona. Po komentarima ovih znalaca ispade lik u rangu Ajdina Dzele iz kakanjskog Rudara.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 dec 2013, 21:40

gio10 je napisao/la:Svašta se danas smatra WC igračem pa tako i Pedro
Hajmo za pocetak poceti od nule.

Mata,Silva i Navas su igraci koji sjede na klupi radi Pedra u reprezenaciji Spanije.Siguran sam da 2 od ova 3 igraca smatras WC igracima a Pedra ne :roll:

Molim bez argumenata tipa : On je ljubimac Hemulija pa igra, igra za Barcelonu pa igra i za Spaniju....

On je dio najuspjesnije generacije Spanije i ekipe koja vec 3 velika takmicenja dize trofej.Preko "stele" ne igra , jer bi ekipa ispastala radi jednog kloca u ekipi...

Nije najbolje krilo Evrope ali spada u sami vrh.Ima sve moguce karakteristike za WC krilo i takav ce biti i nadam se da ne ide nigdje iz Barcelone.Nema krila u Evropi koje ima bolji finishing od Pedra ako iskljucimo Ronalda koji vise-manje i nije krilo ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 dec 2013, 21:41

Dosta što Suarez uništava reputaciju Liverpoola, još treba taj španski kloc da dođe u EPL i da počne glumiti po terenu.

@Johny nadam se i ja da on neće iz Barcelone, pogotovo ne u Liverpool

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 dec 2013, 21:42

Pustite Pedra on igra za Barcelonu i nije nikad,niti će ikada zaigrati za Liverpool.
Nego šta ćemo sa ovim:
slika

Čak ni žuti karton.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 dec 2013, 21:48

gio10 je napisao/la:Dosta što Suarez uništava reputaciju Liverpoola, još treba taj španski kloc da dođe u EPL i da počne glumiti po terenu.

i ja se nadam da nece,ako bi njega doveli nedaj Boze samo bi nam jos trebao busquets pa da imamo prave placipicke u timu,takvi nam ne trebaju,al bas kao sto kaze @henderson nije nikad igrao niti ce ikad igrati u Liverpoolu,nece on napustiti barcelonu 100%(bar ne u januaru)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 30 dec 2013, 21:50

LiverpoolREDS je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Dosta što Suarez uništava reputaciju Liverpoola, još treba taj španski kloc da dođe u EPL i da počne glumiti po terenu.

i ja se nadam da nece,ako bi njega doveli nedaj Boze samo bi nam jos trebao buskuet pa da imamo prave placipicke u timu,takvi nam ne trebaju,al bas kao sto kaze @henderson nije nikad igrao niti ce ikad igrati u Liverpoolu,nece on napustiti barcelonu 100%(bar ne u januaru)
Daj boze da dodju i on i buskets. Da ne gledam kako Sterling sa pola metra prebaci go i kako Leiva na zadnjem veznom cirkus pravi.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 dec 2013, 21:51

Henderson je napisao/la: slika

Čak ni žuti karton.
Evo ti njegov broj na pp, pa se obračunajte :mrgreen:

Ipak treba zahvaliti Etou na ovom prekršaju jer smo poslije njega zabili gol :) Mada, mogao je komotno crveni dobiti u utakmici sa nama

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 dec 2013, 21:53

:lol:

Ma ja sto bi vi zeljeli glumce poput Busquetsa i Pedra u ekipi kada vam igraju sve sami gladijatori u ekipi.Zato i jeste razlika izmjedu Vas i Barcelone u 2 klase. 8-)

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 30 dec 2013, 21:56

Johny je napisao/la::lol:

Ma ja sto bi vi zeljeli glumce poput Busquetsa i Pedra u ekipi kada vam igraju sve sami gladijatori u ekipi.Zato i jeste razlika izmjedu Vas i Barcelone u 2 klase. 8-)
[youtube][/youtube] keep talking bitches 8-)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 dec 2013, 21:56

Johny je napisao/la::lol:

Uvijek će mi biti draže ovo mjesto na kojem je sad Liverpool nego mjesto na kojem je Barcelona, mjesto koje je stečeno raznim prevarama i glumatanjem. Ipak u Barci igraju sve velike zvijezde, sve WC igrači, pa se kriteriji suđenja mora smanjtii da se koja modrica ne dobije na nogici :oops:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 dec 2013, 21:58

@gio10 pa tako reci da znamo na cemu smo.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO, galia95, J1897, LiverpoolREDS, SoloControTutti, successminator, THEC i 48 gostiju.