Kakve crne dojave, manite se ljudi toga, pa valjda imate bogdu mozga..velo60 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kakve crne dojave, manite se ljudi toga, pa valjda imate bogdu mozga..velo60 je napisao/la:
Valjda je neko ispratio!zapadjecudo je napisao/la:Hendikep na Portland protiv Miamia 5,5 .. Čisto sumnjam da će ih Portland pobijediti 6 razlike zato, po meni, zicer 1.85 kontra-hendi
ps. sretno ko prati!
slazem se sa svim...gledao sam Lewisa i svidja mi se ono sto sam vidio dok je kod Wade-a skroz obrnuto,mislim da je prvo kolo bas jedva prosaobevanda4 je napisao/la:Pikado: 1/4 finale SP-a
James Wade (+1,5) - Adrian Lewis / 2 @1,74
Lewis u životnoj formi. 3 puta je osvajao SP, ove godine mu je glavni konkurent Phil Taylor nenadano ispao u 2. kolu (na kvoti 1,01) tako da između njega i osvajanja 4. titule svjetskog prvaka stoje još 3 meča.. Sve teži od težega, al mislim da ga nitko osim gore spomenutog Taylora nema snage zaustaviti. Wade s druge strane, iako dobar igrač, jako je slab psihički. Prijeđe li Lewis u rano vodstvo ne vjerujem da će se James vratiti tek tako. Do sada je protiv puno slabijih igrača prolazio "na guzove" što se kaže. Iznenadila me pobjeda od 4-0 u osmini finala protiv pridošlice Petersena.. Ali kvaliteta Petersena i Lewisa je nemjerljiva, valjda shvaćate o čemu pričam. Da bi prošao ovaj bet, Wade ne smije uhvatiti 4 seta. Očekujem kvalitetan meč i pobjedu Adriana u konačnici. Svi ljubitelji ovog sporta glavama su već u polufinalu kad će snage odmjeriti (ako sve bude po planu) : "Jackpot" Lewis i "Green machine" van Gerwen koji će večeras morati pobijediti zayebanog Webstera. Zanimljiva noć očekuje sve nas koji pratimo, u to nema sumnje.
Pozdrav i sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.