nisam ni ja bio skontao sta je u pitanjugio10 je napisao/la:Aha, aha, godišnja tabela![]()
Nije loš plasman, ali ionako nam ne znači ništa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
nisam ni ja bio skontao sta je u pitanjugio10 je napisao/la:Aha, aha, godišnja tabela![]()
Nije loš plasman, ali ionako nam ne znači ništa
Ma svakom ce doci crni period. Lagano ce svi gubiti a mi cemo tad pobjedjivati.Cudna je ovo liga i 6b zaostatka nije nista (osim u borbi za ostanak)Henderson je napisao/la:Nije loše za Rodgersa. Kada je na vrhuncu znanja osvoji 69 bodova, a kada ga ne ide onda osvoji sa ekipom 62 boda. Možda bi sada mogao igrom nekog slučaja do 71, 72 boda ali kako je sezona krenula ko zna hoće li i to biti dovoljno za LP.
Osim toga, pušu Tottenham i United za vrat, a dosadno je gledati Evertonu u leđa.
Napisa dijete koje dođe na temu samo kada Liverpool izgubi da napiše nešto u Lucasu Leivi.1L8F9C2 je napisao/la:Velika vecina navijaca Liverpoola na forumu uziva u danasnjem porazu samo da bi dokazali da Brendan nije trener za nas i slicno.
LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.Henderson je napisao/la:Napisa dijete koje dođe na temu samo kada Liverpool izgubi da napiše nešto u Lucasu Leivi.1L8F9C2 je napisao/la:Velika vecina navijaca Liverpoola na forumu uziva u danasnjem porazu samo da bi dokazali da Brendan nije trener za nas i slicno.
Nisi poželjan na ovoj temi, mislim da će ti reći svaki iole ozbiljan forumaš koji želi zdravu diskusiju...1L8F9C2 je napisao/la:LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.
Lucas letva zvani LAV je moja nocna mora... eto bas meni puno znaci jesam li ja pozeljan kao da mene zanima sta mislis ti i slicni. Da nisam pozeljan nebi se na moje postove kacili svaki dan.BeyKopites je napisao/la:Nisi poželjan na ovoj temi, mislim da će ti reći svaki iole ozbiljan forumaš koji želi zdravu diskusiju...1L8F9C2 je napisao/la:LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.
Dođeš samo kad i treba i ne treba popljuvati Leivu, koji je loš, al' to što si ti trol, kompleksaš il' ti je neko bacio sihire ne znači da trebaš doći na temu Liverpoola uglavnom poslije poraza i pljuvati Lucasa Leivu.
Ne pasem nešto ni @Hendersona i njegove postove al' momak je imao granicu i znao je trolati kad je htio, a ti si baš onako, odron.
Evo iskreno ti si meni na listi gnjavatora, nego te @Henderson citirao pa sam vidio nebuloze koje pišeš.Obećavam da ti više neću replicirati jer nisi vrijedan toga, nadam se da te ni drugi neće citirati.1L8F9C2 je napisao/la:Lucas letva zvani LAV je moja nocna mora... eto bas meni puno znaci jesam li ja pozeljan kao da mene zanima sta mislis ti i slicni. Da nisam pozeljan nebi se na moje postove kacili svaki dan.BeyKopites je napisao/la:Nisi poželjan na ovoj temi, mislim da će ti reći svaki iole ozbiljan forumaš koji želi zdravu diskusiju...1L8F9C2 je napisao/la:LUCAS LETVA za mene bio najgori igrac LFC kad smo pobjedili ili izgubili to svi znaju i svima je jasno.
Dođeš samo kad i treba i ne treba popljuvati Leivu, koji je loš, al' to što si ti trol, kompleksaš il' ti je neko bacio sihire ne znači da trebaš doći na temu Liverpoola uglavnom poslije poraza i pljuvati Lucasa Leivu.
Ne pasem nešto ni @Hendersona i njegove postove al' momak je imao granicu i znao je trolati kad je htio, a ti si baš onako, odron.
ovo drugo bi se moglo razmatrat......al ovo prvo fakat niđe veze gdje suarez nema ni teoretske šanse da dođe do lopte a kontakt smiješan za penala.....OTNYS_YNWA je napisao/la:Sramotno suđenje majke mi! To je jedino što mogu reći..
Tvoja teorija znaci da ako igrac ne moze doci do lopte, protivnicki igrac ga smije udariti ? Namjera Eto-a je ocigledna kao i kontakt !rambo16 je napisao/la:mah...ima njih dosta u čelziu takvih....Luiz,Lampard,Eto'o,Kashley Cole....inače kakva može bit ekipa koju vodi Murinjo
ma nije to moja teorija....to je teorija suđenja u Premier ligi.....1L8F9C2 je napisao/la:Tvoja teorija znaci da ako igrac ne moze doci do lopte, protivnicki igrac ga smije udariti ? Namjera Eto-a je ocigledna kao i kontakt !rambo16 je napisao/la:mah...ima njih dosta u čelziu takvih....Luiz,Lampard,Eto'o,Kashley Cole....inače kakva može bit ekipa koju vodi Murinjo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.