Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ja ne znam za Mainz,a bilo je price jos za Munchen 1860 i St.Pauli.DonPippo9 je napisao/la:Imam jedno pitanje koje odavno želim postaviti ali uvijek mi ode s uma.. mnogo puta do sad sam slušao da je Bayern spasio bankrota Mainz, Borussiu i još neki klub čini mi se. Da li je to učinjeno isključivo iz dobre volje uprave Bayerna ili su Bavarci upravo imali nešto od toga? Može i na pp
Poduzi je spisak mogu ti reći...DonPippo9 je napisao/la:Imam jedno pitanje koje odavno želim postaviti ali uvijek mi ode s uma.. mnogo puta do sad sam slušao da je Bayern spasio bankrota Mainz, Borussiu i još neki klub čini mi se. Da li je to učinjeno isključivo iz dobre volje uprave Bayerna ili su Bavarci upravo imali nešto od toga? Može i na pp
Mozda malo neumesno ali me bilal Jusuf na ovoj slici neodoljivo podseca na Grgu Piticarob do bagro je napisao/la:Zaboravio si ovu doktore.![]()
Alemannia Aachen,Hertha,Darmstadt,Karlsruhe,Dortmund,Dynamo Dresden,Munchen 1860,St.Pauli,Fortuna Sittard,Hansa...Dajem ruku u vatru da ima jos koji klub(prije par mjeseci sam nasao clanak o tome a sad vise tog clanka nema na netu,mislim da je tocan broj 11 ili 12).Uglavnom je rijec o prihvacanju ponude da se igra prijateljska utakmica tako da domacini napune stadion i dobro zarade od prodaje ulaznica a inace najpoznatiji primjer humanitarnog rada je bila pomoć 2004. godine žrtvama tsunamija u Šri Lanci, kada su igrači i službenici skupili 600.000 eura od kojih je izgrađena škola, i obnovljeno područje Trincomalee.DonPippo9 je napisao/la:Imam jedno pitanje koje odavno želim postaviti ali uvijek mi ode s uma.. mnogo puta do sad sam slušao da je Bayern spasio bankrota Mainz, Borussiu i još neki klub čini mi se. Da li je to učinjeno isključivo iz dobre volje uprave Bayerna ili su Bavarci upravo imali nešto od toga? Može i na pp
Vjerovatno nije istina, ali 11 milionaOmerbavarac je napisao/la:BILD potura informaciju da ce Lewa dobiti cetverogodisnji ugovor i da ce zaradjivati 11 miliona po sezoni.
Klupko se polako odmotava, vidjecemo na sta ce ovo sve izaci.
Vjerovatno je to neto iznos, tako da on na ruke ne dobija toliki novac.Lillard0 je napisao/la: Vjerovatno nije istina, ali 11 miliona![]()
![]()
..
Ocigledno sam ponovo pomijesao ta dva po meni cudna pojma. Ekonomija mi definitivno nikad nije bila draga.geronimo je napisao/la:Bruto valjda.![]()
Nemoj zaboraviti Pepove lazne 9-ke.schweinsteiger je napisao/la: Pored bulldoga Mandze i snalazljivog Tomice da neke Levate dovodimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.