Oprosti do mene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
junuz23 je napisao/la:Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet![]()
Ja koliko vidim, zelješčara niko ni hebe ni za suhu sljivu. Sampion koji nije primamljiv cak niti sopstvenom podmlatku mora dobro da se zamisli![]()
@TimeLine moras shvatiti, na tvoju zalost a na moju neizmjernu srecu, da ste preko noci postali bezznacajni u odnosu na nas. Mozda ti to jos izgleda nestvarno, jer je amidza tek dosao. Medjutim znas i sam kao i ja u kojem pravcu ce se prica kretati u buducnosti.
Ljubi amidza, i budi mi pozdravljen![]()
![]()
Ejs Blagoje prvi post pa odmah mucakBlagoje je napisao/la:junuz23 je napisao/la:Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet![]()
Ja koliko vidim, zelješčara niko ni hebe ni za suhu sljivu. Sampion koji nije primamljiv cak niti sopstvenom podmlatku mora dobro da se zamisli![]()
@TimeLine moras shvatiti, na tvoju zalost a na moju neizmjernu srecu, da ste preko noci postali bezznacajni u odnosu na nas. Mozda ti to jos izgleda nestvarno, jer je amidza tek dosao. Medjutim znas i sam kao i ja u kojem pravcu ce se prica kretati u buducnosti.
![]()
Kao i puno godina unazad. Blablabla dok ne pocne igra, a onda fuj, bljak, kuku, zasto, do kad...
Ako si na hljebu u torpedu, postujem. Ali ne znam sta se desilo simpatizerima torpeda, tim hronicnim cekacima na radost? Mora da sam nesto propustio!?junuz23 je napisao/la:Ejs Blagoje prvi post pa odmah mucakBlagoje je napisao/la:junuz23 je napisao/la:Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet![]()
![]()
Kao i puno godina unazad. Blablabla dok ne pocne igra, a onda fuj, bljak, kuku, zasto, do kad...![]()
![]()
Sta ti poredis sa ovim sad, sta je uporedivo sa ovim sto se nama desilo![]()
![]()
Razmisli malo Blagoje prije nego se dohvatis tipkica
Pa sta sto se licitira, i treba da se licitira sta je problemVidim opet se opčelo sa licitiranjem imenima. Mnogo izgleda očekujemo, ja uvijek pozivam na umjerenost
Ma mlad si ti da shvatiš neke stvari...junuz23 je napisao/la:Pa sta sto se licitira, i treba da se licitira sta je problemVidim opet se opčelo sa licitiranjem imenima. Mnogo izgleda očekujemo, ja uvijek pozivam na umjerenost
ma nije problem sto si mlad nego sto si slagiran , a to se ne lijeci ni sa godinamajunuz23 je napisao/la:Da hvala bogu da sam mlad, i s tim imas neki problem
bravo...aleksandar_veliki je napisao/la:junuz23 otišao
Ode Junuz kao "naš" , dodje ovaj kao "njihov"Gumenix je napisao/la:Jeli Tan sada vlasnik ilipitari znate li...
Je li ovo Dzelo presao kod vas dolaskom Tan-a?miky_hz je napisao/la:Sirimo ljubav![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, gh0stHZ, hibrid, miguelramos, napoleon72, propoklopac, riki46, rimljanin90, Venom i 45 gostiju.