Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
to hoću da kažem, kakva god je ekipa, da je ne znam ti koliko jaka , kad ih preuzmeš na početku ne briljiraa
- invincible1921
- Kontakt:
dasava mi se iudce u po frke mi se poceo izbacivat nakav eror ko da nevalja neki save file nseto .xml,i pise nesto invalid token
znal neko da rijsi to :S izbrio sam ssve save file i opet nece cak sam re instaliro igircu i opet isto :S 

=\_1921_/=
Pa ne znam šta si ti očekivao od piratske igrice ? Svi imaju problema sa nekim vragom,samo šuteinvincible1921 je napisao/la:dasava mi se iudce u po frke mi se poceo izbacivat nakav eror ko da nevalja neki save file nseto .xml,i pise nesto invalid token![]()
znal neko da rijsi to :S izbrio sam ssve save file i opet nece cak sam re instaliro igircu i opet isto :S

neko iznenadjenje u prijateljskoj 

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
i đeš ovo njesra igratk3lla je napisao/la:neko iznenadjenje u prijateljskoj

Ovo je dosad najlošiji menadžer po mom mišljenju. Jednostavno, ništa ne zavisi od taktike, kakvu god da postavim, protivnička ekipa, bez obzira koliko jaka bila, nastavlja igrati svoju igru, a kod moje ekipe nema promjena.
Posljednji rezultati mojih mečeva:
Sarajevo - Zrinjski 3:1 potpuna dominacija mojih
Sarajevo - Olimpic 3:1 ponovo dominacija
Čelik - Sarajevo 0:2 nastavljam dominantnu igru
Željo - Sarajevo - vodim 0:2 do 75. minute, posjed lopte imam oko 65%, ljudi nisu sastavili akcije čitav meč i nekako uđe lopta, nekakav autogol za 1:2. Nastavljam dominaciju, posjed, šutevi, statistika totalno na mojoj strani, kad oni zabiše gol za 2:2 u 90+, znači statistika: imali su 1 yebeni šut na gol.
Gradina - Sarajevo - 3:3 - jedva remi izvukao, ljudi me ubili
Sloboda - Sarajevo - 0:0 - povrijedili mi 4 igrača, crveni od 40. minute, 4 žuta, potpuna dominacija mojih, ali gola nema...
Očekivanja navijača i odbora nerealna, pa jbt očekuju od mene da prođem Kazana u kvalifikacijama za Europsku ligu, isto i sa Spartakom, Celticom i sličnim ekipama, a kad dobijem Želju il Borac samo bude 60% zadovoljstvo navijača.
Ishod: Start > Control panel > Programs > desni klik na Football Manager 2014 i uninstall, dosta si mi živce yebavo
Željo - Sarajevo - vodim 0:2 do 75. minute, posjed lopte imam oko 65%, ljudi nisu sastavili akcije čitav meč i nekako uđe lopta, nekakav autogol za 1:2. Nastavljam dominaciju, posjed, šutevi, statistika totalno na mojoj strani, kad oni zabiše gol za 2:2 u 90+, znači statistika: imali su 1 yebeni šut na gol.
Sloboda - Sarajevo - 0:0 - povrijedili mi 4 igrača, crveni od 40. minute, 4 žuta, potpuna dominacija mojih, ali gola nema...
Očekivanja navijača i odbora nerealna, pa jbt očekuju od mene da prođem Kazana u kvalifikacijama za Europsku ligu, isto i sa Spartakom, Celticom i sličnim ekipama, a kad dobijem Želju il Borac samo bude 60% zadovoljstvo navijača.
Ishod: Start > Control panel > Programs > desni klik na Football Manager 2014 i uninstall, dosta si mi živce yebavo
truts je napisao/la:Ovo je dosad najlošiji menadžer po mom mišljenju. Jednostavno, ništa ne zavisi od taktike, kakvu god da postavim, protivnička ekipa, bez obzira koliko jaka bila, nastavlja igrati svoju igru, a kod moje ekipe nema promjena.
Prije svega treba napomenuti ako već igraš BH LIGU ,da to nije liga napravljena od strane FM-tima vec od ljudi ( researchera)..tako da su takve lige uobicajne nabijene uz neke greške
Ti rezultati su takodjer ok,nemoze covjek non-stop pobjedjivati i nadati se necemu,ali FM je takva igra gdje zavisno od protivnika namjestas sebi taktiku,uvijek moras imat u repertoaru 2-3 taktike koje zavisno od ekipe namjestas..To kad izdominiras neku ekipu,i primis od njih 1-2 gola...sasvim normalno,zar takvih nema situacija i u REAL-LIFE ?,nedostatak sreće,a sreća je sastavni dio ove igre...
Što se tiče samog FM-a,i meni se licno ne svidja,jer je moglo bolje,al ispalo je kako je ispalo...
(FM 08.2010.2012 ROCKS

Sjeća li se ko ove legende
FM 2005
Zlatno doba
Još uvije imam fm 2005 i to na CD-u

Daleko pametniji igrači na fm2005 nego ovi na FM 2014
ZNALO SE KO ŠTA RADI

Pozz,kupio sam CD u videoteci momak mi snimio,objasnio kao da moram sve kopirati s cda na hard disk i samo pokrenuti i ono ide..i tako je i bilo.Ide sve normala,dok dodje do 9.septembra i samo ovako blokira,ponekad i izbaci.
Ako ko moze da mi pomogne,bio bih vam zahvalan mnogo
Evo sika :

Evo sika :

Rudar Kakanj !!!
1.Probaj otici na Holiday i preskociti taj famozni 9 septembar..GK1996 je napisao/la:Pozz,kupio sam CD u videoteci momak mi snimio,objasnio kao da moram sve kopirati s cda na hard disk i samo pokrenuti i ono ide..i tako je i bilo.Ide sve normala,dok dodje do 9.septembra i samo ovako blokira,ponekad i izbaci.
Evo sika :
Za koliko ti je prodao taj CD

Za 2KMxinxee je napisao/la:1.Probaj otici na Holiday i preskociti taj famozni 9 septembar..GK1996 je napisao/la:Pozz,kupio sam CD u videoteci momak mi snimio,objasnio kao da moram sve kopirati s cda na hard disk i samo pokrenuti i ono ide..i tako je i bilo.Ide sve normala,dok dodje do 9.septembra i samo ovako blokira,ponekad i izbaci.
Evo sika :
Za koliko ti je prodao taj CD?

Rudar Kakanj !!!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Jedno pitanje,
Naime igram13-ku al u biti sve je isto, vodim Cardiff i pripremne tjt prijateljske tekme sve sam pobjedio od Barnsleya pa do Valencie i Seville, međutim liga počela remi sa Celzijem što je dobro pa me onda pobijedise levati poput Wigana, Sunderlanda i sl.
Da li se i vama slično šta događalo i šta ste preduzimali?
Prije Cardiffa sam vodio i Real gdje sam ostavio veoma dobar trag osvojio sve osim lige međutim u Cardiffu skroz drugačije.
Naime igram13-ku al u biti sve je isto, vodim Cardiff i pripremne tjt prijateljske tekme sve sam pobjedio od Barnsleya pa do Valencie i Seville, međutim liga počela remi sa Celzijem što je dobro pa me onda pobijedise levati poput Wigana, Sunderlanda i sl.
Da li se i vama slično šta događalo i šta ste preduzimali?
Prije Cardiffa sam vodio i Real gdje sam ostavio veoma dobar trag osvojio sve osim lige međutim u Cardiffu skroz drugačije.
E prvo taj ko ti ga je prod'o za 2 KM,dobro te je zayeboGK1996 je napisao/la:Za 2KMxinxee je napisao/la:1.Probaj otici na Holiday i preskociti taj famozni 9 septembar..GK1996 je napisao/la:Pozz,kupio sam CD u videoteci momak mi snimio,objasnio kao da moram sve kopirati s cda na hard disk i samo pokrenuti i ono ide..i tako je i bilo.Ide sve normala,dok dodje do 9.septembra i samo ovako blokira,ponekad i izbaci.
Evo sika :
Za koliko ti je prodao taj CD?
:D:D u njega je original vidio sam kad je stavljao i meni samo snimio ovamo na dvd
A ajd bas cu pokusati

Ma ovaj FM14 je sranje živo.Igrao sam ga 2 mjeseca,od decembra ga nisam upalio,niti cu ga više upalit da igram.Igra je dosta nerealna a to me najviše živcira.Evo navest cu jedan od primjera.U 2 sezoni tacnije 14/15 u Bundesligi Bayern završi prvi,drugi Frankfurt a treći Freiburg
.U sledećoj sezoni taj isti Frankfurt jedva osigura opstanak a Freiburg ispadne iz lige
Italija je takođe dosta nerealna,ima bruka remija,gootvo da nema tima sa dvocifrenim brojem remija
Zatim tu su transferi koji su i dalje debilana,zatim 3D katastrofa a govorili su o nekim poboljsanjima i tako dalje i tako dalje....

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Moram se složiti sa @foresttom, ja iako sam odigrao 4-5 sezona ,u zadnje vrijeme sam skroz ohladio od igranja..
zar nije Wolfsburg osvojio jedne sezone, a kako je bilo druge sezone, a tek treće ???
hvala druze nastimao samxinxee je napisao/la:
E prvo taj ko ti ga je prod'o za 2 KM,dobro te je zayeboKao drugo nema teorije da ti je mogao s orginalnog DVD-a uopšte snimit igricu... Kao treće nema nigdje u BIH kupit orginal igrica fm2014... zato ti i šteka fm2014 zbog patcha koji ne valja,i koji se pojavio prvi,a kasnije su napravili druge verzije na kojima prođe taj famozni septembar,pa onda opet zakoci tamo nekad poslije,prelistaj unazad sve o fm 2014 i to se dešavalo svima koji su skidali sa torrenta,pa i taj tvoj je skidao s torrenta
Uglavnom postoji patch http://www.torrentfunk.com/torrent/7213 ... m-exe.html" onclick="window.open(this.href);return false; to skini i instaliraj i neće ti štopat na 9 septembru... A tog u videoteci slobodno pljuni kad ga vidis sljedeći put... FM14 SE kupuje preko steama i košta kao što vidiš na slici
A on sigurno nije kupio po po cijeni koja je bila prije ovog sniženja,pa da ga može prodat za 2 KM... Ja imam fm13 orginal i platio sam ga 8,75 eura kad je skroz bio snižen,a svake godine pred novu godinu ga snizne za 25 %,a tamo u augustu ili septembru 2014 će biti opet 8,75 eura,al ga ne planiram kupit,jer je bezveze baš kao i fm13... fm14 sam skinuo samo da vidim jel isto njesra ko 13,al jok,još je gore
![]()

Rudar Kakanj !!!
http://www.speedyshare.com/mcagN/BiH-Liga.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se nekom igra sa Sugar Daddy Sarajevom.
Radi za patch 14.2
Ako se nekom igra sa Sugar Daddy Sarajevom.
Radi za patch 14.2
Je li neko nabavio ovaj novi patch što je izbacila SEGA, cini mi se odmah prvi dan nove godine ? Inace, smiješno porediti ovu verziju s prethodnim. Gledam neki dan na fb mi izbaci neku sliku. Utakmica Real-Dinamo, Real 33 šuta u gol(6 golova), Dinamo 3 šuta na gol(2 gola). Pametnom dosta. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.