FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 30 dec 2013, 18:19

Vule kao "pojačanje" i Komazec kao pojačanje. Bilbiju ćemo tek da vidimo na djelu, a ostali... :arrow:
F.K.SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 30 dec 2013, 18:19

Samo četiri igrača od deset njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2013, 18:22

molotovljev je napisao/la:Vule kao "pojačanje" i Komazec kao pojačanje. Bilbiju ćemo tek da vidimo na djelu, a ostali... :arrow:
I Puzigaca, u pravom smislu te rijeci. Samo sto je pozadi kriminalan. Cimirot se eto dosta trudio kao razbijac. Travancic po meni solidno odradio svoju rolu.

Hilmo, trebao si dodati spisku jos Osmanagica, Todorovica, Huseinbasica, Vusljanina... Po meni, svi podbacili od ovih sto sam dodao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2013, 18:28

Prva trojica su došla na zimu zato sam ih izostavio, a Vušljanin koliko je dobar bio ja sam zaboravio da je u klubu :mrgreen: :mrgreen: ...
Huseinbašiću, Hrelji i Kariću se definitivno teba zahvaliti...
Al opet ne može čovjek biti pametan, ako "otjeramo" ove što svi spominju, trebaju nam neki drugi što samo potvrđuje da nastavljamo onaj negativan trend iz prošlosti, mjenjanje ekipe svakih pet - šest mjeseci.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2013, 18:34

pa dobro, taj krug jos traje, nazalost. Ali sad je druga prica, i ovo je vjerovatno zadnje nesto slicno. Nesto sto je zapocelo mora imati i svoj kraj.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2013, 18:37

Možda ne bi bilo loše, sad se zahvaliti pomenutim, dovesti dva tri provjerena igrača i udariti šakom od sto, dosta je, nema više stalnog mijenjanja ekipe.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2013, 18:38

hilmo je napisao/la:Možda ne bi bilo loše, sad se zahvaliti pomenutim, dovesti dva tri provjerena igrača i udariti šakom od sto, dosta je, nema više stalnog mijenjanja ekipe.
upravo na to mislim.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 dec 2013, 18:42

Sa ovim trenutnim igrackim kadrom,i pored povratka Bilbije i Stojceva,mi tesko da imamo ekipu i za E.L.Kad se sjetim patnje,i igre na Kosevu,kosa mi se na glavi dize.Ako zelimo titulu,mi moramo pojacati igracki kadar,sa najmanje 4-5 pojacanja,jer nam raspored ne ide na ruku.Idemo u Zenicu,Banja Luku,i na Grbavicu,na Kosevo nam dolazi,odlicno pojacani Olimpic.
Zadnja linija nesigurna (smiješna) na celu sa Vuletom-Dupovcom,nemamo desnog beka, ofanzivnog veznog,iskusnog rezervnog golmana,to su prioriteti.
Igramo prvenstvo,kup,svaka povreda,žuti kartoni,bez dobre zamjene,nas moze skupo kostati.

Ako sad ne iskoristimo priliku (da pokupujemo sve igrace,koji nesto vrijede)i ne osvojimo titulu,u ovoj kokuznoj Premijer ligi ,e onda necemo nikada. :!:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 dec 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 30 dec 2013, 18:59

ja bih radije mesanovica da dovedemo iz celika, kajkut nam je nepotreban

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2013, 19:08

Ja bih Kajkuta licno doveo,sto da ne od viska kvaliteta glava nece boljeti,Ibrak rece trazi se napadac evo ga izvolite ovdje boljeg necete naci to je cinjenica od koje se nemoze pobjeci i on kao jedan od boljih igraca lige a kazem pri tome je jasno receno da se trazi jos jedan napadac onda nevidim zasto bi neko bio protiv,bez obzira sto mu je konkurencija gore odlicna ali to je logicno jos bolje

P.S. do mene dodje neka info za "cupavog" pa sad :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 dec 2013, 19:12

miky_hz je napisao/la:Ja bih Kajkuta licno doveo,sto da ne od viska kvaliteta glava nece boljeti,Ibrak rece trazi se napadac evo ga izvolite ovdje boljeg necete naci to je cinjenica od koje se nemoze pobjeci i on kao jedan od boljih igraca lige a kazem pri tome je jasno receno da se trazi jos jedan napadac onda nevidim zasto bi neko bio protiv,bez obzira sto mu je konkurencija gore odlicna ali to je logicno jos bolje

P.S. do mene dodje neka info za "cupavog" pa sad :|

Sto posto si u pravu.Ako vec kupujemo napadaca kako rece Ibrakovic,ja od Kajkuta ne vidim boljeg.Daj boze da iz Srbije ili vec negdje iz vana, kupimo boljeg ,a jeftinijeg igraca.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 dec 2013, 19:19

Kajkuta se vezalo i za Velež. Jest da je dobar igrač, ali takvi igrači ne žele ugovore na duže staze, što znači, da mu je cilj da što bolje unovči ugovor, što je i normalno, ali zato ispašta ekipa, pa moraš svake godine iznova praviti tim. Zato je i Sarajevu, ali i drugim klubovima jedino rješenje sopstvena škola fudbala.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 dec 2013, 19:35

Shanks je napisao/la:A zar nije Hadžijin klub, taj neki Hapoel, bio u finansijskim problemima nedavno :?: Odatle je valjda i krenula priča o njegovom povratku na Koševo, jer inače ne vidim što bi se čovjek vraćao u Bosnu uopće.

Kajkut je dobar igrač, ali puno traži i hoće da ide vani.Ako ostane u PL BiH, vjerovatno ide kod nas, jer sumnjam da su ostali spremni da ga plaćaju.Ne bih imao ništa protiv da dođe, ali ne vjerujem da bi puno izgubili i kad ne bi došao.
Upravo zato i pitam. Načuo sam da nikako nije igrao, i da je tražio raskid ugovora, ali neprovjerena informacija.
4.10.2009.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2013, 19:43

Standardan je on dole ,klub jeste u problemima te su se tako zahvalili mislim cak svim strancima a da su samo njega bukvalno zamolili da ostane uz neka obecanja da ce dobiti sve sto su mu duzni,pa je tako i ostao i u zadnje vrijeme igra sasvim korektno,dao je tri gola u zadnjih 6 nastupa (inace klub dao samo 8 u 15 kola :mrgreen: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 30 dec 2013, 19:45

Gledajte TVSA u 20 h, gost je Kusturica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2013, 19:51

amypitar je napisao/la: Zadnja linija nesigurna (smiješna) na celu sa Vuletom-Dupovcom,nemamo desnog beka, ofanzivnog veznog,iskusnog rezervnog golmana,to su prioriteti.
Igramo prvenstvo,kup,svaka povreda,žuti kartoni,bez dobre zamjene,nas moze skupo kostati.
E šta je bolje, ići sad u "nabavku" igrača za pozicije koje štripe ili sa ovim prosjekom privesti sezonu kraju pa onda na ljeto rekonstrukcija, opet!?

Jedva čekam pripreme da vidimo šta će se dešavati..

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 30 dec 2013, 21:27

Niko od igraca nece dobiti nogu dok to Jarni ne bude analizirao... Treba uzeti u obzir da svi igraci FKS nisu prosli adekvatne pripreme i da su radili sa nestrucnim ljudima tako da na terenu nisu mogli pokazati sve sto znaju.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 dec 2013, 21:33

Eki to,Jarni vec strucnjak od Musemica. :lol: :lol: :lol:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2013, 21:37

Eee samo da vas na početku zamolim da ne bude tog prepucavanja, ko valja ko ne, Husref je imao priliku, da li je je iskoristio, sad je tu Jarni i nema više šta pričati na tu temu....Ko je bolji, vidjet ćemo!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 30 dec 2013, 21:37

Niko to nije rekao i nisam mislio na Husrefa nego na njegov strucni stab koji je bio katastrofalan od kondicionog trenera pa nadalje. A ni njemu nije mane ali da se ne vracamo na katastrofalne igre FKS pod njegovim vodstvom.

Ako je suditi po zadnjoj sezoni i Husnija Arapovic je strucnjak za "srecu".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.