šut iz igre 5/16.. samo za tri poena: 3/12.
Pa ostavi se košarke čovječe, učini svijetu uslugu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma što je najgore, ne zna čovjek šta da misli, kome da vjeruje!firefirefirely je napisao/la:Ma ne peglassamo sam ponudio svoje vidjenje
moguce je da je pogodio za 3 ( sa tog mjesta gdje su oni stavili) a da su sudije mislile da je nagazio liniju, ili su pogrijesili ovi koji su radili taj graficki prikaz, treceg nema
St.MirrenCautinho je napisao/la:
Za danas preko teme zajednički listići.
da je ubacio jos 2 poena imao bi 180 KM vise u dzepuSabinho je napisao/la:
Gotovo promasi Millsap 2 zicera i jednom dodje do kosa i umjesto polaganja vrati loptu na sut za tri Anticu- nevjerovatno.
31. rade, samo ne znam radno vrijeme, 01. ja mislim ne rade nikako.Head je napisao/la:Kako ce raditi premier tokom ovih novogodisnjih praznika zna li neko?
bio si u pravu Ibaka se usro sinoc katastrofa, eto htio sam hardena under i nisam smio jbga bice bolje veceras...Durantula zvijer.dr.van nostrand je napisao/la:Durant, Vucevic i Hill, BRAVO momci
E oprosti momak,ali zanima me na kojoj stranici nadjes tako tiket da se zeleni?Jeli to Premier?Jeli moram imati članski broj?retro je napisao/la:
eeeeeeeeeeeee
Srbija - Mozzart...zokyy je napisao/la:jel ima negdje blassingame 8.5 da je granica???
Kladioholicar je napisao/la:Srbija - Mozzart...zokyy je napisao/la:jel ima negdje blassingame 8.5 da je granica???
http://stats.nba.com/players.html#playe ... f:nba:gnav" onclick="window.open(this.href);return false;10DelPiero je napisao/la:Ima li neko stranicu gdje se vide posljednje tekme igraca recimo posljednjih 5 kakav je sa poenima bio, naravno NBA.
Hvala drug.bob je napisao/la:http://stats.nba.com/players.html#playe ... f:nba:gnav" onclick="window.open(this.href);return false;10DelPiero je napisao/la:Ima li neko stranicu gdje se vide posljednje tekme igraca recimo posljednjih 5 kakav je sa poenima bio, naravno NBA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.