FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad je bitno raditi na igrackom kadru, i poceti sklapati ekipu, za ovaj drugi dio prvenstva.Kako rece Ibrakovic posle zavrsenog posla sa Tanom, od 4 janura pocinju pregovori sa pojacanjima,da se ekipa formira prije polaska na pripreme u Tursku.
Al' baš.Ne trebaju se zamarati izlizanim Dežulovićem, Prelevićem i sličnima, normalni ljudi više uopće ne obraćaju pažnju na ove pokušaje kolumni i novinarstva.A ovo pozivanje na Cardiff mi je najsmiješnije od svega, situacija u Engleskoj/Velsu se uopće ne može porediti sa onom u BiH.arhimed89 je napisao/la:Zato sto se ovaj tekst protura danima i pojedinci se cesto pozivaju na njega i postaju ga po dosta foruma.Neko pokusava da stvori kontru sadasnjem stanju preko nekog smeca i cisto da se skrene pozornost za ubuduce jer ovo vrijeda sve gradjane BiH prije svega.amypitar je napisao/la:
I ti se trudis nekom to objasniti.![]()
![]()
Pa to je toliko ofiran i zloban tekst da nije vrijedan paznje.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Elegant je napisao/la:Sta se ovo prica da je Husref novi trener Cardiffa ?
Pogresno...Novi trener Rudara iz Ugljevika je Amar Osim.
Sad ova Uprava pored odlicnog rada,mora raditi na ekipi,da se uzme titula i to ce biti slag na torti.Bice tesko,ali treba pokusati.Ima jako malo utakmica do kraja prvenstva,a i raspored nam ne ide na ruku.
U goste idemo Celiku-mozda i najbitnija utakmica za nas,sa pobjedom da ostanemo u utrci za titulu.Ono sto nam u ovoj utakmici ide u prilog jeste da Celik nema neki motiv sto se tice tabele(ni gore,niti dole),jedino da se naloze sto im dolazi Sarajevo
Onda dolazi Borac u Banja Luci - Tesko gostovanje,ali po natpisima iz stampe,Borac bi u ovoj sezoni moga uci igracki znatno oslabljen sto nam ide u prilog.
I onda kone- Po meni utakmica na Grbavici,ce biti utakmica za titulu.
Od domacih utakmica,osim Olimpica ne bi trebali sa ostalim ekipama imati problema.
Mnogo ce biti kandidata za titulu,a pored nas tu su - zeljo,siroki,olimpic,zrinjski
Moglo bi ovo prvensto biti najzanimljivije,od kad se igra Premijer liga.
U goste idemo Celiku-mozda i najbitnija utakmica za nas,sa pobjedom da ostanemo u utrci za titulu.Ono sto nam u ovoj utakmici ide u prilog jeste da Celik nema neki motiv sto se tice tabele(ni gore,niti dole),jedino da se naloze sto im dolazi Sarajevo
Onda dolazi Borac u Banja Luci - Tesko gostovanje,ali po natpisima iz stampe,Borac bi u ovoj sezoni moga uci igracki znatno oslabljen sto nam ide u prilog.
I onda kone- Po meni utakmica na Grbavici,ce biti utakmica za titulu.
Od domacih utakmica,osim Olimpica ne bi trebali sa ostalim ekipama imati problema.
Mnogo ce biti kandidata za titulu,a pored nas tu su - zeljo,siroki,olimpic,zrinjski
Moglo bi ovo prvensto biti najzanimljivije,od kad se igra Premijer liga.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 dec 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Da se ne zamaramo vise misljenjem nekakvih dalmatinera i splicana ove carolije koja je, eto bas, potrefila nas FKS. Dezulovicu boli nekoga chundara za tvoje misljenje, u Hajduku ce biti presretni kad se budes malo vise njima bavio a ne necim sa cim blage veze nemas, niti geografski niti mentalno!!!
[youtube][/youtube]
... a sada ce biti jos veci, bolji i jaci!!!
A evo malo i besplatne skole za ove lezihljebovice koji cekaju da im s neba padne...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
... a sada ce biti jos veci, bolji i jaci!!!

A evo malo i besplatne skole za ove lezihljebovice koji cekaju da im s neba padne...
[youtube][/youtube]
Gledajući posljednji klip, ako sve bude ispoštovano kao što se predstavilo mislim da će to biti jedan odličan početak nekog novog Sarajeva. Ako se bude nastavilo u ovom smjeru, za par godina će te vjerovatno biti najjači financijski klub u BiH. 

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Pogledaj malo bolje, FKS je vec sad, preko noci postao finansijski najdominantniji klub u BIH. I to visestruko. To znaci sve, ali i moze da ne znaci nista, zavisi od nacina ulaganja. Medjutim ljudi koji su sve ovo izgurali vjerovatno zasluzuju nobela za ekonomiju, tako da s te strane nema pretjerane sekiracije. Vrijeme je novac, a novac stvara akademija i razne kompanije koje ce FKS osnivati, treba proci malo godina da se to sve ''zalaufa'', najbitnije je da je klub dugorocno finansijski obezbijedjen.
Nikako mi nije jasno da se niko drugi u ovoj drzavi nije ni pocesao po glavi, a kamoli da bar pokusa nesto slicno sto je nevjerovatno zaista
Nikako mi nije jasno da se niko drugi u ovoj drzavi nije ni pocesao po glavi, a kamoli da bar pokusa nesto slicno sto je nevjerovatno zaista
****/2013/12 ... r7uzdJDt8d" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Marjan.Mijajlovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Vincent Tan dovodi reprezentativca BiH na Koševo
Jos i na zvanicnoj,i super
https://www.facebook.com/Marjan.Mijajlovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Vincent Tan dovodi reprezentativca BiH na Koševo
Jos i na zvanicnoj,i super

Sretno i uspješnu realizaciju ovog ugovora želim FK Sarajevu!
Nadam se da će nakon ovog ugovora FK Sarajevo da bude jak klub koji će moći pokazati Evropi nešto više, nego što to obično s našim klubovima bude.
i da nakon uspješnog FK Sarajeva, ostala polupismena politična gamad po raznoraznim odborima naših klubova slijede primjer FK Sarajeva, jer je ovo jedini način da se naši klubovi otrgnu od javnopolitčke kontrole i da se napokon krene sa ozbiljnim pristupom u radu naših fudbalskih klubova.
Iskreno i bez uvijanja, Sretno novom FK Sarajevu!
Nadam se da će nakon ovog ugovora FK Sarajevo da bude jak klub koji će moći pokazati Evropi nešto više, nego što to obično s našim klubovima bude.
i da nakon uspješnog FK Sarajeva, ostala polupismena politična gamad po raznoraznim odborima naših klubova slijede primjer FK Sarajeva, jer je ovo jedini način da se naši klubovi otrgnu od javnopolitčke kontrole i da se napokon krene sa ozbiljnim pristupom u radu naših fudbalskih klubova.
- vendeta1921
- Kontakt:
Da taj reprezentativac kojeg dovodite nije Zahirovic ?
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Najvjerovatnije i jedan i drugi
- molotovljev
Hvala prijatelju.K.R.C je napisao/la:Sretno i uspješnu realizaciju ovog ugovora želim FK Sarajevu!
Kao iskreni zaljubljenik u fudbal i fanatik FK Sarajevo, također želim da konačno fudbal u BiH stane na noge,
i da naši klubovi u Evropi igraju zapaženiju ulogu. Da je to moguće, dokaz je naša fudbalska reprezentacija.
Danas je to moje Sarajevo, sutra tvoj Čelik, Željo, Velež itd.
Hvala još jedanput i puno sreće u stvaranju evropskog Čelika u budućnosti..
F.K.SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
zijanili 5-2 od kona, skenderija puna bila. Bilo je i onih sto nisu mogli uci.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ovako imam poznanika koji je blizak fk sarajevo i rekao mi je koji je to reprezentativac iskreno iznenadili bi se ako vas zanima --- inbox --- ne smijem javno
(sacekajte malo nmg svima odmah odg)
pa možeš vala i javno ako ćeš svakom ko te upita na PM rećivelo60 je napisao/la:ovako imam poznanika koji je blizak fk sarajevo i rekao mi je koji je to reprezentativac iskreno iznenadili bi se ako vas zanima --- inbox --- ne smijem javno

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
bas tako heheVanBasten je napisao/la:pa možeš vala i javno ako ćeš svakom ko te upita na PM rećivelo60 je napisao/la:ovako imam poznanika koji je blizak fk sarajevo i rekao mi je koji je to reprezentativac iskreno iznenadili bi se ako vas zanima --- inbox --- ne smijem javno
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
posto moram cekat izmedju odgovora napisat cu javno:
ognjen vranjes, 99% je novi fudbaler sarajeva
a blizu dogovora su i sa posudbom stevanovica iz seville
pitao sam ga i za misketa rekao je da je to nerealno jer on u kini ima extra platu koju ni dinamo ne moze ponuditi,ali bi mozda 2015. mogao da dode..

pitao sam ga i za misketa rekao je da je to nerealno jer on u kini ima extra platu koju ni dinamo ne moze ponuditi,ali bi mozda 2015. mogao da dode..

Nije sramota izgubiti od boljegEvolution87 je napisao/la:zijanili 5-2 od kona, skenderija puna bila. Bilo je i onih sto nisu mogli uci.

Zadnja izmjena: gio10, dana/u 28 dec 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
velo60 je napisao/la:posto moram cekat izmedju odgovora napisat cu javno:
pitao sam ga i za misketa rekao je da je to nerealno jer on u kini ima extra platu koju ni dinamo ne moze ponuditi,ali bi mozda 2015. mogao da dode..![]()
E ako se ovo ispostavi tačnim, i ukoliko dođu Vranješ i Stevanović više nam niko ne treba da završimo ovu sezonu... Bila bi to jedna jako dobra ekipa!

gleaj selimovića
Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 13 gostiju.