Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
anonimni
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la anonimni » 25 dec 2013, 18:01

Vec se zaguzvalo, svaki post se Zeljo spominje u negativnom kontekstu, ako bi iko tamo krenuo raditi, morao bi lavinu pokrenuti da nadje 2 neprovokatorska posta u ova 2 dana, samo me zanima jesu li moderatori zivi jer je ono nemoguce propustiti...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2013, 09:34

moderatori su živi.

samo mi nije jasno zašto toliko željovaca piše na temi o Sarajevu i zašto očekujete da na toj temi čitate hvalospjeve o Osimu? Naravno da će se o Osimu pisati loše na temi posvećenoj FK Sarajevu. Naravno da će se o Ronaldu pisati loše na temi o Barceloni isl. Pa šta vi očekujete? Otvaraš temu o Sarajevu i isčudžavaš se što ljudi ne cijene i ne vole Želju. E baš čudno. :roll:

Generalno, nije zabranjeno imati loše mišljenje o Osimu, Musemiću, Grbavici ili Koševu. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Zabranjeno je ometati tok diskusije pričajući o jednom klubu na temi posvećenoj drugom klubu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 dec 2013, 11:34

Ja ne pisem na temi sarajeva (bar ne negativno) i kad otvorim temu, sta vidim ? Golubarnike, ismijavanje govorne mane Osima mladjeg, spominjanje Grbavice kao stocne pijace i Manijaka kao beraca zeljeza, necu da gledam hvalospjeve niti se nadam istim, ali, da li je potrebno vrijedjanje Zelje, clanova ekipe i navijaca ? Da se Zeljo spominje u negativnom kontekstu, ali bez gore navedenih stvari, OK, ali na golubarnike, Amawe i sl. ne treba sutjeti (naravno, ovo mislim i na Zeljovce koji misle slicno za sarajevo i to pisu na forumu)...

Kapiten Blue Traina

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 dec 2013, 11:38

anonimni je napisao/la:Ja ne pisem na temi sarajeva (bar ne negativno) i kad otvorim temu, sta vidim ? Golubarnike, ismijavanje govorne mane Osima mladjeg, spominjanje Grbavice kao stocne pijace i Manijaka kao beraca zeljeza, necu da gledam hvalospjeve niti se nadam istim, ali, da li je potrebno vrijedjanje Zelje, clanova ekipe i navijaca ? Da se Zeljo spominje u negativnom kontekstu, ali bez gore navedenih stvari, OK, ali na golubarnike, Amawe i sl. ne treba sutjeti (naravno, ovo mislim i na Zeljovce koji misle slicno za sarajevo i to pisu na forumu)...

:lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 dec 2013, 11:45

Osim nije forumas tako da javne licnosti nije zabranjeno vrijedjati,dok forumase jeste.Obje teme su u velikom qrcu kad jedan aldin,dona i jos milion nickova koje je napravio dodje na temu FKS i pisati neke gluposti i lazi.klasicno trollanje teme.

Ismijavanje Dine kontra ismijavanja Osima.Ista stvar
Ismijavanje Grbavice kontra ismijavanja Koseva(lavor,groblje,korida).Ista stvar

Na ovom forumu tesko da se sta pametno moze procitati na tim temama,opcenito pdf premier liga.Mislim da je vecina forumasa na ovom forumu zbog drugih pdf i tema koje su dosta kvalitetne.Da dolazim na ovaj forum da procitam nesto pametno o premer ligi sigurno da ovaj forum ne bi bio moj izbor.Jer jedni te isti likovi s obje strane zachatavaju obje teme.
1946

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 dec 2013, 11:52

@ Head
U dosta toga se slazemo, Aldin (koji je tu opet i koji stalno uleti s doskocicom) pocne i kraja nema, no sutis i cekas moderatora, na vasoj temi je u zadnja 2 dana (do Acinog posta sinoc) napisano max. 10 normalnih postova, ostalo sve "moj tata je bolji od tvog" uz obaveznu napomenu da smo beraci zeljeza sa stocne pijace... Dini se sigurno ne smiju jer ima govornu manu i ne potcrtavaju to, ko vrijedja bilo koga (nema veze sto nije na forumu) sigurno zasluzuje ban, primjer su Aldin kod nas i @ puding i @ GriFFoni kod vas, to postaje tesko gledati i pratiti nama koje ne interesuju djecacka prepucavanja, zato se dosta pametnih i povuklo s foruma, i ja bih da pratim samo PL...

Kapiten Blue Traina

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2013, 12:27

@anonimni,

Nema sta ti si u pravu, ali problem je to iskontrolisati. Sve su to provokacije i odgovori na provokacije. A najgore od toga sto ih je gomila djecijih. Na ovom forumu nema dovoljno ljudi koji bi pratili i brisali svaki post koji malo odstupa od teme.
To je vjerovatno i najveca mana ovog foruma, ali opet kad skontam, da li je uopste moguce da na jednoj temi normalnu diskusiju vode navijaci zelje i sarajeva.
#divovi

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2013, 12:42

anonimni je napisao/la:@ Head
U dosta toga se slazemo, Aldin (koji je tu opet i koji stalno uleti s doskocicom) pocne i kraja nema, no sutis i cekas moderatora, na vasoj temi je u zadnja 2 dana (do Acinog posta sinoc) napisano max. 10 normalnih postova, ostalo sve "moj tata je bolji od tvog" uz obaveznu napomenu da smo beraci zeljeza sa stocne pijace... Dini se sigurno ne smiju jer ima govornu manu i ne potcrtavaju to, ko vrijedja bilo koga (nema veze sto nije na forumu) sigurno zasluzuje ban, primjer su Aldin kod nas i @ puding i @ GriFFoni kod vas, to postaje tesko gledati i pratiti nama koje ne interesuju djecacka prepucavanja, zato se dosta pametnih i povuklo s foruma, i ja bih da pratim samo PL...

1. ne pada mi na pamet da banujem nekog zato što je napisao "Amaw". Ovo je navijački forum, nije Liga mladih lingvista. Šta vi očekujete da čitate, nije mi jasno? Isto kao da ti na tribini smeta što se ne govori književnim jezikom. Malo realnosti ne bi škodilo.

2. u danu kad čitav grad bruji prepucavanjima Tan - AntiTan, očekivati nešto drugo na temi FK Sarajevo je potpuna utopija. Nije tako samo na forumu ovih dana, tako je u svakoj kafani, haustoru, učionici...

3. kad počneš prijavljivati svakog ko na temi FK Željezničar napiše "hrenovke" počeću vjerovati u tvoju objektivnost, a i tada ću te zamoiliti da me poštediš 28 prijava sa iste teme kakve su me dočekale jutros. Pogubim se u prijavama gluposti, pa ne primjetim ozbiljne prijave... onda mi treba 3 sata da to sve isčistim.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2013, 12:46

Ovo bih predložio kao obaveznu lektiru za mnoge forumaše koji imaju naviku da prijave po 20 postova odjednom

slika

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 dec 2013, 14:00

admin je napisao/la:imaš pravo. Banujem onog ko je pokrenuo lavinu na 7 dana.
Oooops... to si ti.
Kaunas je napisao/la:[quote="maminho"meni osobno odvratan igrač provokator, bio je jedan od glavnih predvodnika ciganluka
po tebi Šimunić nije nista lose uradio, a spaha 'provokator' :roll:
maminho je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
calcio je napisao/la:Eno susjedi okupirali fifin facebook i svi su spremni za fasizam, svasta kako se brukaju.

..samo pokazuju pravo lice ;)
domoljubno lice

Ali vladajuća jugofilska manjina radi protiv domoljuba jer mrzi Hrvatsku.
[/quote]
Kako te nije sramota tako bezobzirno lagati? :?:
A vidim dokaze si izbrisao. Koji si ti jadnik.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 dec 2013, 17:31

predlažem da potražiš neki domoljubni forum sa većinom na vlasti, gdje nema jadnika kao ja.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jan 2014, 17:29

izgleda da neki na ovoj temi imaju spontane izljeve nacionalističkih osjećaja pa započinju takve rasprave. molim da ih se riješi po kratkom postupku.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jan 2014, 03:29

viKK je napisao/la:izgleda da neki na ovoj temi imaju spontane izljeve nacionalističkih osjećaja pa započinju takve rasprave. molim da ih se riješi po kratkom postupku.

Taj film na ovom forumu neces docekati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 jan 2014, 19:50

kad uđem na ovu temu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=10200 antivirus mi prijavljuje da je stranica zaražena. u pitanju je neka zaražena slika.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 jan 2014, 20:50

alan_kardec je napisao/la:kad uđem na ovu temu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=10200 antivirus mi prijavljuje da je stranica zaražena. u pitanju je neka zaražena slika.
Sad je bolje?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 jan 2014, 20:56

OK je sad.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 jan 2014, 17:09

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=5038" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako može netko ovdje da reaguje od moderacije,upropaštava se tema ovim off-topičarenjima i tkzv. zayebancijama,podvalama.
Ponašate se kao djeca,a meni imate nešto reći.Odrastite jednom zauvijek i malo više ozbiljnosti.
Hvala Bogu,ima pun q spamerskih tema gdje me možete zazvati i uputiti pokoju sočnu riječ da me kao obrukate.
Pozdrav.
Keep walking.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 jan 2014, 16:17

Na ovom forumu ocito vrijede dvostruki arsini. Kada se meni direktno vrijedja porodica doticni troll ne dobije ni opomenu ni ban a kada ja indirektno uvrijedim clana onda odmah ide ban. Pojedincima se ovdje dozvoljava nacionalizam, konstatno vrijedjanje i trolanje a nekima se ocito i za obicne sitnice daju banovi. ;)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 jan 2014, 17:19

A jesi li prijavio post u kojem te neko vrijedjao?

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 jan 2014, 17:33

admin je napisao/la:A jesi li prijavio post u kojem te neko vrijedjao?
jesam, mislim cak da taj post jos uvijek stoji na forumu.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.