naučno dokazano da se može vijoriti u vakuumuCrank je napisao/la:I zastava koja se viori gdje se vioriti ne mozeQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Neil Armstrong 1969 - prvi covjek na mjesecu
tad je nastala njegova uzrecica ovo je mali korak za covjeka ali velik za covjecansvto
Legendarne slike
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Legendarne slike
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Isto tako je dokazano da oko Zemlje postoji pojas radijacije koji covjek ne moze izdrzati.
Celik!3,2,2.
Bas tako. @Marsal odakle ti to da su priznali ?AllGunsBlazing je napisao/la:Isto tako je dokazano da oko Zemlje postoji pojas radijacije koji covjek ne moze izdrzati.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, sto je postavi, dobri covjece? Znas da ce se teoreticari i veliki borci protiv americkog zla zaletiti k'o muhe na **** 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dolazak Franza Ferdinanda na Ilidzu,25.6.1914 tri dana prije atentata.

Trenutak kada su snage zakona tadašnje AU vladavine,savladali Gavrila u njegovom pokušaju samoubistva nakon atentata.

Trenutak kada su snage zakona tadašnje AU vladavine,savladali Gavrila u njegovom pokušaju samoubistva nakon atentata.
Danis Tanović podiže Oskar za svoju zemlju, za Bosnu i Hercegovinu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
da je znao ne bi nikadConsigliere je napisao/la:Pa, sto je postavi, dobri covjece? Znas da ce se teoreticari i veliki borci protiv americkog zla zaletiti k'o muhe na ****

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je rekao da mrzim Ameriku? Samo neke stvari mroaju biti razjasnjene inace se ljudi truju pogresnim informacijama.
Inace sav taj svemirski sistem je porijeklom iz Jugoslavije.
http://science.howstuffworks.com/dictio ... s-info.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Debljina tog pojasa je od 1000 km do 25000 km. Mislim da su sanse da neko takvu radijaciju prezivi i to dva puta veeeeeeeeeeeeoma male.
Inace sav taj svemirski sistem je porijeklom iz Jugoslavije.
http://science.howstuffworks.com/dictio ... s-info.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Debljina tog pojasa je od 1000 km do 25000 km. Mislim da su sanse da neko takvu radijaciju prezivi i to dva puta veeeeeeeeeeeeoma male.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
I znači ti tvrdiš da nijedan čovjek nije otišao u svemir?
buraz, za tu radijaciju ako je i moguća, misliš da ameri nisu našli "lijek"?
Likovi naprave avion "stealth" tehnologije, da zaobiđu radar, a da nisu u stanju napraviti nepropusni materijal, tj. da kroz njega ne mogu proći te radioaktivne zrake..de de
kad radiš slikanje kod doktora na rentgenu, staviš na muda komad olova i ne zrači te po mudima
a šta su ameri sposobni napravit..
Likovi naprave avion "stealth" tehnologije, da zaobiđu radar, a da nisu u stanju napraviti nepropusni materijal, tj. da kroz njega ne mogu proći te radioaktivne zrake..de de

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jao likova, moon landing lazirano, covjek ne moze prezivjeti u svemiru (
), e brate, haj nemojte postavljati te slike uopce, sto rece covjek gore, toliko teoreticara i ovih iskompleksiranih ''americkim zlom, demokracijom, licemjerjem'' ili cime vec ne, da se zaista ne isplati.

...Život za Široki...
- tyler durden
- Kontakt:
Ljudi zive u 2014. godini i jos uvijek ne vjeruju da je covjek sletio na mjesec 

daj nemojte spamat temu bezveze, stavljajte ako imate sta zanimljivo, ako ne, imate temu misterije svjetske, itd...
(ovo sam boldirao jer se furam da sam moderator)
(ovo sam boldirao jer se furam da sam moderator)

madridist je napisao/la:Karl Power,vidi kako ga Keane gleda
kako li mu je samo to uspjelo,svaka mu čast

A German soldier returns home only to find his family no longer there. Frankfurt, 1946

Charles C. Ebbets takes a photo from atop a skyscraper in New York City, 1905

Germans posing with a French prisoner of war. France, 1940
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:

Mislim da za ovu nije potreban neki poseban opis. Najlegendarnija slika.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BRAZIL

nakon 50 godina pao snijeg u sahari (2012.)

- Timewriter
- Kontakt:

James Dean idol mnogim generacijama.Slika iz filma Giant,koji je prikazan poslije njegove smrti.Za ulogu u tom filmu posthumno mu je dodijeljen oskar.
Jedna koja je bitna za nas.Potpisivanje Daytonskog mirovnog sporazuma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.