Olimpik Sarajevo

PIRKE33
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 21:05

maltasa je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: Ma po meni im je najveca greska sto su pustili Rajevica i Nastoskog da idu ali haj do njih je
Nastoski je tu nije nigdje otišao, nalazi se sa ekipom u Čitluku
ma Rajevic koliko je igrao jedan go dao....ucinak bzv.......nek je otisao....Olimpik je doveo sve brze igrace,
a ovo nije kraj sa pojacanjima......

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 21:08

Željovac je napisao/la:Sabit Alimanović je mangupski potencijal i najrespektabilnije novo pojačanje Olimpika, urpkos medijskoj pompi oko Mujića.
koliko znam igrao je u Zadru, jel??.....cuosam da je strasan sa loptom, te da bi mogao biti jedan od boljih igaca lige.........

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 jan 2010, 12:33

Salem Salkic novi igrac Olimpika

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 19 jan 2010, 18:16

Sta ce bola ulagati u Olimpik, a ni Zeljo ni Sarajevo nisu titule vidili odavno i ko zna kad ce opet.
Je li to mozda tebi normalno? Vidis meni nije uopste.
Ti bi ulagao u Olimpik koji gleda sa tribina 16 ljudi i 9 zena, a i ko je Nijazu kriv sto sebi pravi klub i zamislja neku evropu pa kad do jeseni skuzi da se neisplati bas ulagati igrat ce Olimpik opet derbi s Famosom.
Meni licno nebi smetao Olimpik da ostane vjecno u PL, ali nije niko do sada uspjeo pa nemislim ni da ce Nijaz.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 jan 2010, 18:21

Sta ocekivati od ovog marsejovca osim jedne ovakve gluposti...cuj ulagati u olimpik ispred zivih Želje i Sarajeva...vela havle,vela kuvete,sto bi nas narod rekao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 jan 2010, 18:27

U petak dolazi novo i najjace pojacanje brazilac Thiago de Lopes,21 god.,
Opstina Novi Grad i Kanton Sarajevo u zadnje cetiri godine nisu nijednu KM dali Olimpiku,razumljivo jer Gracic nije ni SDA ni SDP,Olimpik zna sta zeli i ima cilj sto ga odvaja od nekih klubova sa tradicijom a strah je veliki.
Olimpik trazi od vlasti samo isti tretman. :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 18:35

herbion je napisao/la:U petak dolazi novo i najjace pojacanje brazilac Thiago de Lopes,21 god.,
Opstina Novi Grad i Kanton Sarajevo u zadnje cetiri godine nisu nijednu KM dali Olimpiku,razumljivo jer Gracic nije ni SDA ni SDP,Olimpik zna sta zeli i ima cilj sto ga odvaja od nekih klubova sa tradicijom a strah je veliki.
Jeli mislis da u Hrvatskoj svi imaju isti tretman kao Dinamo i Hajduk ili u Srbiji Zvjeda i Partizan ili da bude jos lakse u Njemackoj Bajern.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 jan 2010, 18:43

pile87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:U petak dolazi novo i najjace pojacanje brazilac Thiago de Lopes,21 god.,
Jeli mislis da u Hrvatskoj svi imaju isti tretman kao Dinamo i Hajduk ili u Srbiji Zvjeda i Partizan ili da bude jos lakse u Njemackoj Bajern.
Neka daju koju kintu i Olimpiku ovako sramota a i grijeh,zelja je opipljiva da se istjera iz PL.Ipak je Olimpik cudo sta je uradjeno u zadnje tri godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 18:52

A sta je uradjeno? Osim sto su usli PL.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 jan 2010, 18:56

tri godine tri lige,niko do sada. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 19:00

herbion je napisao/la:tri godine tri lige,niko do sada. :D
I brotnjo je bio velesila, problem Olimpika je malo vise od sportskog, izgradnja stambenog bloka, talovi drz ne daj.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 jan 2010, 21:35

olimpik mora biti i ostati filijala Zelje i Sarajeva,nista vise od toga,uzimajuci sve argumente u obzir.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 jan 2010, 21:45

pile87 je napisao/la:
I brotnjo je bio velesila, problem Olimpika je malo vise od sportskog, izgradnja stambenog bloka, talovi drz ne daj.
Ne lupetaj nebuloze.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 jan 2010, 21:47

herbion je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ne lupetaj nebuloze.
ti si nesto ogorcen na Zelju i Sarajevo,ocigledno si se zamjerio sa ljudima u tim velikanima.
Ovo poređenje je isto kao da bi se zagrebacka Lokmotiva stavljala rame uz rame sa Dinamom ili cak i Zagrebom...lol :roll:

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 jan 2010, 21:56

scorpion je napisao/la:
olimpik mora biti i ostati filijala Zelje i Sarajeva,nista vise od toga,uzimajuci sve argumente u obzir.
Tesko da ce biti filijala ikada,vidi se i po sadasnjem i proslom igrackom kadru.Olimpiku je cilj samo biti stabilan clan PL.Najveci problem je infrastruktura koju Gracic ne moze rijesiti.Sarajevo i Zeljo su perjanice fudbala i Olimpiku treba puno vremena i snage da stvari promijeni a mozda nikada.

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 19 jan 2010, 23:42

fanatique 1899 je napisao/la:Dobro hajd, nek je scorpion upravu, netreba ulagati nek propadne ovaj klub, sta ima veze...
ako neki privatnik kao sto sada ima, onda neka ulaze, a grad i opcina nikako ne trebaju ulagati, to su bacene pare. klub bez navijaca nije klub nego igracka bogatih celnika, a olimpik nema mjesta u ovom gradu.

isto kao sto je orasje imalo stadion koji nikad nije moglo napuniti
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 jan 2010, 23:43

Nas fudbal i propada zbog vjestackih klubova . Gracicu vazda neko kriv ,mjenja covjek 5 trenera ,50 igraca hoce nasilu u evropu,a i kad jednog dana mozda dodje vidjece da mu sa tribina gleda ekipu 18 gledalaca isto ko i Slaviju prosle godine. U svakom slucaju puno srece i nedo Bog nikom

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2010, 23:49

herbion je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Tesko da ce biti filijala ikada,vidi se i po sadasnjem i proslom igrackom kadru.Olimpiku je cilj samo biti stabilan clan PL.Najveci problem je infrastruktura koju Gracic ne moze rijesiti.Sarajevo i Zeljo su perjanice fudbala i Olimpiku treba puno vremena i snage da stvari promijeni a mozda nikada.
Iza svega se krije izgradnja zgrada na dijelu gdje se nalazi olimpikov stadion, zasto bi neko finansirao necije budalastine i punio tudje dzepove pored dva kluba u gradu da neko finansira Graciceve egzibicije igrace u Vogosci i amin.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 20 jan 2010, 10:10

Drug,ne bi se slozio da su u planu stambeni objekti na prostoru stadiona otoka,zato sto sam upucen u politiku lokalne zajednice na kojoj gravitira stadion.Dakle radi se o nerealno skupom projektu,cije je idejno rjesenje uradila graciceva ekipa i stavila je općini na stol.Projekat jeste dobar,nema sta,ali kesa u ovo vrijeme recesije nema,ne moze opcina sama sve gurati i drugi nivoi vlasti se moraju ukljuciti,a gracic ponajvise.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 13:49

Zna li ko koji Brazilac dolazi u Olimpik
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.