Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
NBA
Meeks 13,5 vise premier
Zadnji me put oborio,ostao na 13 ali vcrs nece,ponovno nema Gasola,Meeeks zadnju utak 4-15 iz igre,vcrs igraju sa Phillom kuci,ocekujem ga u puno boljem izdanju protiv bivseg kluba............
Jackson 12,5 vise premier
U Oklahomi ocekujem jedan pravi derbi sa puno koseva,Reggie je preuzeo Westbrookovu ulogu,dobru nece uzimati 20plus suteva ali on je tu na 12-13 po utakmici(zadnju 3-14),Lin je kriminalan obrambeni igrac,Reggie bi trebao ovo prebaciti jer mislim da ce imati laksi posao i od Duranta na koga ide Parsons i od Ibake na koga ide Howard ili jOnes.........
Meeks 13,5 vise premier
Zadnji me put oborio,ostao na 13 ali vcrs nece,ponovno nema Gasola,Meeeks zadnju utak 4-15 iz igre,vcrs igraju sa Phillom kuci,ocekujem ga u puno boljem izdanju protiv bivseg kluba............
U Oklahomi ocekujem jedan pravi derbi sa puno koseva,Reggie je preuzeo Westbrookovu ulogu,dobru nece uzimati 20plus suteva ali on je tu na 12-13 po utakmici(zadnju 3-14),Lin je kriminalan obrambeni igrac,Reggie bi trebao ovo prebaciti jer mislim da ce imati laksi posao i od Duranta na koga ide Parsons i od Ibake na koga ide Howard ili jOnes.........
OKLAHOMA-HOUSTON - 1 @1.55
ORLANDO-ATLANTA- 1 @1.95
(CLE) K.IRVING (-23,5+) - 2 @1.85
(ATL) P.Millsap (-18,5+) - 2 @1.85
KV 10,34, ULOG: KM 10,00
ORLANDO-ATLANTA- 1 @1.95
K. Irving (-24,5+) 2 @ 1,85
K. Durant (-30,5+) 2 @ 1,85
J. Harden (-24,5+) 2 @ 1,85
J. Meeks (-15,5+) 2 @ 1,85
P. Milsapp (-18,5+) 2 @ 1,85
Sretno svima!
K. Durant (-30,5+) 2 @ 1,85
J. Harden (-24,5+) 2 @ 1,85
J. Meeks (-15,5+) 2 @ 1,85
P. Milsapp (-18,5+) 2 @ 1,85
Sretno svima!

Evo tiketa koji ce mi donijeti pare za NG da ga ****

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Pa brate svaka cast, ali gdje vazda nadjes te sto ih kod mene nema u ponudi, jbm ti wwin vise kad ogranice na par kosarkasaamarosim je napisao/la:NBA
Meeks 13,5 vise premier
reus3 je napisao/la:OKLAHOMA-HOUSTON - 1 @1.55
ORLANDO-ATLANTA- 1 @1.95
Caution,Caution.
13,5 - Ibaka S. (Okc) VIŠE 2 @ 1.85
Zašto igram danas njega a ne Duranta? Bezobrazno je ovo na Duranta over 1.70 30.5 koševa a i manje kod nekoliko kladionica i slična je situacija sa Hardenom i znamo kako to završava a i svi očekuju borbu 2 vrhunska igrača( Harden i Durant) i garantirano će jedan podbaciti i samo je pitanje koji i zato je pametno izbjeći tipovati na takav tip( over Dur, Har) dok je ovo recimo sigurnije nego ganjati nekoga od te dvojice over.Svi znamo da Durant lakoćom može dati preko 30 koševa,ali vidjeli smo kako je to neki dan izgledalo kad su se propisno napromašivali i Durant i Jackson,i na kraju su zahvaljujući Durantovim dvijema teškim tricama jedva išćupali pobjedu.Danas bez nekih lakih koševa Ibake, gdje bi nakon pick&rolla Ibaka u dosta navrata trebao ostajati sam na šut s poludistance nema šanse da dobiju Houston.Sve ovisi o Ibaki, koji će danas sigurno imati više šuteva nego neki dan jer će sigurno udvajati Duranta,ako Ibaka pogodi te otvorene šuteve,te uz kojeg zicera i koje slobodno bacanje,bez problema bi trebao preći ovu granicu.Znam da nije zahvalno igrat takve igrače koji ne šutiraju toliko,ali imam osjećaj da će danas i Durant i Jackson manje šutirat i dosta lopti bi trbalo ići na Ibaku.Po meni je bolje pustit Ibaku samog na 5 metara nego gledat Duranta kako prolazi kao munja prema košu i jedino što preostaje Houstonu da Duranta udvajaju većim djelom susreta a onda je njegov over jako ugrožen..Može se desiti da Ibaka danas bunar ne pogodi,al ja ga danas uzimam over,čisto zbog navedenih razloga.
Svaki komentar je poželjan.
SRETNO omladino.
Zašto igram danas njega a ne Duranta? Bezobrazno je ovo na Duranta over 1.70 30.5 koševa a i manje kod nekoliko kladionica i slična je situacija sa Hardenom i znamo kako to završava a i svi očekuju borbu 2 vrhunska igrača( Harden i Durant) i garantirano će jedan podbaciti i samo je pitanje koji i zato je pametno izbjeći tipovati na takav tip( over Dur, Har) dok je ovo recimo sigurnije nego ganjati nekoga od te dvojice over.Svi znamo da Durant lakoćom može dati preko 30 koševa,ali vidjeli smo kako je to neki dan izgledalo kad su se propisno napromašivali i Durant i Jackson,i na kraju su zahvaljujući Durantovim dvijema teškim tricama jedva išćupali pobjedu.Danas bez nekih lakih koševa Ibake, gdje bi nakon pick&rolla Ibaka u dosta navrata trebao ostajati sam na šut s poludistance nema šanse da dobiju Houston.Sve ovisi o Ibaki, koji će danas sigurno imati više šuteva nego neki dan jer će sigurno udvajati Duranta,ako Ibaka pogodi te otvorene šuteve,te uz kojeg zicera i koje slobodno bacanje,bez problema bi trebao preći ovu granicu.Znam da nije zahvalno igrat takve igrače koji ne šutiraju toliko,ali imam osjećaj da će danas i Durant i Jackson manje šutirat i dosta lopti bi trbalo ići na Ibaku.Po meni je bolje pustit Ibaku samog na 5 metara nego gledat Duranta kako prolazi kao munja prema košu i jedino što preostaje Houstonu da Duranta udvajaju većim djelom susreta a onda je njegov over jako ugrožen..Može se desiti da Ibaka danas bunar ne pogodi,al ja ga danas uzimam over,čisto zbog navedenih razloga.
SRETNO omladino.
Semper Fidelis
fixator je napisao/la:13,5 - Ibaka S. (Okc) VIŠE 2 @ 1.85
SRETNO omladino.
ako se bojis igrati over,zasto ne igras under

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odigrao sam i J.Hilla 10,5
ne igra Gasol, Kaman upitan, tako da pocinje na poziciji C Hill za Lakerse.
Ubacio je Jazzerima sa klupe 16p, sigurno slicnu partiju moze ponoviti protiv najlosije odbrane lige koja prosjecno prima 111 p.
ne igra Gasol, Kaman upitan, tako da pocinje na poziciji C Hill za Lakerse.
Ubacio je Jazzerima sa klupe 16p, sigurno slicnu partiju moze ponoviti protiv najlosije odbrane lige koja prosjecno prima 111 p.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
pa zato sto mi nije ni to sigrno jer rekao sam da ce jedan od njih podbaciti mozda bude harden under zato biram Ibaku jer igram singllumani je napisao/la: ako se bojis igrati over,zasto ne igras under
Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Problem Ibake je sto u kljucnim trenucima ili onim bitnim u ut. on je daleko od suta i poena.
Vani igra znatno efikasnije 14,9 p a kuci 13,6 u prosjeku. Pa hajd ga znaj
Vucevic 14,5 over
Hawks starters: Teague, Korver, Millsap, Brand, Williams.
Brand i Williams ce se namuciti da ga zaustave.

Vucevic 14,5 over
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
presudio je osjecaj, vagao sam Ibaka ili Jackson koji u prosjeku daje 12p a imat ce vecu minutazu veceras plus Hjuston slabo brani tu poziciju, ali mi je tu nesto bilo sumnjivo pa sam se odlucio za Ibaku.Nadam se da sam u pravu.dr.van nostrand je napisao/la:Problem Ibake je sto u kljucnim trenucima ili onim bitnim u ut. on je daleko od suta i poena.
Vucevic 14,5 over
Semper Fidelis
Doktore imas li podatke o odsutnim igracima ? 

kad ga ibaka zabije ovako veceras za prolaz over-a:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francuski košarkaši All-Star meč donio je jednom gledatelju priliku da zaradi 100.000 eura, a on ovu priliku nije propustio
Semper Fidelis
e gledaj wwinu smijesne ponude na koseve igraca 

- diplomatija
- Kontakt:
Sinoć sam djaba drezdo do pola pet, večeras samo one sto počinju u 00 i to četvoricu sto su mi prije nekoliko noći donijeli dobitak irving i kolega mu thomson vise i ona dvojica kolega milsap i tague vise na 5KM, hajmo donesite mi litar vodke i 10 red bullova hah
GOLDEN STATE at CLEVELAND:
GSW - Festus Ezeli (knee) will not play.
GSW - Jermaine O'Neal (wrist) will not play.
GSW - Ognjen Kuzmic (hand) will not play.
CLE - Andrew Bynum (suspension) will not play.
ATLANTA at ORLANDO:
ATL - Al Horford (pectoral tear) will not play.
ATL - John Jenkins (back) unlikely to play.
ORL - Arron Afflalo (ankle) will play.
ORL - E'Twaun Moore (thigh) will play tonight.
HOUSTON at OKLAHOMA CITY:
HOU - Omer Asik (thigh) will not play.
HOU - Patrick Beverly (hand) will not play.
HOU - Greg Smith (knee) unlikely to play.
OKC - Russell Westbrook (knee) will not play.
SACRAMENTO at SAN ANTONIO:
SAC - Carl Landry (hip) will not play.
PHILADELPHIA at L.A. LAKERS:
PHI – Evan Turner (knee) questionable.
PHI – Arnett Moultrie (ankle) will not play.
PHI – Nerlens Noel (knee) will not play.
PHI – Jason Richardson (knee) will not play.
LAL - Kobe Bryant (knee) will not play.
LAL - Steve Nash (back) will not play.
LAL - Pau Gasol (upper respiratory infection) will not play.
LAL - Steve Blake (elbow) will not play.
LAL - Chris Kaman (ankle) game-time decision.
GSW - Festus Ezeli (knee) will not play.
GSW - Jermaine O'Neal (wrist) will not play.
GSW - Ognjen Kuzmic (hand) will not play.
CLE - Andrew Bynum (suspension) will not play.
ATLANTA at ORLANDO:
ATL - Al Horford (pectoral tear) will not play.
ATL - John Jenkins (back) unlikely to play.
ORL - Arron Afflalo (ankle) will play.
ORL - E'Twaun Moore (thigh) will play tonight.
HOUSTON at OKLAHOMA CITY:
HOU - Omer Asik (thigh) will not play.
HOU - Patrick Beverly (hand) will not play.
HOU - Greg Smith (knee) unlikely to play.
OKC - Russell Westbrook (knee) will not play.
SACRAMENTO at SAN ANTONIO:
SAC - Carl Landry (hip) will not play.
PHILADELPHIA at L.A. LAKERS:
PHI – Evan Turner (knee) questionable.
PHI – Arnett Moultrie (ankle) will not play.
PHI – Nerlens Noel (knee) will not play.
PHI – Jason Richardson (knee) will not play.
LAL - Kobe Bryant (knee) will not play.
LAL - Steve Nash (back) will not play.
LAL - Pau Gasol (upper respiratory infection) will not play.
LAL - Steve Blake (elbow) will not play.
LAL - Chris Kaman (ankle) game-time decision.
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
FT: 1-5bevanda4 je napisao/la:Pikado: 1/4 finale SP-a
James Wade (+1,5) - Adrian Lewis / 2 @1,74
Lewis u životnoj formi. 3 puta je osvajao SP, ove godine mu je glavni konkurent Phil Taylor nenadano ispao u 2. kolu (na kvoti 1,01) tako da između njega i osvajanja 4. titule svjetskog prvaka stoje još 3 meča.. Sve teži od težega, al mislim da ga nitko osim gore spomenutog Taylora nema snage zaustaviti. Wade s druge strane, iako dobar igrač, jako je slab psihički. Prijeđe li Lewis u rano vodstvo ne vjerujem da će se James vratiti tek tako. Do sada je protiv puno slabijih igrača prolazio "na guzove" što se kaže. Iznenadila me pobjeda od 4-0 u osmini finala protiv pridošlice Petersena.. Ali kvaliteta Petersena i Lewisa je nemjerljiva, valjda shvaćate o čemu pričam. Da bi prošao ovaj bet, Wade ne smije uhvatiti 4 seta. Očekujem kvalitetan meč i pobjedu Adriana u konačnici. Svi ljubitelji ovog sporta glavama su već u polufinalu kad će snage odmjeriti (ako sve bude po planu) : "Jackpot" Lewis i "Green machine" van Gerwen koji će večeras morati pobijediti zayebanog Webstera. Zanimljiva noć očekuje sve nas koji pratimo, u to nema sumnje.
Pozdrav i sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

valjda jedan prođe

- stomaklija
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.