daj postavljaj majke ti,jedino tad vidim da nisam jedini pehAdmir_Sa je napisao/la:
ma mrsko mi postavljati, bio je sinoc paul manje od 21 za 80KM, frajer dao 21

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
daj postavljaj majke ti,jedino tad vidim da nisam jedini pehAdmir_Sa je napisao/la:
ma mrsko mi postavljati, bio je sinoc paul manje od 21 za 80KM, frajer dao 21
Ne, treba dici tuzbu u strazburuIdimidodjimi je napisao/la:Sta sad to treba da znaci? Treba njemu yebavat mater sto je lik igrao dobro ili?HZ_ilidzaa je napisao/la: I to Teletovic dao zadnji poen
Gledam ja , ja sam tu igro oba daju i 3+ i realno je u prvom dijelu trebalo bit najmanje 4 gola (3 u mrezi porta i jedna u sportingovoj) slabi napadaci skroz....ramos4 je napisao/la:Moze li ovaj Porto zabiti jedan gol.
Jedino mi to ostalo. Gleda li neko utakmicu imaju li sansi?
Utjesio si me pravocesc4 je napisao/la:Gledam ja , ja sam tu igro oba daju i 3+ i realno je u prvom dijelu trebalo bit najmanje 4 gola (3 u mrezi porta i jedna u sportingovoj) slabi napadaci skroz....ramos4 je napisao/la:Moze li ovaj Porto zabiti jedan gol.
Jedino mi to ostalo. Gleda li neko utakmicu imaju li sansi?
Surova realnost haha... Valjda bude staramos4 je napisao/la:Utjesio si me pravocesc4 je napisao/la:Gledam ja , ja sam tu igro oba daju i 3+ i realno je u prvom dijelu trebalo bit najmanje 4 gola (3 u mrezi porta i jedna u sportingovoj) slabi napadaci skroz....ramos4 je napisao/la:Moze li ovaj Porto zabiti jedan gol.
Jedino mi to ostalo. Gleda li neko utakmicu imaju li sansi?Salim se a valjda ce biti pa da prodjemo i ti i ja pa da mozeemo NBA sastavljati.
stari sretan ti Božić sa zakašnjenjembevanda4 je napisao/la:vratio se na forum radi par novih ljudi i nekoliko poštenih analiza na glavnoj temi.. naivčina..
ništa se nije promijenilo, moderatora i dalje nema, a "prijedlozi i sugestije" se pretvaraju u divlji zapad..
neozbiljan forum.
ja ponekad zatrolam ali rijetko ali uvijek stavim analizu nikad nisam par stavio bez analize.Postujem to tvoje al meni ne smeta licno...respekt.bevanda4 je napisao/la:vratio se na forum radi par novih ljudi i nekoliko poštenih analiza na glavnoj temi.. naivčina..
ništa se nije promijenilo, moderatora i dalje nema, a "prijedlozi i sugestije" se pretvaraju u divlji zapad..
neozbiljan forum.
Kod mene bi takvi cvrcali ko zaprska al' svega mi.bevanda4 je napisao/la:da.. @idimidodjimi, mozda je i u tome problem, ja npr. nisam ni jedan post prijavio otkad sam ovdje. Skroz zaboravim da ta opcija i postoji![]()
uređivao je jedno vrijeme moderator @Devil, al i njega su isprovocirali, odustao čovjek.
syebali ga ovakvi poput zokyya i ostale pubertetlije što dođu prepisivat parove i ku*čit se po internetu.
a jbg, ima toga svugdje, žao mi je što se i ovdje isto događa.
Druze ignorisi ove djecake, nemoj nas i ti napustat, ko ce nam analizirati snooker i pikadobevanda4 je napisao/la:vratio se na forum radi par novih ljudi i nekoliko poštenih analiza na glavnoj temi.. naivčina..
neozbiljan forum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.