Najveci preokret u historiji civilizacije, i legendarni trenutak osvajanja 100 glasova

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gojzerica je napisao/la:To je slika kad je bio napad na World Trade Centar
iVar je napisao/la:Nacisti, odnosno njemački SS vojnici su poznati po tome, što su svaku bitku vodili dostojanstveno, bez ikakvih iživljavanja, silovanja, ili čega već...a logori su neka druga stvar u koju se baš i ne razumijemdon_burza je napisao/la: I jedna interesantna . Pilot RAF-a je sahranjen od strane Nacista uz najvece vojne pocasti 1943
ŠB_Fidelis je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
A father stares at the hands of his five year-old daughter, which were severed as a punishment for having harvested too little caoutchouc/rubber
Cautinho je napisao/la:Otac bulji ( zagledao se) u ruke svoje 5-godisnje djevojčice,kćeri ,ne znam sta je ovo severed,dalje ide kao kazna zato sto je ubrao premalo neke gume,kaučkovca.
Zaista tužno i strašno.
Pa evo pola metra ispred njega,vidis u sta gleda.Ili otvori sliku u novom tabu.filip13 je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Otac bulji ( zagledao se) u ruke svoje 5-godisnje djevojčice,kćeri ,ne znam sta je ovo severed,dalje ide kao kazna zato sto je ubrao premalo neke gume,kaučkovca.
Zaista tužno i strašno.
gdje su ruke na slici?
Cautinho je napisao/la:Pa evo pola metra ispred njega,vidis u sta gleda.Ili otvori sliku u novom tabu.filip13 je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Otac bulji ( zagledao se) u ruke svoje 5-godisnje djevojčice,kćeri ,ne znam sta je ovo severed,dalje ide kao kazna zato sto je ubrao premalo neke gume,kaučkovca.
Zaista tužno i strašno.
gdje su ruke na slici?
Monolog je napisao/la:Nadam se da će iVaru zabraniti da piše na diskusijama. Tačno bi forum prodisao.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 5 gostiju.