Teague je prebacio 18,5...diplomatija je napisao/la:**** nas teague i millsap, šteta, somo bi produžeci mogli izvuci
Edit, vratili su na 18,a a pisalo 20... jbg
Evo sad ipak teague 20, irving 24, obojica su presli..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Teague je prebacio 18,5...diplomatija je napisao/la:**** nas teague i millsap, šteta, somo bi produžeci mogli izvuci
hajde za rajudiplomatija je napisao/la:Hajde plis još jedan supcino
Gotovo promasi Millsap 2 zicera i jednom dodje do kosa i umjesto polaganja vrati loptu na sut za tri Anticu- nevjerovatno.A evo produzetaka kod Lee-ja znaci ici ce over najvjerovatnije. Yebem te zivoteFecox je napisao/la:kolko sad fali za Lee-a ? na 17 je brateSabinho je napisao/la:Paul jos 8 i Lee jos 9. Vise vjerujem ovom drugom sa 4 licne utrpa 11 koseva
nabijem ga na kitu garavu svoju neka ide brat pamukSabinho je napisao/la:Gotovo promasi Millsap 2 zicera i jednom dodje do kosa i umjesto polaganja vrati loptu na sut za tri Anticu- nevjerovatno.A evo produzetaka kod Lee-ja znaci ici ce over najvjerovatnije. Yebem te zivoteFecox je napisao/la:kolko sad fali za Lee-a ? na 17 je brateSabinho je napisao/la:Paul jos 8 i Lee jos 9. Vise vjerujem ovom drugom sa 4 licne utrpa 11 koseva
Ispratio sam te. Kako qurva na slobodnom ne udje.EmirTM87 je napisao/la:Afflalo otac te yebo !!!!!
Pa do kada cu vise padati za 1 jbni poen ?![]()
![]()
Prodjem par koji sam vec otpisao, Cleaveland zabio u prvom 64 a u drugom samo 35 i to prodjem i na jadu jadnom padnem, jbm ti sve Afflalo !!!!!![]()
Jadu jadni ne mozes slobodno bacanje da pogodis, majcinu ti pic.ku pogodim
Brate znaci vidi ove padove, sve po 1 par:sudac92 je napisao/la:Ispratio sam te. Kako qurva na slobodnom ne udje.EmirTM87 je napisao/la:Afflalo otac te yebo !!!!!
Pa do kada cu vise padati za 1 jbni poen ?![]()
![]()
Prodjem par koji sam vec otpisao, Cleaveland zabio u prvom 64 a u drugom samo 35 i to prodjem i na jadu jadnom padnem, jbm ti sve Afflalo !!!!!![]()
Jadu jadni ne mozes slobodno bacanje da pogodis, majcinu ti pic.ku pogodim![]()
A vidi ti ovoJanez je napisao/la:@zapadjecudo
http://www.nba.com/games/20131229/ATLOR ... tml?ls=slt" onclick="window.open(this.href);return false;
Službena statistika utakmice kaže ipak 7.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.