dovoljno je reci da je taj Karadza predvodio nasu obranu protiv Dudelanga i Partizana u katastrofalnim porazima,nakon 3 godine malo se ustalio pa odigrao dobro 3mjeseca i otisao u sibenika!bistrikboy je napisao/la:Mozel' ko od vas napisati nesto o Karadzi,odnosno o kvalitetima,odnosu prema igri i disciplini?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Dobro, i Toni Šunjić jhe debitirao u BG pa je danas možda i najbolji mladi stoper u ligi.antipolitika2 je napisao/la:dovoljno je reci da je taj Karadza predvodio nasu obranu protiv Dudelanga i Partizana u katastrofalnim porazima,nakon 3 godine malo se ustalio pa odigrao dobro 3mjeseca i otisao u sibenika!bistrikboy je napisao/la:Mozel' ko od vas napisati nesto o Karadzi,odnosno o kvalitetima,odnosu prema igri i disciplini?
Uglavnom, mi smo ga dugo (par godina) čekali da proigra da valja i kad je napokon počeo igradi u najmanju ruku solidno istekao mu ugovor i otišao besolatno u Šibenik. Za naše prilike je jako dobar stoper ako bude igrao kao pred kraj ugovora sa Zrinjskim.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Prva obljetnica Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski
15.siječnja Udruga obilježava godinu dana svog djelovanja
Poštovani,
Tim povodom Udruga organizira domjenak za klubove,članove i novinare.Domjenak će se održati u petak 15.siječnja u prostorijama HKK Zrinjski na stadionu s početkom u 12,30 sati.
Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu naše godišnjice.
Srdačan pozdrav !
OVO JE NAJPOZITIVNIJA STVAR KOJU MOŽE IMATI JEDAN KLUB U OVAKO TEŠKIM VREMENIMA!!!
MOMCI,SVAKA ČAST NA POŽRTVOVNOSTI I SVEMU ŠTO RADITE ZA ZRINJSKI
15.siječnja Udruga obilježava godinu dana svog djelovanja
Poštovani,
Tim povodom Udruga organizira domjenak za klubove,članove i novinare.Domjenak će se održati u petak 15.siječnja u prostorijama HKK Zrinjski na stadionu s početkom u 12,30 sati.
Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate proslavu naše godišnjice.
Srdačan pozdrav !
OVO JE NAJPOZITIVNIJA STVAR KOJU MOŽE IMATI JEDAN KLUB U OVAKO TEŠKIM VREMENIMA!!!
MOMCI,SVAKA ČAST NA POŽRTVOVNOSTI I SVEMU ŠTO RADITE ZA ZRINJSKI

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
-
- Kontakt:
Netko provali da se igra sa Dinamom u utorak prijateljska?! 

- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Eto vam BBB-Hercegovina.zanimljivo

ipak je utakmica u četvrtak u 15:30HŠKZ-svetinja je napisao/la:HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbbsilenT. je napisao/la:ipak je utakmica u četvrtak u 15:30HŠKZ-svetinja je napisao/la:HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
vlado lesinar je napisao/la:Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbbsilenT. je napisao/la:ipak je utakmica u četvrtak u 15:30HŠKZ-svetinja je napisao/la:HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
ti si vlado neki zanimljiv tip..a majstore??? mislim da su naši Ultrasi pokazali više puta da su originalni i da imaju srce ko hum(brdo iznad mostara)...goni se i ti i bbb..ko je otišao poslije smrti malog puljića prvi u sarajevo od navijača druge vjeroispovjesti..??? a nije bilo svejedno!!! ko je išao svugdje sa svojim klubom?? da nisu lešinari???svaka čast navijačkoj skupini borca ali mi se čini da si ti neki jado jadni...živio ti meni

-
- Kontakt:
ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
što ti to treba...??? nikada prvi neču ujedati ali uvijek ću stati u obranu svojih navijača!! lešinarima svaka čast,borcu kako klubu takodjer,i još da ti kažem da imam puno prijatelja u banja luci,što u gradu što u klubu,pa mi smeta tvoj način razmišljanja,jer znam da imamo korektne odnose.....a ti ili očigledno,imaš neki kompleks ili ne znam već šta prema ultrasima...a možda ti je dosadno.šta ja znam..
a sućut i odlazak na sprovod,smatram najnormalnijom situacijom..kakve to veze ima sa raspravom...Vedranu pokoj duši

-
- Kontakt:
Ma oke sve to respekt za klub i navijace ali kakve to ima vezze sto si ti pomenio da ste vi bili prvi koji ste otisli na sahranu a da ste bili druge vjeroispovjestiHŠKZ-svetinja je napisao/la:ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
što ti to treba...??? nikada prvi neču ujedati ali uvijek ću stati u obranu svojih navijača!! lešinarima svaka čast,borcu kako klubu takodjer,i još da ti kažem da imam puno prijatelja u banja luci,što u gradu što u klubu,pa mi smeta tvoj način razmišljanja,jer znam da imamo korektne odnose.....a ti ili očigledno,imaš neki kompleks ili ne znam već šta prema ultrasima...a možda ti je dosadno.šta ja znam..
a sućut i odlazak na sprovod,smatram najnormalnijom situacijom..kakve to veze ima sa raspravom...Vedranu pokoj duši
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
nisam rekao na sprovod...naši su išli na grbavicu kad smo igrali s olimpikom!!! a to je bilo kolo odmah nakon pogibije!!! mislim da nije svejedno bilo otići,jer nas poistovjećuju sa širokim,koji je nakon onoga,u bosni prije svega,postao neprijatelj br-1, a poistovjećuju nas ne igrom,kvalitetom,navijačima..nego,kao hrvate iz hercegovine!!!!!!!!!!vlado lesinar je napisao/la:Ma oke sve to respekt za klub i navijace ali kakve to ima vezze ,isto si ti pomenio da ste vi bili prvi koji ste otisli na sahranu a da ste bili druge vjeroispovjestiHŠKZ-svetinja je napisao/la:ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
- MostarskiSipak
- Kontakt:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la: Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbb
ti si vlado neki zanimljiv tip..a majstore??? mislim da su naši Ultrasi pokazali više puta da su originalni i da imaju srce ko hum(brdo iznad mostara)...goni se i ti i bbb..ko je otišao poslije smrti malog puljića prvi u sarajevo od navijača druge vjeroispovjesti..??? a nije bilo svejedno!!! ko je išao svugdje sa svojim klubom?? da nisu lešinari???svaka čast navijačkoj skupini borca ali mi se čini da si ti neki jado jadni...živio ti meni
Zar ti mislis stvarno da je ovaj lik iz kopa lesinara ili ultras uopce. Nije ti taj s jezgrom grupe koja mu stoji u nicku ni do Laktasa otis'o. U suprotnom nebi ni pisao ovdje. Objasnjavas gledaču utakmica koji se bakce rezultatima, igracima, taktikama, statistikama kao i velika vecina na ovom forumu.
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
-
- Kontakt:
Vlado Vlado, zadnjih 6 godina Ultrasi imaju najkonstantnija gostovanja, stvarno je smiješno da neki neupućeni lik kao ti izjavi drukčije.
Druga je sad stvar da li to nekome odgovara i što mu je krivo što je tako. To su navijači kojima se ne daju autobusi za džaba i kojima uprava ne manipulira kao sa nekima, a takvi će se sami prepoznati.
Sve se zna na navijačkoj sceni, ko su plaćenici i ko su indijanci i sve ostalo, samo što se svi mahniti prave i pokušavaju stvarati lažnu sliku i mitove.
Druga je sad stvar da li to nekome odgovara i što mu je krivo što je tako. To su navijači kojima se ne daju autobusi za džaba i kojima uprava ne manipulira kao sa nekima, a takvi će se sami prepoznati.
Sve se zna na navijačkoj sceni, ko su plaćenici i ko su indijanci i sve ostalo, samo što se svi mahniti prave i pokušavaju stvarati lažnu sliku i mitove.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
-
- Kontakt:
Ovaj sto kaze da nisam iz kopa lesinara ili ultras uopce....ja sam u kopu lesinara od svoje 10-te godine a ultras nisam jer sam kezualac i nemoj te se puno hvaliti sa vasim gostovanjima jer vas svagdje bude po 20-30 osim u sirokom i mozda sarajevu
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
evo ti pokoji video pa prebrojivlado lesinar je napisao/la:Ovaj sto kaze da nisam iz kopa lesinara ili ultras uopce....ja sam u kopu lesinara od svoje 10-te godine a ultras nisam jer sam kezualac i nemoj te se puno hvaliti sa vasim gostovanjima jer vas svagdje bude po 20-30 osim u sirokom i mozda sarajevu

banja luka
tuzla
bratislava
sarajevo
posusje
zenica
trebinje
vaduz
siroki
travnik
laktasi
lukavica
i evo ti malo vrapcica za kraj

- MostarskiSipak
- Kontakt:
vlado lesinar je napisao/la:Ovaj sto kaze da nisam iz kopa lesinara ili ultras uopce....ja sam u kopu lesinara od svoje 10-te godine a ultras nisam jer sam kezualac i nemoj te se puno hvaliti sa vasim gostovanjima jer vas svagdje bude po 20-30 osim u sirokom i mozda sarajevu

dada bas se vidi, koliko ti je onda sada godina, 10 ipo.
Ako si ti Lesinar onda nemogu ni zamisliti kakv je tifo mentalitet onih ostalih koji su u kopu od svoje 15 godine. K'o sto bi komsije rekle, za koji nesrecni klub navija ovaj nesrecnik.
'aj sad Over and Out s tobom takticaru da ne dusim temu.
Na terenu budi ko Neretva plah,
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
-
- Kontakt:
Čudna li hajvana ovog Vlade. Samo još jedan paćenik u nizu.
I nemoj da počnemo prozivati Vlado, bolje ti je vjeruj mi.
I nemoj da počnemo prozivati Vlado, bolje ti je vjeruj mi.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
-
- Kontakt:
Aj sta se sa Vladom raspravljate,momak je sa svima u zavadi,vjerovatno nedostatak roditeljske paznje dok je maleni bio pa ovim putem skrece paznju na sebe.
Sto se tice HSK Zrinjskog cini se napokon dobre provjere pred nastavak prvenstva,prvo Dinamo pa Gyor,odlicno ,cisto me zanima kakva je to razlika u kvaliteti između hrvatskog prvaka i hrvatskog prvaka iz BH,onako bit ce zanimljivo otici na utakmicu ,a za sve mostarske lihvare ulaz vam je beplatan
,pa eto zapadnjaci ce vjerovatno nagnut u velikom broju!
Sto se tice HSK Zrinjskog cini se napokon dobre provjere pred nastavak prvenstva,prvo Dinamo pa Gyor,odlicno ,cisto me zanima kakva je to razlika u kvaliteti između hrvatskog prvaka i hrvatskog prvaka iz BH,onako bit ce zanimljivo otici na utakmicu ,a za sve mostarske lihvare ulaz vam je beplatan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.