Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sustigao umor igrace.
-
- Kontakt:
I onda dodje Viskovic sa Sportkluba i neki ovdje strucnjaci sa pricom kako Stiven usporava igru.Lukas i Alen grozni,Dzonson ograjisao,mnogo lose u globalu.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Kakav umor yebote svak, igraš jedno takmičenjeParadajz je napisao/la:Sustigao umor igrace.

Ja te volim, volim Željo..
- Ponos Torina
- Kontakt:
isti scenario kao protiv City-a

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
U tri dana tekme, mi igramo sa istom postavom.gio10 je napisao/la: Kakav umor yebote svak, igraš jedno takmičenje
I onda hocemo da igramo LŠParadajz je napisao/la:U tri dana tekme, mi igramo sa istom postavom.gio10 je napisao/la: Kakav umor yebote svak, igraš jedno takmičenje
Ja te volim, volim Željo..
- peppo_owen
- Kontakt:
imal kakav dobar link da ne steka??
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Allen ne bi mogao svemir pogoditi iz svemira.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
al i vi pretjerujete ,kad igraju svi su dobri malo zakazu vi odma **** im sve zivo
Pa hocemo, kada dodje to takmicenje, docice i igraci, mada mi imamo igrace donekle, samo su povredjeni.gio10 je napisao/la:I onda hocemo da igramo LŠ
Sa premalim brojem zdravih igraca smo usli u ovo englesko ludilo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
najmrži mi je on igrač u ovom klubu,umišljena zvijezda ..gio10 je napisao/la:Johnsone marš iz liverpoola

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Chelsea odigra najbolje poluvrijeme sezone bas protiv nas
Gdje im je ona dosadna igra o kojoj smo svi čitali? Odjednom svi igraju k'o navijeni.

Gdje im je ona dosadna igra o kojoj smo svi čitali? Odjednom svi igraju k'o navijeni.
Naš najlošiji igrač ove sezone je Glen Johnson.
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
velski xavi napreduje ebo nanu, a minjole radi previse prstenjak zeni pa nema osjecaja u prstima vise
- the scouser
- Kontakt:
Rekao bih Allen i Škrtel krivci za golove, zapravo možda kod prvog gola da dijele krivicu Allen i Lucas kao defanzivni vezni koji su dopustili dvojici igrača da se poigravaju onako na rubu šesnesterca, a Škrtel je lijeno ispratio Eto'a. Sve u svemu vrlo slabo poluvrijeme, vezni red u potpunosti zakazao, Henderson neprimjećen, a Allen katastrofalan. Strašan visoki presing Chelsea većinu meča. Što reče @paradajz, vjerovatno je do umora zbog nedostatka rotacije.
S obzirom da je i klupa vrlo ograničena, vjerovatno neće ni Rodgers ništa mijenjati, Alberto i Aspas eventualno.
S obzirom da je i klupa vrlo ograničena, vjerovatno neće ni Rodgers ništa mijenjati, Alberto i Aspas eventualno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Consigliere
- Kontakt:
Allen je beskoristan u svakom pogledu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Najvaznije da je Lucas bitan igrac za Liverpool.
priblizavmo se opasno ggmu
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.