FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

manijak-kosevskob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la manijak-kosevskob » 15 jan 2010, 22:40

Sta vam je ljudi odma ste udarili na momka a jos nije ni potpisao za nas nemoj te tako gledati, momak bi odma potpisao za nas da je do njega al ceka se da ga vidi Osim i da poprica sa njim i ako Osim bude htio ostace zato sabura..Sve je do brke preko njega se nemoze ima jos tu nekih pojacnja koja cekaju brku u ovih par dana ce se sve znati...

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 15 jan 2010, 22:50

Pinki tm`87 je napisao/la:znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema dalje
za Zelju ,a zasto pitas?[/quote]

Zato Jer kritikujes svoj klub a to nikad ne smijes .
Kako god da igra i sta god da radi` moras ga voljeti .. ;)[/quote]
naravno da volim klub za koji navijam,ali ja nisam nista protiv ljudi iz Zelje rekao vec za njg

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 jan 2010, 22:51

Raja gdje mogu bedževa nabavit u Sarajevu(naravno u fazonu TM 87 i ŽELjE)?Da nataknem na svoj famozni kaćket
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 15 jan 2010, 22:53

edotm87 je napisao/la:
zorz je napisao/la:
mirzza je napisao/la:on i mesic ce biti najbolji stoperski par lige
znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema dalje
ili navijas za Slobodu, ili si toliki levat pa pricas ovo... ;) prvo niko nije vidio Alvina kako igra u zadnjih godinu-dvije dana, i zato niko od nas nemoze komentarisati, a i svako ide gdje mu se vise ponudi, svaki igrac vise voli da se bori za "Europu" i Kup, nego za opstanak...
za tvoju informaciju nisam levat,ako se ti tako osjecas ok .i ja kezem kakav je kao covjek .jer bi se moglo i Zelji isto dogodit?i za Zelju navijam da znas

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2010, 23:01

hajd ne sekirajte se i onako nece Karadza potpisivati za nas pa bezveze nam rasprava!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jan 2010, 11:02

:D nigdje nikoga,svi otisli na prozivku :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jan 2010, 11:09

boccaccio je napisao/la::D nigdje nikoga,svi otisli na prozivku :mrgreen:
Ja sam prespavao. Trebam li donositi neko opravdanje .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jan 2010, 12:22

Stole ne moras se ti pravdati,ti si moj dobar drugar :D ...jos uvijek nigdje nikoga :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 16 jan 2010, 12:33

http://www.****/sport/fudbal/p ... e-u-evropu

izgleda da su odustali od karadje

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 16 jan 2010, 12:48

Pa ovom karadzi je cilj bio potpisati samo do kraja sezone, pa da kao slobodan igrac moze otici na ljeto, mislim da je dobro sto ga nisu potpisali tako

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 jan 2010, 12:50

Brko vise nije brko :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jan 2010, 13:02

kralj_je_mrtav je napisao/la:Jose samo da te pozdravim, jbt, toliko volite klub, a nemate niti jedne informacije, pljuc pljuc. Javite se kralju ako vas sta zanima. Doalzi vam nekada najbolji strijelac nase lige, pa vi sad malo kontajte ko je
jesi li i sa njim ko pest i nokat?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 jan 2010, 13:05

kralj_je_mrtav je napisao/la:Jose samo da te pozdravim, jbt, toliko volite klub, a nemate niti jedne informacije, pljuc pljuc. Javite se kralju ako vas sta zanima. Doalzi vam nekada najbolji strijelac nase lige, pa vi sad malo kontajte ko je
Stojanovic ili Rajovic? ;)
Tracy McGrady!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 jan 2010, 13:08

Pa mi ne volimo svoj klub, mi navijamo jer je to "In" i cool...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drug

Post Postao/la drug » 16 jan 2010, 13:12

ostali brkovi u francuskoj

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jan 2010, 13:15

ja bi volio viditi ove igrace u zeljinom dresu: muhamed subasic dzafic colic jackson mikelini trivunovic blatnjak
marsej mali tim

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jan 2010, 13:18

Bila prozivka na plastici, radili testove, zanimljivo kerla najspremni al ne mora nista da znaci tek ce se u narednom periodu posvetiti tome.Od standardnih igraca falio je samo Selimovic koji ima malo duzi odmor stize pocetkom iduce sedmice.Ko nije bio nije se ni zajebao zima pravo.
Bolan kralju kad si dobar sa Karadzom a vjerujem da jesi ispricaj ljudima sta i kako: Karadza kao i svi igraci koji potpisuju ocekuju nesto kesa na ruke, sto su mu u Slobodi i obecali ali ne i dali nakon toga prica da je potpisao sa Zeljom odmah zatim poziv iz Slobode i pare na ruke.svoje misljenje o Karadzi sam vec rekao pa da se ne ponavljam nek mu je sretno :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jan 2010, 13:20

pile87 je napisao/la:Bila prozivka na plastici, radili testove, zanimljivo kerla najspremni al ne mora nista da znaci tek ce se u narednom periodu posvetiti tome.Od standardnih igraca falio je samo Selimovic koji ima malo duzi odmor stize pocetkom iduce sedmice.Ko nije bio nije se ni zajebao zima pravo.
Bolan kralju kad si dobar sa Karadzom a vjerujem da jesi ispricaj ljudima sta i kako: Karadza kao i svi igraci koji potpisuju ocekuju nesto kesa na ruke, sto su mu u Slobodi i obecali ali ne i dali nakon toga prica da je potpisao sa Zeljom odmah zatim poziv iz Slobode i pare na ruke.svoje misljenje o Karadzi sam vec rekao pa da se ne ponavljam nek mu je sretno :D
pile ti si dobro obavjesten pa hoce li biti sta ?
imali ikakve sanse kog da dobijemo s moje liste
marsej mali tim

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jan 2010, 13:28

TAX
nema jos nista al bice definitivno, tek se treba odluciti ko ce dobiti papire a ko ce na posudbu tek onda pojacanja.
KRALJU
Jos jucer sam napisao da od Karadze nema nista, i to iz istih izvora sto mi samo moze potvrditi da nije nista slagao!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 jan 2010, 13:33

I ŽELJEZNIČAR STARTAO SA PRIPREMAMA

Fudbaleri Željezničara danas su startali sa pripremama za proljetni dio sezone, a na prvom treningu pojavili su se svi igrači koji su pod ugovorom sa klubom te nekoliko fudbalera koji se nalaze na probi.

"Krenuli smo sa radom, u narednim danima fudbalere očekuje paklen ritam jer u nastavak sezone moramo ući što spremniji", rekao je za SportSport.ba Amar Osim i dodao:

"Atmosfera na prvom okupljanju je bila sjajna. Pojačanja izuzev mladog golmana Božidara Radoševića koji je došao na pozajmicu još uvijek nema, što ne znači da ih neće biti, no u Željezničar će eventualno doći samo igrači koji će biti doista pojačanja, a ne prinove. Nekoliko mlađih igrača nalazi se na probi, pa ćemo vidjeti u narednom periodu da li je iko od njih kvaliteta za Želju."

Željezničar će do 20. januara trenirati na Grbavici, a nakon toga sljedi odlazak u Goražde, pa zatim u Vojvodinu te na kraju priprema u Međugorje.

"Do 20. januara trenirat ćemo na Grbavici, a onda idemo u Goražde gdje ćemo biti pet, šest dana. Nakon povratka iz Goražda odmah idemo u Vojvodinu gdje već imamo zakazano nekoliko utakmica sa tamošnjim klubovima, a potom ćemo 12. februara otići u Međugorje, gdje ćemo također odigrati nekoliko utakmica", rekao je za naš portal Amar Osim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 23 gosta.