Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 29 dec 2013, 22:01

gio10 je napisao/la:Aha, aha, godišnja tabela :mrgreen:

Nije loš plasman, ali ionako nam ne znači ništa :mrgreen:
nisam ni ja bio skontao sta je u pitanju :D ja kontam rizi bi bilo da drago da ne izborimo ligu prvaka pa reko sta mu je :D
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 dec 2013, 22:09

Majke mi ja ne znam šta je ovo sa suđenjem. Ali nema veze, idemo dalje. Osjeti se umor, a kako i ne bi, u zadnje vrijeme se samo dešavaju promjene kada je odbrana u pitanju, i to na lijevom beku. Kraj ove polusezone je užas što se rasporeda tiče, sljedeće je već druga stvar. U svakom slučaju, tim se mora što prije pojačati, ovi momci su izdahnuli. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 22:09

Nije loše za Rodgersa. Kada je na vrhuncu znanja osvoji 69 bodova, a kada ga ne ide onda osvoji sa ekipom 62 boda. Možda bi sada mogao igrom nekog slučaja do 71, 72 boda ali kako je sezona krenula ko zna hoće li i to biti dovoljno za LP.
Osim toga, pušu Tottenham i United za vrat, a dosadno je gledati Evertonu u leđa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 dec 2013, 22:13

Henderson je napisao/la:Nije loše za Rodgersa. Kada je na vrhuncu znanja osvoji 69 bodova, a kada ga ne ide onda osvoji sa ekipom 62 boda. Možda bi sada mogao igrom nekog slučaja do 71, 72 boda ali kako je sezona krenula ko zna hoće li i to biti dovoljno za LP.
Osim toga, pušu Tottenham i United za vrat, a dosadno je gledati Evertonu u leđa.
Ma svakom ce doci crni period. Lagano ce svi gubiti a mi cemo tad pobjedjivati.Cudna je ovo liga i 6b zaostatka nije nista (osim u borbi za ostanak) :D :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 dec 2013, 22:13

Mene nije začudio poraz uopće.Čak sam i pretpostavljao da će ovako kilavo odigrali nakon što su dali 101% protiv Citya i ispustili makar bod, a trebali su uzeti.
Danas je sve izgledalo drugačije, kilavo, sporo.Igrači su bili vidno umorni jer je haman ista postava odigrala 2 teške utakmice u 3 dana.Al' opet je to bio najgori mogući poraz, iako nisam imao dojam da Liverpool može do boda.Nisam imao taj osjećaj nadmoćnosti kao protiv Citya.
Možda su nas opet sudije zakinule, onaj kreten Eto'o je stvarno trebao dobiti ako ništa žuti karton za faul nad Hendersonom a i penal se mogao svirati.Dokle će sudije samo zbog Suareza (njegove prošlosti simulanta) nepravedno postupati prema Liverpoolu :? Međutim ovaj put se nemamo pravo žaliti jer igrom nismo ništa zaslužili.

Ja neću nikog kritikovati jer je sve rečeno, zna se ko je loše odigrao, sve se vidi, sve se čuje.Nadam se da će se ti igrači ili vratiti u formu ili katapultirati iz Liverpoola što prije.Moja želja za januar su 4 igrača: bek, jedan razbijač na sredini, jedan centralni veznjak(dobar prema naprijed a i koristan prema nazad, da ne mora niko za njega odrađivati taj posao) i jedno polivalentno krilo (čitaj:Salah).
Uz povratak kapitena, Sturridgea i Enriquea to bi bila ekipa sposobna za TOP4 po mom mišljenju.

I da, danas mi nije bio jasan Rodgers kad je ubacio mladog Smitha umjesto Allena, pa taj mladi LIJEVI BEK koji debituje za prvi tim Liverpoola i to protiv Chelsea je igrao LIJEVOG VEZNOG/KRILO što nije pozicija na kojoj on može išta pokazati.Logičnije mi je bilo da je ubacio Alberta umjesto Allena, ili Tourea na DMF :? Al' eto, to je njegov izbor i njegova taktika, nije se pokazalo baš najbolje.

Napisah u nekom postu ranije da bitnije utakmice dolaze poslije Chelsea, ako se zabilježe sve pobjede opet smo u igri i neutralisaćemo poraze protiv Citya i Chelsea koji dolaze na Anfield.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 dec 2013, 22:18

Velika vecina navijaca Liverpoola na forumu uziva u danasnjem porazu samo da bi dokazali da Brendan nije trener za nas i slicno.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 22:19

1L8F9C2 je napisao/la:Velika vecina navijaca Liverpoola na forumu uziva u danasnjem porazu samo da bi dokazali da Brendan nije trener za nas i slicno.
Napisa dijete koje dođe na temu samo kada Liverpool izgubi da napiše nešto u Lucasu Leivi.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 dec 2013, 22:22

Henderson je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Velika vecina navijaca Liverpoola na forumu uziva u danasnjem porazu samo da bi dokazali da Brendan nije trener za nas i slicno.
Napisa dijete koje dođe na temu samo kada Liverpool izgubi da napiše nešto u Lucasu Leivi.
LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.

P.S. Vidim pogodio sam te sa postom. Logicno jer uzivas u porazu kluba za koji "navijas" !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 29 dec 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 dec 2013, 22:23

realno niko ne moze znati kako se neko osjeca i sta misli tako da vam je raspava koju zapocinjete prilicno glupa... isto kao i ona da su svi na ovom forumu poceli navijati za liverpool od finala protiv milana...
You are someone else I am still right here

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 dec 2013, 22:26

1L8F9C2 je napisao/la:LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.
Nisi poželjan na ovoj temi, mislim da će ti reći svaki iole ozbiljan forumaš koji želi zdravu diskusiju...
Dođeš samo kad i treba i ne treba popljuvati Leivu, koji je loš, al' to što si ti trol, kompleksaš il' ti je neko bacio sihire ne znači da trebaš doći na temu Liverpoola uglavnom poslije poraza i pljuvati Lucasa Leivu.

Ne pasem nešto ni @Hendersona i njegove postove al' momak je imao granicu i znao je trolati kad je htio, a ti si baš onako, odron.
-CaptainFantastic08-

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 dec 2013, 22:28

BeyKopites je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.
Nisi poželjan na ovoj temi, mislim da će ti reći svaki iole ozbiljan forumaš koji želi zdravu diskusiju...
Dođeš samo kad i treba i ne treba popljuvati Leivu, koji je loš, al' to što si ti trol, kompleksaš il' ti je neko bacio sihire ne znači da trebaš doći na temu Liverpoola uglavnom poslije poraza i pljuvati Lucasa Leivu.

Ne pasem nešto ni @Hendersona i njegove postove al' momak je imao granicu i znao je trolati kad je htio, a ti si baš onako, odron.
Lucas letva zvani LAV je moja nocna mora... eto bas meni puno znaci jesam li ja pozeljan kao da mene zanima sta mislis ti i slicni. Da nisam pozeljan nebi se na moje postove kacili svaki dan.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 22:32

slika

Respect. 8-)

slika

slika

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 dec 2013, 22:40

1L8F9C2 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:

Lucas letva zvani LAV je moja nocna mora... eto bas meni puno znaci jesam li ja pozeljan kao da mene zanima sta mislis ti i slicni. Da nisam pozeljan nebi se na moje postove kacili svaki dan.
Evo iskreno ti si meni na listi gnjavatora, nego te @Henderson citirao pa sam vidio nebuloze koje pišeš.Obećavam da ti više neću replicirati jer nisi vrijedan toga, nadam se da te ni drugi neće citirati.
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 dec 2013, 22:54

Sramotno suđenje majke mi! To je jedino što mogu reći..

slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 dec 2013, 23:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sramotno suđenje majke mi! To je jedino što mogu reći..

slika
ovo drugo bi se moglo razmatrat......al ovo prvo fakat niđe veze gdje suarez nema ni teoretske šanse da dođe do lopte a kontakt smiješan za penala.....
A.F.C. Bournemouth!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 dec 2013, 23:10

Nije mogao doći do lopte, ali pazi kakav je dickhead ovaj Etoo. Mamicu mu. :evil:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 dec 2013, 23:12

mah...ima njih dosta u čelziu takvih....Luiz,Lampard,Eto'o,Kashley Cole....inače kakva može bit ekipa koju vodi Murinjo
A.F.C. Bournemouth!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 dec 2013, 23:16

rambo16 je napisao/la:mah...ima njih dosta u čelziu takvih....Luiz,Lampard,Eto'o,Kashley Cole....inače kakva može bit ekipa koju vodi Murinjo
Tvoja teorija znaci da ako igrac ne moze doci do lopte, protivnicki igrac ga smije udariti ? Namjera Eto-a je ocigledna kao i kontakt !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 dec 2013, 23:18

Ma morao je svirati penal za ono, ali pošto je bio Suarez Webb nije htio da bude mucki prevaren kako se to znalo dešavati ranije...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 dec 2013, 23:19

1L8F9C2 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:mah...ima njih dosta u čelziu takvih....Luiz,Lampard,Eto'o,Kashley Cole....inače kakva može bit ekipa koju vodi Murinjo
Tvoja teorija znaci da ako igrac ne moze doci do lopte, protivnicki igrac ga smije udariti ? Namjera Eto-a je ocigledna kao i kontakt !
ma nije to moja teorija....to je teorija suđenja u Premier ligi.....
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.