Mnogo smo bolji bili protiv Citya nego sad, usudio bih se reći da smo tamo bod sigurno zaslužili, dok je danas bilo drugačije.artemis77 je napisao/la:eto razvalili su nas, ko city prije 3 dana
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Carragher23
- Kontakt:
nadam se da ce Brendan odmah pocetkom januara dovesti kvalitetnog veznjaka Lucas nije ono sto je bio prije povrede a i tesko da se moze vratiti u formu kakvu je imao protiv Hula nadam se da se Gerrard vraca ovo je postala patnja
nadam se ovom sastavu kontra Hula
Mignolet
Kelly--Toure--Skrtel--Aly
Gerrerd-Lucas
Henderson
Sterling-Suarez-Coutinho
nadam se ovom sastavu kontra Hula
Mignolet
Kelly--Toure--Skrtel--Aly
Gerrerd-Lucas
Henderson
Sterling-Suarez-Coutinho
LIVERPOOL FC
Ovo je sramota, barem 3 crvena je Chelsea zasuzio, Eto sam je zasluzio barem 2. Kao highlights treba faulove postaviti.
Nad nama nebo ima da gori!
hajd lucas i nekako al evo ja dvije sezone govorim da ovog glena treba prodati i niko da me podrzigio10 je napisao/la:Danas je najviše kriva naša veza, pa onda odbrana.
Agger najmanje jadan u svom tom jadu
Allen, Lucas, Johnson, Aspas OUT!

aspas nikad nije ni trebao biti igrac liverpoola, a sjecam se kakva je euforija bila kad je potpisao isto ko kad je jovanovic dosao a znamo kako se i on pokazao.
rado bi napisao nesto o transferima al necu jer znam da zlobnici jedva cekaju neki moj post da se nakace... pa ce biti dosao ja poslije poraza da pljujem.
poraz smo zasluzili al bez obzira na sve suđenje je lose bilo, jos sad nakon onih rodgersovih komentara ima da nas zlostavljaju do kraja sezone. zao mi je sto opet postajemo ekipa koja nije u stanju zadrzati vodstvo... znaci kad god zabijemo prvi gol ja strepim jos posebno ako rano dođemo u vodstvo.
You are someone else I am still right here
opet ste bili bolji,zahvaljujem i jednom i drugom timu za ovakav mec.Ja kao dugogodisnji navijac utd,i ovisnik epl,usudit cu se rec da je ovo bila najbolja utakmica dosadasnjeg dijela sezona,kakva botba,kakav zar akvi startovi,90 min niko nije stao,niste zasluzili poraz,ali nemate ni srece.blago vama na luisu suarezu
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
- Kontakt:
HAHAHAHA o cemu ti pricas AAHAH?Rolex312 je napisao/la:Ovo je sramota, barem 3 crvena je Chelsea zasuzio, Eto sam je zasluzio barem 2. Kao highlights treba faulove postaviti.

-
- Kontakt:
opali se sam petom u vuglanerkolfc je napisao/la:

Zasluzen poraz, smjesno kako su samo potonuli kada su poveli, pa chelzi je expresno preokrenuo utakmicu
Sad sljedi laksi raspored a tu je svakako povratak Gerrarda i Sturridga, jbg.

Sad sljedi laksi raspored a tu je svakako povratak Gerrarda i Sturridga, jbg.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Veoma, veoma loše odigrana utakmica, po meni zasluzen poraz. Remi smo mogli izvući samo da je Howard svirao onaj penal cigana Eto'oa i ponovo odvratno suđenje.
Odbranu treba poslati na Goli otok, greške iste kao i protiv Citya. Bubne kontra ili polukontra izgube se i 50 igrača krene na jednoga.
Savjetovao bi Sakhou da ode kakvom hodji u blizini jer nešto nije uredu s njim.
Aspas je dovoljno pokazao da nije za ovog kluba. I sad je najviše došlo do izražaja ta širina klupe u našem slučaju obratno.
Ne bih da komentarisem mladića koji je ušao u igru jer nmz ništa pokazati u ovakvom debiju.
Napad nikad tanji, nigdje ideje i samo sam čekao da se napokon završi tekma.
Kao što Fera kaže nismo u stanju da zadrzimo vodstvo a klubovi lahko dolaze do preokreta.
p.s. prodao bi Rodgers vec davno Johnsona ali da ima u klubu još barem 2 desna beka, Glen nema konkurencije pa ga i zaboli il odigra dobro il loše
Odbranu treba poslati na Goli otok, greške iste kao i protiv Citya. Bubne kontra ili polukontra izgube se i 50 igrača krene na jednoga.
Savjetovao bi Sakhou da ode kakvom hodji u blizini jer nešto nije uredu s njim.
Aspas je dovoljno pokazao da nije za ovog kluba. I sad je najviše došlo do izražaja ta širina klupe u našem slučaju obratno.
Ne bih da komentarisem mladića koji je ušao u igru jer nmz ništa pokazati u ovakvom debiju.
Napad nikad tanji, nigdje ideje i samo sam čekao da se napokon završi tekma.
Kao što Fera kaže nismo u stanju da zadrzimo vodstvo a klubovi lahko dolaze do preokreta.
p.s. prodao bi Rodgers vec davno Johnsona ali da ima u klubu još barem 2 desna beka, Glen nema konkurencije pa ga i zaboli il odigra dobro il loše

- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo se pitam dokle ce da nas potkradaju,kome trebaju pobjede,kome su sudije naklonjene ko to sve odredzuje,kome Liverpool u TOP 4 SMETA!?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam dokle ce da nas potkradaju,kome trebaju pobjede,kome su sudije naklonjene ko to sve odredzuje,kome Liverpool u TOP 4 SMETA!?

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Prošlosedmično raspoloženje i trenutačno, totalni kontrast. Mnogi su već pisali o tituli, ali mečevi protiv Cityja i Chelsea su vratili sve simpatizere u realnu tačku gledišta. Još dosta toga treba da anuliramo, kako bi mogli da pričamo o vrhu tablice.
Liverpool je imao šansu da napravi više u periodu prvog poluvremena kada je Chelsea igrao otvoreno. Međutim, tada je došao do izražaja individualni kvalitet plavih. U drugom poluvremenu je Mourinho samo priveo meč kraju. Slično kao protiv Cityja.
Rodgers vapi za jednim, ili čak dvojicom kvalitetnih veznjaka. Salah i Rakitić bi bili dovoljni po meni. I bili bi klasna pojačanja. Barem sudeći po onome što su do sad pokazali u svojim klubovima...

Liverpool je imao šansu da napravi više u periodu prvog poluvremena kada je Chelsea igrao otvoreno. Međutim, tada je došao do izražaja individualni kvalitet plavih. U drugom poluvremenu je Mourinho samo priveo meč kraju. Slično kao protiv Cityja.
Rodgers vapi za jednim, ili čak dvojicom kvalitetnih veznjaka. Salah i Rakitić bi bili dovoljni po meni. I bili bi klasna pojačanja. Barem sudeći po onome što su do sad pokazali u svojim klubovima...
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Kad god Liverpool izgubi sudija je kriv. Momci saberite se, jednostavno nemate kvalitet za top 4, a ne za titulu. Danas se povrijedi Allen vi nemate koga ubaciti i ulazi neki anonimus. Možda za par godina nešto.
Pročitah gore 3 crvena za Chelsea

Pročitah gore 3 crvena za Chelsea

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Zašto, Bože dragi? Yebeni hejteri, smorili ste više. Par dobrih rezultata, i odmah salva ironičnih komentara... Voli svoje, poštuj tuđe.Alcatraz je napisao/la:Kad god Liverpool izgubi sudija je kriv. Momci saberite se, jednostavno nemate kvalitet za top 4, a ne za titulu. Danas se povrijedi Allen vi nemate koga ubaciti i ulazi neki anonimus. Možda za par godina nešto.
Pročitah gore 3 crvena za Chelsea![]()
![]()
![]()
Da sumiramo pogreške na utakmicama Liverpoola u posljednja dva kola:
U korist: penal Škrtela (upitan) protiv Citya, penal nad Hazardom, karton Škrtelu večeras.
Protiv Liverpoola: Penal nad Suarezom na kraju utakmice protiv Citya, nepostojeće zaleđe Sterlinga koje bi 100% rezultiralo golom, čist i namjeran prekršaj kamerunskog isprdka đonom u koljeno koji je po svim nogometnim pravilima za dva crvena a ne jedan, Oscarov start s obje noge koji je morao biti crveni, minimalno jedan penal na Suarezu, ako ne i oba gdje je očigledno fauliran ali Webb neće ništa svirati.

This Klopp fella, he's not bad is he?
Niste nam trebali na temi kad smo dobivali,ne trebate ni sada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Objektivnost nije mržnja prijatelju. To ne mislim samo ja, nego 95% objektivnih navijača Liverpoola.Scouser je napisao/la: Zašto, Bože dragi? Yebeni hejteri, smorili ste više. Par dobrih rezultata, i odmah salva ironičnih komentara... Voli svoje, poštuj tuđe.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nama se povrijede pa dodju djeca igrati i opet to funkcioniše, vi imate i višak igrača na nekim pozicijama i opet vam igra ništa ni sa čimAlcatraz je napisao/la:Kad god Liverpool izgubi sudija je kriv. Momci saberite se, jednostavno nemate kvalitet za top 4, a ne za titulu. Danas se povrijedi Allen vi nemate koga ubaciti i ulazi neki anonimus. Možda za par godina nešto.
Pročitah gore 3 crvena za Chelsea![]()
![]()
![]()

Znas ti uopste sta znaci termin objektivnostAlcatraz je napisao/la:Objektivnost nije mržnja prijatelju. To ne mislim samo ja, nego 95% objektivnih navijača Liverpoola.Scouser je napisao/la: Zašto, Bože dragi? Yebeni hejteri, smorili ste više. Par dobrih rezultata, i odmah salva ironičnih komentara... Voli svoje, poštuj tuđe.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Gdje su bili ,,objektivni,, prije ova 2 meca?Alcatraz je napisao/la:Objektivnost nije mržnja prijatelju. To ne mislim samo ja, nego 95% objektivnih navijača Liverpoola.Scouser je napisao/la: Zašto, Bože dragi? Yebeni hejteri, smorili ste više. Par dobrih rezultata, i odmah salva ironičnih komentara... Voli svoje, poštuj tuđe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.