FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ibro van der Halilović i Meho Rin Tin Tin Sušić su pojačanja...
Lijepo je pobijediti,pa makar i na male.Pobjednicki mentalitet se gradi samo pobjedama.Svaka je vazna.
Lijepo je pobijediti,pa makar i na male.Pobjednicki mentalitet se gradi samo pobjedama.Svaka je vazna.
- champions1921
E vala ovi turniri nemaju nikakav takmicarski znacaj i da se ja pitam zaobilazio bi ih u sirokom luku ili bi slao kadete cisto da se ispostuje turnir.. Dobio ili izgubio nikakve koristi nemas a igraci rizikuju povrede..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
sad sam sjedio s jednim albancem , kaze da je igrao u zelji , zove se asim prepoli , kaze dva igraca s kosova dolaze u zelju?? znal ko sta vise ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
aRsim prepoli je igrao za Zelju!lucif3R666 je napisao/la:sad sam sjedio s jednim albancem , kaze da je igrao u zelji , zove se asim prepoli , kaze dva igraca s kosova dolaze u zelju?? znal ko sta vise ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Samo za one sto bi guzice za titulu dali,Abramovic da vas kupi za ZELJU ste mali !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
ozbiljan sam za prepolia , a jos da dodam da je amar sa direktorom violete ovih dana vidjen , pa suradnja je na pomolu 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nermin Zolotić: Povreda je u potpunosti sanirana.
Prvotimac Fudbalskog kluba Željezničar Nermin Zolotić posjetio je danas kućicu svog kluba na ''Sarajevo Holiday Marketu''.
Defanzivni veznjak aktuelnog prvaka BiH, koji je u aprilu ove godine na utakmici protiv Zrinjskog pretrpio težak lom noge, vjeruje da će u nastavku sezone biti potpuno spreman da konkuriše za prvi tim Željezničara, javlja Fena.
U izjavi za agenciju Fena Zolotić je naglasio da je povreda iza njega, te da već razmišlja o povratku na nogometne terene.
"Spremam se za nastavak sezone, a povreda je u potpunosti sanirana. U januaru ću se priključiti pripremama ekipe. Dat ću sve od sebe da se vratim u prvu postavu, ali znam da neće biti lako", kazao je Zolotić.
Mladi nogometaš očekuje da će se Željezničar i ove godine boriti za ''duplu krunu''.
Prvotimac Fudbalskog kluba Željezničar Nermin Zolotić posjetio je danas kućicu svog kluba na ''Sarajevo Holiday Marketu''.
Defanzivni veznjak aktuelnog prvaka BiH, koji je u aprilu ove godine na utakmici protiv Zrinjskog pretrpio težak lom noge, vjeruje da će u nastavku sezone biti potpuno spreman da konkuriše za prvi tim Željezničara, javlja Fena.
U izjavi za agenciju Fena Zolotić je naglasio da je povreda iza njega, te da već razmišlja o povratku na nogometne terene.
"Spremam se za nastavak sezone, a povreda je u potpunosti sanirana. U januaru ću se priključiti pripremama ekipe. Dat ću sve od sebe da se vratim u prvu postavu, ali znam da neće biti lako", kazao je Zolotić.
Mladi nogometaš očekuje da će se Željezničar i ove godine boriti za ''duplu krunu''.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
glasajte svi za naseg brata po plavoj krvi boccaccio-a
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=8192" onclick="window.open(this.href);return false;
fali mu 15 glasova da odbrani titulu najboljeg forumasa!!! sta je to za manijake?????????
inace, ovaj rio ferdy je pitar!!!!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=8192" onclick="window.open(this.href);return false;
fali mu 15 glasova da odbrani titulu najboljeg forumasa!!! sta je to za manijake?????????
-
- Kontakt:
SRETNA NOVA 2014 PLAVOJ BRACI
molba administraciji:pocistite forum od smorova u Novoj godini
molba administraciji:pocistite forum od smorova u Novoj godini
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
ko ne glasa navija za torpedo!!velo60 je napisao/la:glasajte svi za naseg brata po plavoj krvi boccaccio-a
29. decembra 1946. godine u nedjelju po veoma teškom i klizavom terenu, koji je bio prekrivem snijegom, odigrana je utakmica između Željezničara i Torpeda (današnji FK Sarajevo) u kojoj je pobjedio FK Željezničar sa 9:1 . Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0 . Ovo je ujedno i najveća pobjeda "Želje" nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Rijetke napade Torpeda, razbijao je uglavnom srednji red Željezničara. U prvom poluvremenu Željezničar je u svemu nadmašio svog protivnika i postigao čak pet golova. U nastavku mreža Alajbegovića zatresla se još četiri puta, a počasni gol za Torpedo dao je Novo iz penala.
Golove za FK Željezničar su postigli: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Rijetke napade Torpeda, razbijao je uglavnom srednji red Željezničara. U prvom poluvremenu Željezničar je u svemu nadmašio svog protivnika i postigao čak pet golova. U nastavku mreža Alajbegovića zatresla se još četiri puta, a počasni gol za Torpedo dao je Novo iz penala.
Golove za FK Željezničar su postigli: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Željeznicar za život cijeli !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bajic trenutno prvi strijelac turnira. Danas protiv Vratnika samo u prvom poluvremenu zabio 6 golova...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Siris dezinformacije 14 glasova mu trebavelo60 je napisao/la:glasajte svi za naseg brata po plavoj krvi boccaccio-a

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li mi danas igramo u finalu, ako da, u koliko se igra? Hvala
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ocami, vodi bokaco... glasao naravno za njega...zeljocity je napisao/la:Siris dezinformacije 14 glasova mu trebavelo60 je napisao/la:glasajte svi za naseg brata po plavoj krvi boccaccio-a
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.