FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 dec 2013, 18:47

lucif3R666 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:Samo jedno pitanje , kad bi neki milijarder kupio zeljeznicar , dali to znaci da je njegov i stadion kao sve objekte sto pripadaju zeljeznicarru ?
Ma jok, kupio bi samo dugove. :mrgreen:

Naravno da mu je u interesu da kupi sve u kompletu, pogotovo ako stadion ima dobru lokaciju, kao sto Grbavica realno i ima.
pa pitam da li je zemljiste kao i stadion zeljin 1/1 to pitam :) onda vrijedi ulozit u zelju ima se objekata :)
Problem je sto ne moze kupiti jer to zakonski nije izvodivo, jos, sto je veliko sranje.

E sada, dok je ovakav zakon jedino sto mozemo, tj, napraviti isti model kao i Sarajevo, naci covjeka koji je spreman uloziti, tj, profitirati od Zelje...

EDIT: Ko ce igrati od nasih na ovim turnirima i da li ce biti organizovanog pracenja Manijaka ovog turnira? Hvala

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 dec 2013, 19:20

Oldschool, za mustuluka si ako je tako!

Prica je dublja i nije za dusmana i javnih foruma...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 27 dec 2013, 23:48

SAHM: Od 14 sati vas dočekuje Nermin Zolotić

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-od-14-sati ... otic/7616/" onclick="window.open(this.href);return false;

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 dec 2013, 00:56

Ovu pricu oko ulaganja u rivalski klub treba popratiti naravno,ali cisto sa fudbalskog apekta pracenja jacine konkurencije.

Zeljin cilj od Amarovog povratka je stvaranje Zelje koji ce zivjeti sam od sebe,od svojih novaca ne zaviseci ni od kog drugoga,tj.dovodjenje Zelje na nivo Dinama,Partizana,Maribora koji zive od Euro novaca i 1-2 jaca transfera godisnje u inostranstvo,koja pokrivaju vecinu budzeta.Da bi dosli na taj nivo potrebni su prije svega Euro uspjesi,i bolji rad u mladjim kategorijama,gdje lezi "Zeljin novac".
Po meni period od 2009-2013 godine predstavlja jedan zaokruzen ciklus u kojem je Zeljo postavio zadacu svim klubovima na duzi vremenski period kada su u pitanju trofeji,titule...

Na nasu zalost nije bilo veceg Euro uspjeha kojim bi miljama odmakli daleko od ostalih,za to je bilo potrebno vise novaca,ova "nova strategija" promoviranja nekoliko talentovane djece u prvi tim treba upravo to da omoguci,jer kako sam rekao tu lezi nas novac,nemamo ga potrebe gdje drugo traziti ako necemo da zavisimo od bjelosvjetskih uhljupa koji ne znaju pravila fudbalske igre i kojima su fudbalski klubovi igracke,
SLOBODA NAVIJAČIMA

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 dec 2013, 02:34

ennis je napisao/la:Ovu pricu oko ulaganja u rivalski klub treba popratiti naravno,ali cisto sa fudbalskog apekta pracenja jacine konkurencije.

Zeljin cilj od Amarovog povratka je stvaranje Zelje koji ce zivjeti sam od sebe,od svojih novaca ne zaviseci ni od kog drugoga,tj.dovodjenje Zelje na nivo Dinama,Partizana,Maribora koji zive od Euro novaca i 1-2 jaca transfera godisnje u inostranstvo,koja pokrivaju vecinu budzeta.Da bi dosli na taj nivo potrebni su prije svega Euro uspjesi,i bolji rad u mladjim kategorijama,gdje lezi "Zeljin novac".
Po meni period od 2009-2013 godine predstavlja jedan zaokruzen ciklus u kojem je Zeljo postavio zadacu svim klubovima na duzi vremenski period kada su u pitanju trofeji,titule...

Na nasu zalost nije bilo veceg Euro uspjeha kojim bi miljama odmakli daleko od ostalih,za to je bilo potrebno vise novaca,ova "nova strategija" promoviranja nekoliko talentovane djece u prvi tim treba upravo to da omoguci,jer kako sam rekao tu lezi nas novac,nemamo ga potrebe gdje drugo traziti ako necemo da zavisimo od bjelosvjetskih uhljupa koji ne znaju pravila fudbalske igre i kojima su fudbalski klubovi igracke,

tako nekako
naravno da to treba pratiti, moglo bi to imati bitnog uticaja na ligu.

ali ne treba pretjerivati, po principu prvo skoči pa reci hop treba prvo pričekati i vidjeti kako će se sve to razvijati i da li će torpedo ići u pozitivnom ili negativnom smjeru

dakle, k'o i obično ... lakapo!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 dec 2013, 12:35

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-je ... bih/121112" onclick="window.open(this.href);return false;

Čuo sam da su mu sinovi u mlađim kategorijama, jel istina?
Grbavica naš je Hram!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 dec 2013, 18:01

Sta je ovo nigdje nikoga citav dan.Imali kakvih novosti? :?:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 dec 2013, 18:02

corleone87 je napisao/la:Sta je ovo nigdje nikoga citav dan.Imali kakvih novosti? :?:
Sve se rastalilo :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 dec 2013, 18:03

corleone87 je napisao/la:Sta je ovo nigdje nikoga citav dan.Imali kakvih novosti? :?:
kaze mi cl uprave da su 2 super igraca pred potpisom nece da kaze imena i ceka se jos antolovic s cim bi bila zaokruzena pojacanja za zimu........ ceka se Amar iz Irske da sleti :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 28 dec 2013, 18:56

super je napisao/la:
kaze mi cl uprave da su 2 super igraca pred potpisom nece da kaze imena i ceka se jos antolovic s cim bi bila zaokruzena pojacanja za zimu........ ceka se Amar iz Irske da sleti :D
nece se antolovic vracati na grbavicu, nemoj lagati ljude :)

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 dec 2013, 19:08

plavetniloo je napisao/la:
super je napisao/la:
ok ti kazes :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 28 dec 2013, 19:13

super je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
super je napisao/la: kaze mi cl uprave da su 2 super igraca pred potpisom nece da kaze imena i ceka se jos antolovic s cim bi bila zaokruzena pojacanja za zimu........ ceka se Amar iz Irske da sleti :D
ok ti kazes :D
Pitaj covjeka, ako meni ne vjerujes:)

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 dec 2013, 19:16

ovaj nas meni kaze da samo njega cekaju a ova 2 su vec dog sa amarom samo da potpisu,ako nece boze moj ;)

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 28 dec 2013, 19:18

super je napisao/la:ovaj nas meni kaze da samo njega cekaju a ova 2 su vec dog sa amarom samo da potpisu,ako nece boze moj ;)
cuo sam i ja za tu dvojicu, da ce biti velika pojacanja, ako se ne izjalovi nesto, dok u vezi Antolovica, 99 % je da se nece vracati na Grbavicu:)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 dec 2013, 19:22

Ima li koga ko je bio u Skenderiji? Kako je bilo,ko je igrao za nas?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 dec 2013, 19:33

FKZ1921 je napisao/la:Ima li koga ko je bio u Skenderiji? Kako je bilo,ko je igrao za nas?
dobili smo 5:2,atmosfera je bila super,tako sam cuo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 28 dec 2013, 19:56

Čuj Amar dolazi iz Irske? šta će tamo? :)

Da je otiš'o po Jahića, iš'o bi u ŠkoCku, ovako neJma logike :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 dec 2013, 20:14

Dobili nasi 5:2, golove dali Sadikovic 2, Bajic 2, Stanic, a za FK Maleziju 2 gola dao mali Handzic... Uglavnom ni oni a ni mi ne igramo u najboljim sastavima... Ona tamo druga grupa je milion puta kvalitetnija da se razumijemo... Iako msm da ce Tango uzeti ovaj turnir koji je bolji od svih ekipa iz te tamo grupe, al su zato te ekipe bolje i od nas i od Tanovaca i od Vratnika...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 dec 2013, 20:47

iVar je napisao/la:Čuj Amar dolazi iz Irske? šta će tamo? :)

Da je otiš'o po Jahića, iš'o bi u ŠkoCku, ovako neJma logike :mrgreen:
isao kod sina :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 dec 2013, 20:48

Ne vjerujem da ce se iko dovoditi.Dva "nova" igraca su Benjo i Zola.A jos nerealniji je dolazak Antolovica.Em se Antolovic ne moze dovesti bez para,em nam ne treba,obzirom da imamo dva dobra golmana.Cak je i jedan od dvojice koji su sad tu visak.Realno je da jedan ode a da se Vedran promovise u drugog golmana i priprema da sljedece sezone stane na gol.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, MrkiMedo i 19 gostiju.