Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
lumia. jednostavno najbolji, najbrži od svih i koristi windows koji je sjajan sistem. ne vidi se nikakav lag a opet je jeftin, lijepo izgleda te ima vrlo jednostavno i lijepo korisničko sučelje.Masterr27 je napisao/la:Lijep pozdrav svima a narocito onima koji se odlicno razumiju u mobitele
Imam pitanje,tacnije treba mi sto bolji savjet i ako mozete da izdvojite malo vremena da ne "pogrijesim"pri kupovini mobitela.
Dakle uzimajuci u obzir moj budzet i da su slijedeci mobiteli na rate izdvojio sam licno ova 3:
-LG optimus L5 II
-Nokia Lumia 520
-Huawei ascend Y300
Dosta sam gledao specifikacije svi su "tu negdje"i svi su mi djeluju slicno iako mozda grijesim,zato bih zamolio one koji se dobro razumiju u mobitele da pomognu i obrazloze zasto bas navedeni mobitel jer sam u nedoumiciHvala.
koji si telefon na kraju uzeo?Papastathopoulos je napisao/la:Evo i prvih 'problema'..telefon nece da ocitava gifove..niti na pretrazivacu (tada slika samo stoji kao da je obicna slika) niti kad ih skinem na telefon..treba li skinuti kakav program za to il sta ? Ima li jos ko da je imao ovakav problem na svom telefonu ?
Je li potreban flash player na Galaxy SIII ?anonimni je napisao/la:Trebaš, Flash player ti je neophodan za to, skini Falcon web browser s Google Playa, on ima i .gif podršku
quick pic, skini sa marketa, to je aplikacija za galeriju ucitava gifove, a cudno kako to web browser ne ucitava gifovePapastathopoulos je napisao/la:Evo i prvih 'problema'..telefon nece da ocitava gifove..niti na pretrazivacu (tada slika samo stoji kao da je obicna slika) niti kad ih skinem na telefon..treba li skinuti kakav program za to il sta ? Ima li jos ko da je imao ovakav problem na svom telefonu ?
Za GTA skini updateovani APK (1.0.3)anonimni je napisao/la: Imam i ja pitanjeOBB fileovi nekih igrica (GTA San Andreas, NFS Shift) neće da se prebace na mobitel, prekinu par sekundi prije kraja, do čega može biti?
Jesi kad imao problem s wi fi?QUARESMA 18<<< je napisao/la: kod mene je CM10.1
pa ako pricamo o istom telefonu galaxy s plus, onda da, nekad davno kad su poceli izlaziti prvi buildovi cm.aschweinsteiger je napisao/la:Za GTA skini updateovani APK (1.0.3)anonimni je napisao/la: Imam i ja pitanjeOBB fileovi nekih igrica (GTA San Andreas, NFS Shift) neće da se prebace na mobitel, prekinu par sekundi prije kraja, do čega može biti?
Kad ekstraktujes i instaliras apk,onda ekstraktujes SD DATA i kopiras com.rockstargames.gtasa folder u sdcard/Android/obb .
Nadam se da sam pomogao
Btw,evo ti nesto veoma korisno da spasis dosta prostora na mobitelu.Jeste da treba malo vremena dok se sve instalira,ali vrijedi vjeruj mi
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2056662
Jesi kad imao problem s wi fi?QUARESMA 18<<< je napisao/la: kod mene je CM10.1
za ovo ti treba jailbreakvan gall je napisao/la:Jel zna neko neku dobru aplikaciju za skidanje tema za Iphone 4s
Ne ono kao "Zedge" da skines sliku pa je postavis kao pozadinu da bi izgledalo drugacije nego bas neke teme,ili ako mogu pokretne slike da se stavljao kao pozadina ili kad se zakljuca telefon
jailbreak nije otključavanje telefona.van gall je napisao/la:telefon je fabrciki otkljucan,sve normalno radi,skidam svaki novi softver normalno,al imal neka aplikacija da kojoj su teme da ih mogu mjenjat kad hocu i to