U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
preokret u pregovorima i Krunic jos blize prelasku u Gent ,samo sto nije potpisao
Atajicev intervju za klupski WebTV
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
bajg rekose zapelo na pregledima ljekarskimpazzarac je napisao/la:preokret u pregovorima i Krunic jos blize prelasku u Gent ,samo sto nije potpisao
mislim da je stvarni razlog bio obestecenjezgembo89 je napisao/la:bajg rekose zapelo na pregledima ljekarskimpazzarac je napisao/la:preokret u pregovorima i Krunic jos blize prelasku u Gent ,samo sto nije potpisao
-
- Kontakt:
Bekić u Getafeu ? Izvor : herceg.ovina.info 

Odlicno Rade KRunic i Amer BEkic vec bi mogli otici u solidne klubove,a morma priznati do prosle godine skroz drugi su bili igraci u planu i to Mešanović Jasmin pa Srđan Grahovac HAris DUljević i slično..
Ma vazno je da sad iz ove genreacije dobije 2-3 igraca za A repke, a kandidata ima dosta po meni je Krunic nekako najbolji. Pored Jojica iz Partizana je najbolji mladi (statisticki) igrac u JSL.zgembo89 je napisao/la:Odlicno Rade KRunic i Amer BEkic vec bi mogli otici u solidne klubove,a morma priznati do prosle godine skroz drugi su bili igraci u planu i to Mešanović Jasmin pa Srđan Grahovac HAris DUljević i slično..
Amer Beikic, delantero bosnio del Zrinjski de Mostar, declaró hoy que el Getafe negocia su fichaje: "Si los dos clubes se ponen de acuerdo respecto a las cifras, en los próximos días estaré de camino a España para el examen médico. Espero que todo vaya bien".
Prate dupli sport
Prate dupli sport

Ovo isto k'o kad je prenesena vijest na nekoj britanskoj stranici o interesu Uniteda za Vranješa.
Nek' potpiše, svu sreću mu želim, ako ima istine u tome, mada ja u svemu tome malo toga pozitivnog vidim.
Samo se sjetim slučaja Stevanovića, i mrak mi padne na oči.
Nek' potpiše, svu sreću mu želim, ako ima istine u tome, mada ja u svemu tome malo toga pozitivnog vidim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Getafe u rosteru ima dva napadača, od kojih je jedan u čitavoj sezoni dao 3 gola u 13 utakmica, a drugi 1 gol u 10 utakmica.
Znam ja kakav je skok iz Premier lige u Primeru, ali konkurenciju s ovakvim učinkom zaista nije teško nadmašiti. U svakom slučaju bit će mu lakše nego Stevanoviću.
A nisu ni Španci budale. Naši igrači idu za bagatelu, pogotovo još ovom ističe ugovor naljeto, tako i da bude promašaj - nije skup. S druge strane, odlaskom u Getafe bi se čak možda nametnuo kao treći napadač u reprezentaciji, pa bi ga mu cijena skočila i za nekoliko puta.

A nisu ni Španci budale. Naši igrači idu za bagatelu, pogotovo još ovom ističe ugovor naljeto, tako i da bude promašaj - nije skup. S druge strane, odlaskom u Getafe bi se čak možda nametnuo kao treći napadač u reprezentaciji, pa bi ga mu cijena skočila i za nekoliko puta.
Možda sam je skeptičan previše, samo mene živo zanima, s obzirom na neefikasnost njihovih napadača, ( koje ti pomenu sa statističkim podacima kojima nisam prije raspolagao ), da takva ekipa kao što je Getafe, posegne za riješenjem u našoj ligi ?
Mislim, naravno da mi možemo naglabati do sutra o tome, i sve će da se svodi na priču ŠBB - KBB, ali me živo interesuje njihovo stajalište po tom pitanju.
Mislim, naravno da mi možemo naglabati do sutra o tome, i sve će da se svodi na priču ŠBB - KBB, ali me živo interesuje njihovo stajalište po tom pitanju.
Jeftin igrač, mogao bi im se lako isplatiti a mali je rizik. Svakako su im male šanse za Evropu, a još manje za ispadanje.zizu1991 je napisao/la:Možda sam je skeptičan previše, samo mene živo zanima, s obzirom na neefikasnost njihovih napadača, ( koje ti pomenu sa statističkim podacima kojima nisam prije raspolagao ), da takva ekipa kao što je Getafe, posegne za riješenjem u našoj ligi ?
Evo pročitah na temi Zrinjskog kakve planove imaju sa njim. Po meni je ono što kažu, vrlo realno.
zrinja05 je napisao/la: Navodno ga snimili na utakmici mladih reprezentacija Španjolske i BiH i od tada ga prate.Ako prođe ljekarski i ako Zrinja pristane na odštetu vjerovatno će ga prvo dati na posudbu u drugu španjolsku ligu ili u svoju drugu ekipu koja igra u trećoj španjolskoj ligi.U svakom slučaju hvala mu i svako dobro Ameru a nama što više ovakvih transfera (eventualno)![]()
.
Nema veze neka idu vani Getafe nije neki bauk za mladog igraca,a dobra je liga samo da ne idu tamo u neke šnj lige i propadnu ko kauč za godinu dana..zizu1991 je napisao/la:
Ma neka ide ako moze, nikad nije vazio za nekog bas ekstra talenta, ako bude nesto od njega to je bonus za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja ponosna! Sretno Ismare!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Yebeno mu prezime.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Vrlo često cazinsko prezime. Već ćeš ga zapamtiti.Cartman je napisao/la:Yebeno mu prezime.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: U-21, U-19, U-17
Cazin je ponosan na Ismara!BaDa12 je napisao/la:Ja ponosna! Sretno Ismare!
[youtube][/youtube]

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Sammir iz DInama ode u GEtafe ,a nisu uzeli ovog našeg Bekića..