GL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FT: 0-1Iskodee je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:nogomet, egipat:
Ghazl El Mahallah - Smouha 2 @2,10
Uočio sinoć ovaj par na kvoti 2.50.
Gledam sada, u većini stranih kladiona tečaj se spustio ispod 2. Gostujuća momčad na strani igra odlično. Zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede, dok su domaćini totalna suprotnost. Kod kuće u zadnjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu. Od međusobnih omjera odigrali su do sada 2 susreta. Oba je slavila Smouha. (u dvostrukom i trostrukom hendikepu)
Čini se izgledan par, ako ne ništa dobar je value bet. Sretno svima!
Svaka cast za ovaj par,i meni je zapao sinoc za oko, ali premier nije ubacio u ponudu,a sportplus trazi min5 .. tako da ga nazalost nisam odigrao..Pozz
95% posto da je nešto sigurno u košarci nema te šanse. Cska može da krene šut, a 20 ralike da ih dobiju , treba im svaka četvrtina pobjeda od pet razlike, što uopće nije problem za ekipu kakva je CSKA, a gosti su katastrofa.Iskodee je napisao/la: 16:00
CSKA (19+) - Neptuns h2 1,75
Pretjerano po meni,iako su ovi zadnji na tabeli,ne vjerujem da ce ih cska tek tako sa 20 + savladati.Po meni h2 95% prolazi.
Oba daju gol !zapadjecudo je napisao/la:DANFERMLAJN - RENDŽERS (tip 2 i 3+, kvota 1.70)
Glazgov Rendžers je apsolutno dominantan u trećoj ligi Škotske i iako je ovo gledajući po tabeli veliki derbi (prvi i drugi na tabeli), domaćin zaista ima minimalne šanse da izbjegne poraz u ovom susretu. Tim Alija Mekoista je u prošlom kolu neočekivano upisao prvi remi u sezoni (sve ostalo su pobjede), a dva vezana kiksa teško je očekivati od najtrofejnijeg kluba Škotske. U prosjeku, gosti postižu skoro četiri pogotka po utakmici, iako imaju dosta problema s motivacijom, s obzirom na odnos snaga s ostalim ekipama. Danas motiva ne bi trebalo da im nedostaje, pošto će im ovo biti jedna od najbitnijih provjera u sezoni.
Sretno!
TimeLine je napisao/la:95% posto da je nešto sigurno u košarci nema te šanse. Cska može da krene šut, a 20 ralike da ih dobiju , treba im svaka četvrtina pobjeda od pet razlike, što uopće nije problem za ekipu kakva je CSKA, a gosti su katastrofa.Iskodee je napisao/la: 16:00
CSKA (19+) - Neptuns h2 1,75
Pretjerano po meni,iako su ovi zadnji na tabeli,ne vjerujem da ce ih cska tek tako sa 20 + savladati.Po meni h2 95% prolazi.
Hendikep da će ih uzeti je puno izgledniji, jer opet kažem to je košarka.
dodji sutra, recemo ti bar jednog vecerasnjeg 100% sigurnogManijakxxx je napisao/la:Daj neko jednog 100% igraca vcrs za nba ..
vrlo moguce chris bosh 17,5+ zadnje utakmice 37, 18, 23, 11, 25Manijakxxx je napisao/la:Daj neko jednog 100% igraca vcrs za nba ..
da ti objasnim da znas za kasnije...barcelona-dijamant je napisao/la:Kanada(-3,5)-Slovacka - 2 moze li neko objasni9t' je'l ovo znaci pobjeda kanade s vise od 3 gola razlike?
p.s. inace sam igrao u retardiranom bet-live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.