NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
jose je napisao/la:Vince&Kidd

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Koja ekipa najduze ceka na pobjedu u playoff seriji?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
BernardBarnjak je napisao/la:@filip13
Mark Aguirre.
U sezoni 2006/07 dva suigraca su postali prvi igraci iz jednog tima nakon Jordana & Pippena koji su imali triple-double na istoj utakmici. Koja su to dva igraca?
tačno
jose je napisao/la:Koja ekipa najduze ceka na pobjedu u playoff seriji?
milvoki?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
kvisko pitanje , ako ce mo ceka najvise , mislim da Charlotta nije nikad ni docekala pobjedu 

Istina nije, ali posto oni postoje tek od 2004. g. ima ekipa koje cekaju jos duze.Kobe Bryant je napisao/la:kvisko pitanje , ako ce mo ceka najvise , mislim da Charlotta nije nikad ni docekala pobjedu
Ne.filip13 je napisao/la:philadelphia?
Ni oni.filip13 je napisao/la:new orleans?

jose je napisao/la:Ni oni.filip13 je napisao/la:new orleans?
pomoć?
Te godine kad su posljednji put osvojili seriju, falila im je jedna pobjeda da vjerovatno postanu nba prvaci.
jose je napisao/la:Te godine kad su posljednji put osvojili seriju, falila im je jedna pobjeda da vjerovatno postanu nba prvaci.
lupam,portland?
ne znam šta bih pitao,nastavi ako hoćeš
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stani zar nije Portland pobjedio kada se misteriozno vratio B. Roy? Pobjrda nad Dallasom kada su ovi bili šampioni?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pobjedjivali su i Phoenixa 2010.Kobe Bryant je napisao/la:Stani zar nije Portland pobjedio kada se misteriozno vratio B. Roy? Pobjrda nad Dallasom kada su ovi bili šampioni?
Mozda je mislio da pobjede cijelu seriju. Ja sam imao dojam da je pobjeda u jednoj playoff tekmi u pitanju

Ma da, da osvoje seriju, na to se mislilo. Nisu nikad osvojili seriju nakon što su izgubili od Lakersa finale Zapada 2000. godine, i to je najduži post do sada. Ove godine bi mogli to prekinuti, bar gledajući regularnu sezonu i prepustiti rekord Torontu, koji nije osvojio seriju od 2001. g.Donnie Darko je napisao/la:Pobjedjivali su i Phoenixa 2010.Kobe Bryant je napisao/la:Stani zar nije Portland pobjedio kada se misteriozno vratio B. Roy? Pobjrda nad Dallasom kada su ovi bili šampioni?
Mozda je mislio da pobjede cijelu seriju. Ja sam imao dojam da je pobjeda u jednoj playoff tekmi u pitanju
jedini igrač sa više od 25 poena prosječno u sezoni i procentom šuta iznad 60 % u sezoni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.