Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zar postaje i takvi ljude ?velo60 je napisao/la:ovaj neutral je takva kretencina da se zapitam odakle mu toliko glasova mora da je kupovao accounte ko onda prodavao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potpis legendolegenda reala je napisao/la:Pa dobro, vjerovatno i jeste bolji/kvalitetniji forumaš Boccaccio od ferdya, ali nije najkvalitetniji na forumu nema teorije, ima bar pet stručnijih forumaša ako ne i više![]()
U ovoj anketi su se našli većinom forumaši koji lijepo pišu, 2-3 su baš stručna u sportu + lijepo pišu, ostatak su odlični pisci, ali sa znanjem ne odskaču nešto puno od ostatka foruma
kratko i jasno. aferimapocalyps je napisao/la:Ne pobedjuje kvalitet nego kvantitet.![]()
Masa je mama !
Donnie Darko je napisao/la:Mislim da je vrijeme i da okoncamo ovo.![]()
Cestitam navijacima zelje na tituli najboljeg forumasa.
Nismo mi krivi što je među nama najbolji forumašDonnie Darko je napisao/la:Mislim da je vrijeme i da okoncamo ovo.![]()
Cestitam navijacima zelje na tituli najboljeg forumasa.
Rio je samo kvalitetniji u postavljanu slika i gifova, pročitaj Bokača nekadBeyKopites je napisao/la:Ma ovako je bilo i prošle godine protiv @Redsa koji je zaslužio titulu, al' što neko napisa masa je mama.Masa je pobijedila a ne kvalitet.
A kakve koristi od njega ima raja koja ne navija za Zelju?RiverPlate je napisao/la:Rio je samo kvalitetniji u postavljanu slika i gifova, pročitaj Bokača nekadBeyKopites je napisao/la:Ma ovako je bilo i prošle godine protiv @Redsa koji je zaslužio titulu, al' što neko napisa masa je mama.Masa je pobijedila a ne kvalitet.
Ma kakvi,dosta i ovo.Nek uce oni koji ce se kandidovati za sljedeceg forumasa godine.Bosniacum Lilium je napisao/la:
steta sto ne ucis vise skole
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 6 gostiju.