FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jan 2010, 22:58

Rummenige izjavio da ce pod svaku cijenu pokusati zadrzati Riberya. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Takodjer i da se Kroos na ljeto sigurno vraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jan 2010, 23:01

kakav riberi i bakrači on je i njegova hanuma već mislima u madridu, bolje je da držite staklenoga kao kap vode na dlanu, jer ne moze taraba profulati šansi koliko on može pripremiti

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2010, 23:03

Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 jan 2010, 23:05

napokon!! :) :)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jan 2010, 23:14

rob do bagro je napisao/la:Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
čuj tko šiša hanumu, ako ona kaze da se sele u gradačac njemu je da pakuje kofere

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2010, 23:15

bh hrvat je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
čuj tko šiša hanumu, ako ona kaze da se sele u gradačac njemu je da pakuje kofere
A sta cemo ako ostane ha?

SMRT FASIZMU!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jan 2010, 23:17

ako ostane, svi sretni osim bayerna i henesa. nesto slicno poput balaka

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2010, 23:18

bh hrvat je napisao/la:ako ostane, svi sretni osim bayerna i henesa. nesto slicno poput balaka
:lol: :lol: :lol:

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jan 2010, 23:43

ribery je napisao/la:Rutinski, da je bilo vise srece, moglo je biti vise komada.
Tacno tako. Prvo poluvreme malo veca gnjavaza, dok je na kraju sve leglo na svoje.
bh hrvat je napisao/la: iduće kolu idu jednoj od najboljih ekipa u švabskoj ligi.
Slazem se, Werder je po mnogima igracki jedna od najboljih ekipa u Bundesligi.
I.....sta nas tamo ocekuje, jos jedna pobjeda u nizu :D
The Game je napisao/la:Rutinski........
geronimo
roy_makaay je napisao/la: Schweini i Mueler najtanji veceras po meni,Gomez bez sreće kao i Olić
Schweini u zadnje vrijeme igra poziciju koja nije toliko zahvalna za obicne gledaoce. Ali lik uradi za ekipu ogroman posao, uostalom sam je trazio da ga prekomanduju u sredinu.
Mali Milenko nastavlja tamo gdje je stao jesenas, a to je...malo losija forma. O Gomezu necu puno u nadi da ce me ponovo demantovati. Prava bitka za mjesto u ekipi se ocekuje izmedju Olica i Klozea.
Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jan 2010, 23:50

geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor. 8-)
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jan 2010, 23:54

moustapha je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor. 8-)
Sta to ba pricate???? Bommel je veceras bio vrlo dobar. Iako ono moze mnogo bolje, veceras nije bilo lose. S obzirom da znamo kakve ja partije pruzao, veceras je bilo zadivljujuce. :) :) :) :)
Jos je i asistenciju imao. :D :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 16 jan 2010, 00:04

bh hrvat je napisao/la:
hahahh....najjaci !!! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 00:12

moustapha je napisao/la:
Bommel je levat da ga nema veceg! Znam ja da svaka ekipa mora imati svog drvosjecu ala Gattuso, ali ovaj nas mesar nije vrijedan toga. Bayern je u jesenjem dijelu zauzeo prvo mjesto po Fairplay listi, a mozete zamisliti sta bi tek bilo da nam ovog nije u ekipi. Doveden je Tymo (doduse mimo galovog znanja) za 11 mio. i sta treba sad da nam taj igrac sjedi na klupi, dok kapiten samo zna igraca pokositi ili mlatarati rukama. :roll:
Najzalosnije je sto LvG vjeruje Marku (iz kojih svih razloga, nebitno), i sto ce ovaj vjerovatno ponovo produziti ugovor (makar na jednu god.), a Tymo ce letiti vanka.
Valjda ste svi culi, da i ovaj sminker ima svojih buba, koje lako ne prolaze u Minhenu. Frajer doveo iz Rusije svoje frizere, sminkere, masazere...
Vom Jäger zum Gejagten

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jan 2010, 00:17

geronimo je napisao/la:
Bommel je levat da ga nema veceg! Znam ja da svaka ekipa mora imati svog drvosjecu ala Gattuso, ali ovaj nas mesar nije vrijedan toga. Bayern je u jesenjem dijelu zauzeo prvo mjesto po Fairplay listi, a mozete zamisliti sta bi tek bilo da nam ovog nije u ekipi. Doveden je Tymo (doduse mimo galovog znanja) za 11 mio. i sta treba sad da nam taj igrac sjedi na klupi, dok kapiten samo zna igraca pokositi ili mlatarati rukama. :roll:
Najzalosnije je sto LvG vjeruje Marku (iz kojih svih razloga, nebitno), i sto ce ovaj vjerovatno ponovo produziti ugovor (makar na jednu god.), a Tymo ce letiti vanka.
Valjda ste svi culi, da i ovaj sminker ima svojih buba, koje lako ne prolaze u Minhenu. Frajer doveo iz Rusije svoje frizere, sminkere, masazere...
ko protiv reala u LP kad je dao gol za 3:2 :mrgreen: :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2010, 00:24

Cestitke svim navijacima Bayerna na ovom formu na zasluzenoj pobjedi od 2-0 nad Hoffenheimom i prvom mjestu na tabeli nakon 608 dana. Sto se tice igre mislim da pobjeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 jan 2010, 00:29

geronimo je napisao/la:
geronimo
:?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 01:09

The Game je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
geronimo
:?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sta se cudis "sveti sisoje"? :D
Prva stvar je da se ja slazem sa tvojim komentarom, a druga je, zar nije mogao biti kraci!? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 jan 2010, 01:17

geronimo je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzit
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 01:29

HuX je napisao/la: ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzit
Ma nece produziti na 2 ili 3 godine, nema sanse. Lik ce biti zadovoljan ako dobije jednogodisnji ugovor, to mu je kapak! Taj je i lani dobio, ali racunajuci da ga Gaal gotivi, mnogi misle da ce biti nesto vise.
Ima Bayern svoju politiku, koju sprovodi vec neko vrijeme, sto se tice malo "starijih" igraca. To ni Galac nece promjeniti, koliko god mu se njegov sunarodnjak dopadao. :mrgreen:

Dobar ti potpis, mislim na onu prvu recenicu :)
Vom Jäger zum Gejagten

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 16 jan 2010, 01:33

geronimo je napisao/la:
HuX je napisao/la: ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzit
Ma nece produziti na 2 ili 3 godine, nema sanse. Lik ce biti zadovoljan ako dobije jednogodisnji ugovor, to mu je kapak! Taj je i lani dobio, ali racunajuci da ga Gaal gotivi, mnogi misle da ce biti nesto vise.
Ima Bayern svoju politiku, koju sprovodi vec neko vrijeme, sto se tice malo "starijih" igraca. To ni Galac nece promjeniti, koliko god mu se njegov sunarodnjak dopadao. :mrgreen:

Dobar ti potpis, mislim na onu prvu recenicu :)
Ma znam da se igraci 30+ godina potpisuju na jednu godinu, al bas sam neki dan procito da bi mogli napravit iznimku sa Bommelom, zbog njegove izjave da bi volio zavrsiti karijeru u Bayernu.ja se nadam da od toga nema nista.

hvala, hvala :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.