Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Penaltik je napisao/la:Dzelo ko svjetionicar iz Mumijevih![]()
![]()
Sabinho je napisao/la:Penaltik je napisao/la:Dzelo ko svjetionicar iz Mumijevih![]()
![]()
said, prečka, odbijena lopta 1-0 Nuhanović i onaj potez Saida poslije golazapadjecudo je napisao/la:Kad ste nas zadnji put pobijedili? Naravno ne mislim na ove turnire, ovo je šprdancija.
Kad mu se dig'o zeljeznicar.vincenttan je napisao/la:said, prečka, odbijena lopta 1-0 Nuhanović i onaj potez Saida poslije golazapadjecudo je napisao/la:Kad ste nas zadnji put pobijedili? Naravno ne mislim na ove turnire, ovo je šprdancija.
Nemoj zamjeriti vicenttanu, nije nešto lik s logikom baš najbolji.zapadjecudo je napisao/la:Kad ste nas zadnji put pobijedili? Naravno ne mislim na ove turnire, ovo je šprdancija.
Edit: Ja sam navijač Sarajeva
Nemoj previše cijeniti ono što dobiješ i nemoj zaviditi drugima. Onaj ko zavidi drugima nikada neće steći duševni mir.kenan_tm87 je napisao/la:Pisao prodavač farmerica, najveći pitar u mahali...Kao pljesak...
kenan_tm87 je napisao/la:Pisao prodavač farmerica, najveći pitar u mahali...Kao pljesak...
Za ljubomoru ništa nije strašnije od smijeha.TimeLine je napisao/la:Nemoj zamjeriti vicenttanu, nije nešto lik s logikom baš najbolji.zapadjecudo je napisao/la:Kad ste nas zadnji put pobijedili? Naravno ne mislim na ove turnire, ovo je šprdancija.
Edit: Ja sam navijač Sarajeva
Head je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Pisao prodavač farmerica, najveći pitar u mahali...Kao pljesak...
nije ti pametno sto svoje privatne slike objavljujes na forumu...kenan_tm87 je napisao/la:Head je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Pisao prodavač farmerica, najveći pitar u mahali...Kao pljesak...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 54 gosta.