http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;suarez000000 je napisao/la:moze li sopcast neko stavit ? hvala
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
gooooollll
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
toooooooooooooo skrtel!!!!!!!!!!!!
- Carragher23
- Kontakt:
Tooooooooooo,samo da ne gledam glupo branjenje Celzija cijelu utamicu,ajmo ubijte ih 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Lagano
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koja odbrana

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
He's our kepper,Belgian goalkepper.He's name is Samon Mingolet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
agger na beku 

Pod precku je Allene,pod precku 

nezna on sta je toOtelo je napisao/la:Pod precku je Allene,pod precku
Ako ostane ovako, na konju smo.
Valjda Rodgers skonta da ima panjeve u yebenoj sredini
Valjda Rodgers skonta da ima panjeve u yebenoj sredini
Ja te volim, volim Željo..
Treba izvest Allena, ubacit Aspasa il Alberta i sta bude...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
oj pa ovo je za plakat kakve golove primamo 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
F*ck it.
Daj onog malog.Kad je bal,nek je maskenbal.
Daj onog malog.Kad je bal,nek je maskenbal.
ja krampi
Slaba igra, ljudi vode zasluzeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.