iVar je napisao/la:14 100%smijem ruku u vatru staviti da završava osnovnu
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mala dominira
( ko god se napali u postovima ispod je pedofil )
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ja imam do proljeća fore.Tek onda mogu biti pedofil 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
lucif3R666
- Kontakt:
evo joj decko 100 % provjerenoBadrHari je napisao/la:
Mala dominiratek tek ti je 16 godina, bukvalno ...
![]()
( ko god se napali u postovima ispod je pedofil )

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Cuo sam i ja da se pali samo na momke oprana sudja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ajla ne znam imal punih 16 godina.Rodicu joj vrlo dobro poznajem kao i jedan kolega sa foruma
.Mala će da bude otrov 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkao
Ne kontam
Znam da imaju ovi fazoni lajkaj pa da vidiš sadržaj, ali to nikad i ne otvaram, tj. ne lajkam uopšte, jer čim vidim idem gore na iksić i izlazim sa stranice.
Znam da imaju ovi fazoni lajkaj pa da vidiš sadržaj, ali to nikad i ne otvaram, tj. ne lajkam uopšte, jer čim vidim idem gore na iksić i izlazim sa stranice.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
gojzerica
- Kontakt:
I meni su se neke stvorile, a znam da uopšte nisam ih lajkao.. među njima je od Bayerna nekakva, a uopšte to ne pratim 
- Contentissimo
- Kontakt:
i meni se to desilo i to nekoliko puta 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Meni se dešavalo gdje stižu zahtjevi za prijateljstvo pa kad uđes tu možes pogledati ko me sam ja slao zahtjeve i nađem 10 nekih, kao da sam ja poslao, a nisam ih u životu vidio?L'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Masoni su za sve krivi 
★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
I ovo mi se dešavalo :ugeek:TimeLine je napisao/la:Meni se dešavalo gdje stižu zahtjevi za prijateljstvo pa kad uđes tu možes pogledati ko me sam ja slao zahtjeve i nađem 10 nekih, kao da sam ja poslao, a nisam ih u životu vidio?L'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/jeste-li ... o-vas.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cautinho
- Kontakt:
Dosta toga je ono kad gledate stream na netu ili udjete na neku junk stranicu pa kliknete na X ili bilo kakvu drugu stranicu,automatski vam lajka na fb bez vaseg znanja.To je netko pricao ovdje.Tako je i meni fb pun stranica za koje nikad nisam cuo ni vidio,isto tako nekih ljudi i tko zna cega sve ne.fb definitivno nisko pao.
Keep walking.
meni se desavalo kao, taj i taj je prihvatio vas zahjtev za prijateljstvo, a to su osobe koje mi fejsbuk sugerira al ja ih ne zelim dodat. onda neke stranice, grupe lajka 
Eno coutninho fino objasnio, sve je bagra smislila, na veceini stranica X = LikeL'Avvocato je napisao/la:Jel zna ko od ovih forumaša kako je moguće da sam lajkao neku stanicu za koju po prvi put čujem. Znači nemam pojma da sam je otvorio uopšte, a nalazi se tamo u stranicama koje sam lajkaoNe kontam
![]()
@BadrHari ova mala malo je rec grmiii
Ma hajde te stranice sto su mi lajkane, al kad nadjem u prijateljima ljude za koje nemam pojma ko su
Niti kako su dospjeli meni medju prijatelje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
alkoholPuma je napisao/la:Ma hajde te stranice sto su mi lajkane, al kad nadjem u prijateljima ljude za koje nemam pojma ko su![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Evo jedna poznanica iz "Švecke" i neke razlike vidi žeMske ima po 70 lajkova na slikama ,a u nas one masnoće što poziraju pred ogledalima 200 lajkova
Tako blizu, a tako daleko.
Sta je rec ?Civa je napisao/la:Evo jedna poznanica iz "Švecke" i neke razlike vidi žeMske ima po 70 lajkova na slikama ,a u nas one masnoće što poziraju pred ogledalima 200 lajkova
Ovo je iskreno prosjecno ruzna djevojka.Plaho mutava faca uz ove rumene obraze ne zasluzuje ni tih 70 lajkova.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.