Skijam ja, već 7-8 godina uzastopno. Doduše sve to izađe na ukupno nekih 10-ak dana, max 15, godišnje ali nije to jeftina priča nažalost.samoposmatram je napisao/la:Idel iko od vas ovdje na skijanje?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Skijam ja, već 7-8 godina uzastopno. Doduše sve to izađe na ukupno nekih 10-ak dana, max 15, godišnje ali nije to jeftina priča nažalost.samoposmatram je napisao/la:Idel iko od vas ovdje na skijanje?
Ignjatović uzela zlato u slalomumaminho je napisao/la:ignjatović 9., a novoselić 17. na veleslalomu na univerzijadi
Tessa Worley propušta ZOI zbog ozljede koljena.
Očekivano, Guay je izgubio prvo, a evo i drugo mjesto radi one greške na kraju, da je to odvezao "normalno" bio bi prvi sigurno.QUARTERBACK je napisao/la:I dočekasmo Svindala.Rasturio je fakat.
Možda su joj savjetovali da uspori radi toga što su dvije prije nje izletile, bolje 80 bodova u džepu nego 100 na grani. Staza je bila kritična što je i logično jer je toplo i snijeg je mekan i nikakav.Maestro^^ je napisao/la:Shiffrin jako loša u drugoj vožnji. Ali ipak očekujem epski duel između nje i Schild do zadnje trke.
Moguće da je to , jer je vrlo lahko mogla ispasti , a i povrijediti se.DukeOfWellington je napisao/la:Možda su joj savjetovali da uspori radi toga što su dvije prije nje izletile, bolje 80 bodova u džepu nego 100 na grani. Staza je bila kritična što je i logično jer je toplo i snijeg je mekan i nikakav.Maestro^^ je napisao/la:Shiffrin jako loša u drugoj vožnji. Ali ipak očekujem epski duel između nje i Schild do zadnje trke.
Treba u Sjevernu Ameriku prebaciti više utrka, tamo su se u oktobru žalili da je staza previše zaleđena.
Odmah mi se ž skijanje i ne gledaAdmir_Sa je napisao/la:Linzi ne nastupa u Sochiju
to je bilo odavno jasno, ostalo je bila šuplja zbog sponzora, potrganih ligamenata nije još niko nikad ništa uzeorio_Ferdy88 je napisao/la:Odmah mi se ž skijanje i ne gledaAdmir_Sa je napisao/la:Linzi ne nastupa u Sochiju
Koji peh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.