a kako su suci bodovali ne znam ja bi dao prve dvije futiću i četvrtu, a Huntu treću 10-8 i petu s tim što je sudija zezno stvar u petoj kad je prekino borbu jer je futić bio u nokdaunu.
Kako možeš da ne gotivš Shoguna
Moderator/ica: rio_Ferdy88

ma ima ti u turskoj jako puno ljudi porijeklom iz bosne koji su vec nekoliko generacija unazad u turskoj... jos od vremena austro-ugarske se dosta raje odselilo tamo.work je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo što je uradio GSP. Da je čisto dobio Hendricksa, rekao bih:" Ok, čovjek se hoće povući." Ovako izgleda kao da bježi, nejse.
Razoran knockout Johnsona. Samo je trebao prestati sa G&P kada je viodio da je ovj out, ali je teško to odlučiti pod adrenalinom.
Faber odlično izgleda, mora se priznati, potpuno je demolirao McDonalda. Radujem se sljedećoj borbi Fabera da li može uzeti pojas?!
Ozkilic dobar. Ima li u Turskoj ovih prezimena na ić, da nije sa naših prostora.
Green dobar boks. Malo mi je žao što je Healy poražen, ali zasluženo, nema dvojbe.
da ne zaboravim Louzon, uvijek zanimljivo gledati, good job!
Da.alevkov je napisao/la:Standardno vrijeme vcrs zar ne?
Ja stvr ne znam sta ce biti u toj borbi, izvalit cu se vcrs grickalice i neku finu klopu pa uzivancija uz koje pivce. Ne pamtim ovako napucan event odavno. Miesha protiv Ronde i Barnet protiv Browna su mi jos bolje borbe nego Headliner.tyler durden je napisao/la:Da.alevkov je napisao/la:Standardno vrijeme vcrs zar ne?
Weidmann do pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.