Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Boccaccio je vjerovatno jedan od onih navijača zelje kojima je vječna nepravda sto stilic nije u prvoj prije pjanica, a cocalic za spahica doktor.
nisi upucen u njegov talenat pa bih te zamolio da sutis,nije boccacio kriv sto ste druga ligatuzlak1987 je napisao/la:Boccaccio je vjerovatno jedan od onih navijača zelje kojima je vječna nepravda sto stilic nije u prvoj prije pjanica, a cocalic za spahica doktor.
-
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:nisi upucen u njegov talenat pa bih te zamolio da sutis,nije boccacio kriv sto ste druga ligatuzlak1987 je napisao/la:Boccaccio je vjerovatno jedan od onih navijača zelje kojima je vječna nepravda sto stilic nije u prvoj prije pjanica, a cocalic za spahica doktor.

Grbavica naš je Hram!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
trolanje navijača željezničara je vrh...npr teorija:amar osim treba preuzeti reprezentaciju jer pape nije dostojan da je vodi
gej lobi

ma Amar vise lobira da se vi zadrzite u drugoj ligi,takodje jer lobirao da odete u drugu ligutuzlak1987 je napisao/la:trolanje navijača željezničara je vrh...npr teorija:amar osim treba preuzeti reprezentaciju jer pape nije dostojan da je vodigej lobi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne znam kakve veze ima Sloboda sa ovim? Ja samo pricam o vasim nazovimo ih ispadima
Ne kazem da je Rio kvalitetniji, nisam to nigdje ni napisao. Samo je poenta sto se vi drzite teme PL, a Rio se drzi svega sto nije PL i doprinosi forumu cijeli dan. Forum je bez takvih ljudi manje vise mrtav i bez informacija, klipova, slika, gifova.

Ne kazem da je Rio kvalitetniji, nisam to nigdje ni napisao. Samo je poenta sto se vi drzite teme PL, a Rio se drzi svega sto nije PL i doprinosi forumu cijeli dan. Forum je bez takvih ljudi manje vise mrtav i bez informacija, klipova, slika, gifova.
ja ne znam za te nase ispade,a npr ja nisam ni glasao za boccacio vec za Neutralatuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam kakve veze ima Sloboda sa ovim? Ja samo pricam o vasim nazovimo ih ispadima![]()

Ja sta god da uradim to je naopako.
Navijam za Celik i Jedinstvo - prvi u raspadu drugi muku muci sa Podgrmecom.
Biram izmedju Evertona,Chelsea i Arsenala za oba daju gol izaberem Arsenal - i na kraju oplacem.
Simpatisem Lyon - propao ko Brotnjo.
Nadjem djevojku - kasnije saznam da je pola grada trehalo a ja ponosno sa njom hodam.
Glasam za @Virtuala - lava nema ni na mapi.
Navijam za Celik i Jedinstvo - prvi u raspadu drugi muku muci sa Podgrmecom.
Biram izmedju Evertona,Chelsea i Arsenala za oba daju gol izaberem Arsenal - i na kraju oplacem.
Simpatisem Lyon - propao ko Brotnjo.
Nadjem djevojku - kasnije saznam da je pola grada trehalo a ja ponosno sa njom hodam.
Glasam za @Virtuala - lava nema ni na mapi.
BHF Bosanska Krajina!
apocalyps je napisao/la:Nadjem djevojku - kasnije saznam da je pola grada trehalo a ja ponosno sa njom hodam.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[
Jel makar iz Busovace taj 'kruzni tok' u koji su uletio ?
apocalyps je napisao/la: Nadjem djevojku - kasnije saznam da je pola grada trehalo a ja ponosno sa njom hodam.
Jel makar iz Busovace taj 'kruzni tok' u koji su uletio ?

apocalyps je napisao/la:Nadjem djevojku - kasnije saznam da je pola grada trehalo a ja ponosno sa njom hodam.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Čestitam Manijaci, čestitam Boccaccio, iako u zivotu nisam posta procito od navedenog, vjerujem po vasim rijecima da je zasluzio titulu. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
smijesan je ovaj izbor u najmanju ruku. bezveze se covjek smara i organizuje ovo...
You are someone else I am still right here

e ne mogu da vjerujem, pa vama je i stalo do ovog

NO PYRO NO PARTY
+1fera je napisao/la:smijesan je ovaj izbor u najmanju ruku. bezveze se covjek smara i organizuje ovo...
realno, svaka tema ima nekog dominantnog forumaša, tesko se odluciti za koga glasati.
Paradajz, sigurno imao 10 akaunta i obezbijedio se. 

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Jel ovo druga zaredom?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ovaj lik @Magica ima neobjašnjivo malo glasova.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Moj druze,da je pravde na ovom forumu,ja bih ove godine trebao braniti titulu forumasa godine i obraniti za ovu godinu.Nego eto vidis,zivimo na Divljem Zapadu.Arbeloa17 je napisao/la:Ovaj lik @Magica ima neobjašnjivo malo glasova.
Džihaaaaa konjoooooo!!!!
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, MaroonBjelave, sarajevskiMarlboro i 26 gostiju.