Takodjer i da se Kroos na ljeto sigurno vraca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
čuj tko šiša hanumu, ako ona kaze da se sele u gradačac njemu je da pakuje kofererob do bagro je napisao/la:Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
A sta cemo ako ostane ha?bh hrvat je napisao/la:čuj tko šiša hanumu, ako ona kaze da se sele u gradačac njemu je da pakuje kofererob do bagro je napisao/la:Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
bh hrvat je napisao/la:ako ostane, svi sretni osim bayerna i henesa. nesto slicno poput balaka
Tacno tako. Prvo poluvreme malo veca gnjavaza, dok je na kraju sve leglo na svoje.ribery je napisao/la:Rutinski, da je bilo vise srece, moglo je biti vise komada.
Slazem se, Werder je po mnogima igracki jedna od najboljih ekipa u Bundesligi.bh hrvat je napisao/la: iduće kolu idu jednoj od najboljih ekipa u švabskoj ligi.
geronimoThe Game je napisao/la:Rutinski........
Schweini u zadnje vrijeme igra poziciju koja nije toliko zahvalna za obicne gledaoce. Ali lik uradi za ekipu ogroman posao, uostalom sam je trazio da ga prekomanduju u sredinu.roy_makaay je napisao/la: Schweini i Mueler najtanji veceras po meni,Gomez bez sreće kao i Olić
Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor.geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
Sta to ba pricate???? Bommel je veceras bio vrlo dobar. Iako ono moze mnogo bolje, veceras nije bilo lose. S obzirom da znamo kakve ja partije pruzao, veceras je bilo zadivljujuce.moustapha je napisao/la:Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor.geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
hahahh....najjaci !!!bh hrvat je napisao/la:čuj tko šiša hanumu, ako ona kaze da se sele u gradačac njemu je da pakuje kofererob do bagro je napisao/la:Ko sisa hanumu...ona ako hoce nek ide u Madrid, Bilal ostaje u Minkenu.
Bommel je levat da ga nema veceg! Znam ja da svaka ekipa mora imati svog drvosjecu ala Gattuso, ali ovaj nas mesar nije vrijedan toga. Bayern je u jesenjem dijelu zauzeo prvo mjesto po Fairplay listi, a mozete zamisliti sta bi tek bilo da nam ovog nije u ekipi. Doveden je Tymo (doduse mimo galovog znanja) za 11 mio. i sta treba sad da nam taj igrac sjedi na klupi, dok kapiten samo zna igraca pokositi ili mlatarati rukama.moustapha je napisao/la:Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor.geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.
ko protiv reala u LP kad je dao gol za 3:2geronimo je napisao/la:
Bommel je levat da ga nema veceg! Znam ja da svaka ekipa mora imati svog drvosjecu ala Gattuso, ali ovaj nas mesar nije vrijedan toga. Bayern je u jesenjem dijelu zauzeo prvo mjesto po Fairplay listi, a mozete zamisliti sta bi tek bilo da nam ovog nije u ekipi. Doveden je Tymo (doduse mimo galovog znanja) za 11 mio. i sta treba sad da nam taj igrac sjedi na klupi, dok kapiten samo zna igraca pokositi ili mlatarati rukama.![]()
Najzalosnije je sto LvG vjeruje Marku (iz kojih svih razloga, nebitno), i sto ce ovaj vjerovatno ponovo produziti ugovor (makar na jednu god.), a Tymo ce letiti vanka.
Valjda ste svi culi, da i ovaj sminker ima svojih buba, koje lako ne prolaze u Minhenu. Frajer doveo iz Rusije svoje frizere, sminkere, masazere...
geronimo je napisao/la:geronimoThe Game je napisao/la:Rutinski........
Sta se cudis "sveti sisoje"?The Game je napisao/la:geronimo je napisao/la:geronimoThe Game je napisao/la:Rutinski........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzitgeronimo je napisao/la:Bommel je levat da ga nema veceg! Znam ja da svaka ekipa mora imati svog drvosjecu ala Gattuso, ali ovaj nas mesar nije vrijedan toga. Bayern je u jesenjem dijelu zauzeo prvo mjesto po Fairplay listi, a mozete zamisliti sta bi tek bilo da nam ovog nije u ekipi. Doveden je Tymo (doduse mimo galovog znanja) za 11 mio. i sta treba sad da nam taj igrac sjedi na klupi, dok kapiten samo zna igraca pokositi ili mlatarati rukama.moustapha je napisao/la:Apsolutno tacno. Igra na vrlo vaznoj poziciji za tim i ima veliko povjerenje trenera. Mislim da nije dobro da bilo koji igrac ima zagarantovano mjesto u ekipi. Ako nastavi da pruza prosjecne partije sve cemo vise osluskivati sta se desava sa Khedirom i navijati da Bommel ne produzi ugovor.geronimo je napisao/la: Bommel ponovo za povratit', njegov odlazak/ostanak me brine isto kao i Riberijev.![]()
Najzalosnije je sto LvG vjeruje Marku (iz kojih svih razloga, nebitno), i sto ce ovaj vjerovatno ponovo produziti ugovor (makar na jednu god.), a Tymo ce letiti vanka.
Valjda ste svi culi, da i ovaj sminker ima svojih buba, koje lako ne prolaze u Minhenu. Frajer doveo iz Rusije svoje frizere, sminkere, masazere...
Ma nece produziti na 2 ili 3 godine, nema sanse. Lik ce biti zadovoljan ako dobije jednogodisnji ugovor, to mu je kapak! Taj je i lani dobio, ali racunajuci da ga Gaal gotivi, mnogi misle da ce biti nesto vise.HuX je napisao/la: ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzit
Ma znam da se igraci 30+ godina potpisuju na jednu godinu, al bas sam neki dan procito da bi mogli napravit iznimku sa Bommelom, zbog njegove izjave da bi volio zavrsiti karijeru u Bayernu.ja se nadam da od toga nema nista.geronimo je napisao/la:Ma nece produziti na 2 ili 3 godine, nema sanse. Lik ce biti zadovoljan ako dobije jednogodisnji ugovor, to mu je kapak! Taj je i lani dobio, ali racunajuci da ga Gaal gotivi, mnogi misle da ce biti nesto vise.HuX je napisao/la: ma lik je najveca Byernova sramota, lik je kapiten jedne od najvecih evropskih ekipa, a ponasa se ko da igra u BiH premier ligi.nije ni sjena od onog Bommela koji je igrao u PSV-u.Tymu treba stavit na zadnjeg defanzivnog, nek covjek radi poso za koji je doveden.Samo me brine da ne produze s njim na 2 ili mozda 3 godine, jer ga LVG podrzava maximalno.Nadajmo se da nece nikako produzit
Ima Bayern svoju politiku, koju sprovodi vec neko vrijeme, sto se tice malo "starijih" igraca. To ni Galac nece promjeniti, koliko god mu se njegov sunarodnjak dopadao.![]()
Dobar ti potpis, mislim na onu prvu recenicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.